Access Bars - 18 Ianuarie in Bucuresti

Organizator:
Tip eveniment: seminar
Data: 18-01-2020 09:30
Durata: 8 ore
Locatie: Strada Drumea Radulescu 19, 040336 Bucuresti, Romania
Access Bars - 18 Ianuarie in Bucuresti
Sunt multe instrumente creative si usor de folosit in acesta clasa.
Ce ti-ar placea sa creezi ca si realitate a ta? Mai multa bucurie in cuplu, in afacere, cu copilul, la job? Ce ti-ai dori? Cum ti-ar placea sa fie viata ta? Cata bucurie si abundenta?

Ce sunt Access Bars®? Este o modalitate manuala de atingere delicata introdusa de Gary Douglas la inceputul anilor 1990. Consta din 16 bare de energie care trec prin si in jurul capului.

Astazi Access Bars se practica in peste 170 de tari din intreaga lume si e folosit ca un instrument potent si pragmatic in familie, la scoala, in afaceri, de catre atleti, psihologi, terapeuti, consilieri dezvolatre personala, artisti si de multi altii.

Aceste bare au legatura cu anumite "puncte de bars" si se coreleaza cu diferite zone si aspecte ale vietii.

Sa numim cateva: puncte Bani, Vindecare, Imbatranire, Creativitate, Corp, Sexualitate, Constientizare, Pace, Calm, Recunostinta, Bucurie, Manifestare, Crearea de Relatii si de Forme de Viata, Timp si Saptiu, Implanturi, Antiimbatranire, Flux de Energie..

Atinse usor aceste puncte elibereaza incarcatura electromagnetica a tuturor gandurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor si convingerilor care te-au limitat in zonele din viata ta corespunzatoare acestor puncte.

Ce inveti si cum se desfasoara clasa? Este o clasa de o zi, de 8 ore, cu pauza de pranz o ora. Facilitatorul Access Bars iti va oferi un manual detaliat plin de instrumente care schimba viata; harti cu punctele pentru a te ajuta sa inveti rularea Bars si sa devii practician Access Bars pana la sfarsitul cursului de o zi.

FYI. Access Bars® este prima clasa conditie-preliminara din Access Consciousness®. O data ce ai facut aceasta clasa, poti participa la multe clase pe care Access le ofera!

Ce este inclus?
Coaching din partea unui Facilitatorului Access Bars;
Primirea a doua sesiuni complete Access Bars;
Daruirea a doua sesiuni complete Access Bars;
Vizionarea unui video special cu instructiuni, in care fondatorul Gary Douglas demonstreaza personal tehnica;
Manual detaliat si diagrame explicite cu punctele de pe cap;
Certificat International de Participare Eliberat de Access Consciousness® California

Aceasta clasa reprezinta mult mai mult decat invatarea unei noi modalitati energetice ... In plus fata de explorarea manualului si a pozitiilor mainilor pe cele 32 de puncte, esti invitat la schimbarea care stii ca poate fi si este posibila!

Cat costa? 910 RON.
La repetarea clasei jumatate 455 RON
Adolescenti intre 16 si 18 ani 455 RON
Copiii sub 16 ani obtin clasa gratuit, atunci cand participa cu un adult care plateste. si persoanele care repeta clasa platesc.

Daca faci peste 10 ani inca o clasa de Bars tot jumatate vei plati, asta pana cand vor fi alte modificari. Cum devine si mai bine de atat?

Si da, poti pune intrebari!
Intrebarile frecvente sunt: "Care sunt punctele pentru Access Bars si cum stiu daca ruleaza? Ce schimbari creeaza Access Bars? Cum pot folosi Access Bars cu copiii si familia mea, in afacerea mea, cu prietenii?

Cum pot sa schimb lucrurile care nu functioneza in viata mea? Cum pot sa creez o viata mai mareata?" Poti intreba orice, fiecare clasa fiind co-creata cu participantii care vin la acea clasa. Nu exista intrebari stupide!

Ce se intampla dupa clasa?
-Esti practician Access Bars® si poti sa-l folosesti cu familia, prietenii, colegii de serviciu. Ce invitatie poti fi pentru ei atunci cand te intreaba despre Bars?

-Poti sa incepi propria ta afacere oferind sesiuni Access Bars! Daca alegi asta, poti participa la programul de creatie GRATUIT pentru practicieni Bars (Practitioner Creator Program), pentru tine si pentru afacerea ta precum si la traininguri speciale de business.

-Poti de asemenea sa alegi sa facilitezi clase Access Bars devenind Facilitator Access Bars. Pentru a deveni facilitator, esti invitat sa mai participi la inca doua clase Access Bars, ambele la pretul de repetare (50%)!

-Vei face parte dintr-un grup pe Facebook "Access Bars 365", aici sunt toti cei care au participat la o clasa de Bars. Se pun intrebari si vei primi raspuns. Se impartasesc schimbarile create cu Bars si multe, multe.. Access Bars este o clasa de o zi care poate schimba totul...

Participarea se face prin inscrierea la email: fanuta.tache@gmail.com sau la tel: 0729 617 115 ; masanger


Locatia se poate schimba.
Aceste Clase le organizez in mai multe orase din Romania, la formarea unei grupe. Multumesc!
Nu ezita sa ma contactezi. Ce contributie putem fi si primi?

De abia astept sa ne cunoastem!

Fanuta,
Facilitator CFMW
Facilitator Access Bars
Practician: Facelift Energetic si Procese Energetice de Corp

Multi oameni devin pur si simplu schimbarea pe care o cautau.
Ce altceva este posibil si nici macar nu ai luat in considerare?

Stiai ca singura certitudine in acest Univers este SCHIMBAREA?
SI ESTE INEVITABILA!

Haideti s-o facem cu bucurie si usurinta!
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala