Activarea Arhetipurilor Feminine cu Nicoleta Chivu

Organizator: Energia Noua
Tip eveniment: workshop
Data: 13-11-2020 18:00
Durata: 3 ore
Locatie: online
Activarea Arhetipurilor Feminine cu Nicoleta Chivu
Daca ai sentimentul ca esti mai mult decât ceea ce stii momentan despre tine, daca simti ca exista înca zone neexplorate în propria ta fiinta, daca îti doresti sa reusesti sa îti atingi scopurile bine setate sau daca vrei sa arunci o privire catre fata nevazuta a ceea ce esti, te invit sa descoperim împreuna ARHETIPURILE care îti guverneaza Universul interior.

ARHETIPURIE FEMININE te pot ajuta sa reusesti sa împlinesti tot ceea ce ti-ai propus PENTRU CA ele guverneaza fiecareia felul propriu de a fi si, prin intermediul lor, poti deveni completa.
Te afli sub influenta unor stele aflate la milioane si milioane de ani lumina, însa te afli sub directa influenta a Arhetipului Primordial al Mamei Divine din care izvoraresc celelalte arhetipuri feminine.

Esti o fiinta unica si irepetabila iar aceasta unicitate din punct de vedere fizic, psihic si mental-emotional îti este influentata permanent de Arhetipul Feminin predominant.

Descoperirea arhetipului tau predominant este ”acel ceva” pe care îl cauta atâtea femei ca sa îsi traiasca viata asa cum si-o doresc cu adevarat. Trezirea arhtipului tau feminin te conecteaza cu Adevarul Esential a ceea ce TU esti – îti aduce autenticitate, încredere si o incomensurabila forta si putere.

ARHETIPURILE FEMININE salasluiesc în inconstientul umanitatii de mii de ani. Ele difera una de cealalta, fiecare având trasaturi pozitive, cât si potential negative.
ARHETIPURILE FEMININE reprezinta tipare ale FEMINITATII impregnate cu mai multa putere si diversitate comportamentala decât li s-a permis femeilor obisnuite sa manifeste de-a lungul timpului. Ele sunt frumoase si puternice si sunt motivate de lucrurile pe care le pretuiesc.

Cum sa aduci si sa mentii Armonia, Fericirea, Echilibrul si Succesul în viata ta dincolo de schimbatoarele reguli ale societatii si cum sa îti trezesti Puterea Sacra a Feminitatii tale cu ajutorul ARHETIPURILOR FEMININE vei afla participând la workshopul Codul Feminitatii.

Trezirea si activarea Arhetipurilor Feminine te ajuta sa te întorci la tine, la Forta ta Primordiala si, odata cu aceasta, vei sti ca TOTUL este POSIBIL. Vechile tipare sunt dizolvate pentru ca vei învata cum sa transformi talentele tale în realizari magice ce îti pot aduce rezultate practice, realizari de durata si ECHILIBRU pe toate planurile.

În cadrul workshopului vom vorbi despre:
- Teoria arhetipurilor feminine
- Tipologiile arhetipale feminie
- Aspectele trezite (luminoase) arhetipale
- Aspectele netrezite (umbrite) arhetipale feminie
- Femeia Dacica si Amazoana
- Arhetipul Mamei si Arhetipul Femeii Mistice
- Echilibrarea Energiei Feminine cu energia masculina prin activarea Arhetipurilor Feminine

Daca esti pregatita sa renunti la lupta interioara si sa realizezi o abordare noua atunci când vorbim despre TRANSFORMAREA VIETII TALE atunci te invit la workshop-ul exclusiv pentru femei: ”TREZIREA SI ACTIVAREA ARHETIPURILOR FEMININE”.

Aminteste-ti...transformarea reala poate fi realizata doar daca este generata de la cel mai profund nivel al fiintei tale.

Si TU POTI sa ai un MOD DE VIATA care sa îti împlineasca dorintele materiale cât si aspiratiile spirituale!

Si TU POTI sa ai încredere în tine si sa fii multumita de viata ta!

Acest workshop pune accentul pe TRANSFORMAREA DEFINITVA a vietii tale. Fiinta umana este un ”puzzle cuantic” în care fiecare piesa este importanta pentru a crea magia transformarii definitve!

Daca vrei sa traiesti mai bine si mai frumos, te invit cu drag la acest workshop, în care vei cunoaste si alte femei ce se confrunta sau s-au confruntat cu situatii de viata similare cu ale tale. Împreuna te vei conecta cu starea de flow si iubire, vei vindeca parti din tine si vei învata despre Puterea Femeilor Împreuna.

Recapata-ti Stralucirea si Puterea personala...este ceva la care viseaza toate femeile!

Webinar-ul este sustinut de:
Nicoleta Chivu, coach & nutritonist – certificat în Nutrition and Weight Management, CNM - College of Naturopathic Medicine UK, expert acreditat în sistemul Ayurveda - The Global Institute of Ayurveda, terapeut în Regresie Vieti Anterioare, Hipnoterapeut, Hipnoterapie Transformationala, certificare Evolving Woman, trainer si consultant de dezvoltare personala.
Având o experienta de peste 25 ani în practici spirituale, coach, dezvoltare personala si metode de vindecare, Nicoleta sustine workshopuri si sesiuni individuale pentru femeile care doresc sa se transforme pe sine, atât la nivel emotional dar si la nivel fizic.
Îmbinând pasiunea pentru de tot ce înseamna feminitate, nutritie si dezvoltare personala, cu dorinta de transformare a egregorului feminin, a conturat cursul CODUL FEMINITATII - un “must” al eternului feminin, o conduita de viata de o maniera ce poate conduce la transformarea noastra în Femeia ce ne dorim sa fim.

Pentru detalii si înscrieri:
Tel: 0732.145.669
mail: energianoua3@gmail.com

https://codulfeminitatii.ro/
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala