Activarea Ciclului Destinului

Organizator: Energia Noua
Tip eveniment: workshop
Data: 29-02-2020 11:00
Durata: 7 ore
Locatie: Bucuresti
Activarea Ciclului Destinului
O noua decada a început. Schimbarile si curatarile sunt necesare în anul ce tocmai a început.

Ce schimbari sa faci în 2020?

Cum sa îti gasesti destinatia?

Care este scopul tau în aceasta viata?

Am analizat din punct de vedere numerologic, astrologic, psihologic, social si parapsihologic anul 2020. De la tendintele astrale si dorintele reale ale oamenilor orientati pe dezvoltare personala si evolutie spirituala autentica.

Am pregatit pentru tine informatii care sa te ajute sa realizezi TRANSFORMAREA REALA ce poate fi realizata doar daca este generata de la cel mai profund nivel al fiintei tale.

Si TU POTI sa ai un MOD DE VIATA care sa îti împlineasca dorintele materiale cât si aspiratiile spirituale!

Si TU POTI sa ai încredere în tine si sa fii multumit de viata ta!
Acest workshop pune accentul pe TRANSFORMAREA DEFINITVA a vietii tale. Fiinta umana este un ”puzzle cuantic” în care fiecare piesa este importanta pentru a crea magia transformarii definitve!

Vom arunca o privire asupra anului urmator 2020 în astrologie, numerologie, parapsihologie si multe alte domenii.

Anul 2020 este un an abundent în fluxuri energetice ce se revarsa spre activarea ”motoarelor” noastre.

Vei învata cum sa folosesti la maxim acest an de început, ce îti va influenta urmatoarea decada pâna în anul 2030!

Energia este si va fi din ce în ce mai puternica, alege sa o folosesti întelept pentru a te propulsa în dimensiuni superioare, depasind astfel situatiile fara iesire cu care poate te-ai confruntat în ultimii ani.

Vei invata ARTA MANIFESTARII prin CUNOASTERE, ÎNTELEGERE, INTEGRARE, VINDECARE si ASCENSIONARE DIMENSIONALA. Orice NECESITATE materiala, fizica, mentala, emotionala sau sufleteasca poate fi depasita si implinita în urmatoarea decada.

Vom discuta despre aspectele energetice ale noului an 2020 si se vor dezvalui informatii unice, precum si TEHNICI speciale, tocmai pentru a avea un suport, o cale si o ghidare pentru anul 2020.

Experienta va fi unica si magica, caci prin sustinerea ENERGIEI CRISTALINE si a ENERGIEI CUANTICE vom realiza ARMONIZAREA CU FLUXURILE COSMICE SI TELURICE ce abunda în Universul Infinit.

Workshop-ul este sustinut de Stelian Chivu împreuna cu Gigi Chivu, psihologi si parapsihologi, terapeuti si îndrumatori în autocunoastere, cu o experienta de peste 30 de ani în practici de vindecare, protectie si echilibrare energetica, specializati în Programare Neuro-Lingvistica si inventatori ai sistemului octoedron Piramida Dubla Energetica Suspendata, unica în lume, realizata la Galati, precum si a Dispozitivului GENENZO – primul dispozitiv generator de energie de tip 0 folosit în vindecarile alternative.

Evenimentul va avea loc în Bucuresti, 29 februarie 2020, orele 11:00-18:00. Locatia va fi comunicata celor înscrisi.


https://www.youtube.com/watch?v=u_gq_LtSP2M&feature=youtu.be&fbclid=IwAR10mAnyvTJUTNjGpk8EZ75Y93MY32uenpd2-Ebza_lH08g_oBcrG6Oek5k

Pentru mai detalii si înscrieri:
Tel: 0749.010.320
Mail: energianoua11@gmail.com
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala