Activeaza-ti ciclul destinului 2021 - cu Stelian Chivu si Gigi Chivu

Organizator: Energia Noua
Tip eveniment: curs
Data: 13-12-2020 15:00
Durata: 3 ore
Locatie: online
Activeaza-ti ciclul destinului 2021 - cu Stelian Chivu si Gigi Chivu
Ce va fi în 2021?

Ce schimbari sa faci în 2021?

Cum sa îti gasesti destinatia?

Care este scopul tau în aceasta viata?

Am analizat din punct de vedere numerologic, astrologic, psihologic, social si parapsihologic anul 2021. De la tendintele astrale si dorintele reale ale oamenilor orientati pe dezvoltare personala si evolutie spirituala autentica.

Am pregatit pentru tine informatii care sa te ajute sa realizezi TRANSFORMAREA REALA ce poate fi realizata doar daca este generata de la cel mai profund nivel al fiintei tale.

Si TU POTI sa ai un MOD DE VIATA care sa îti împlineasca dorintele materiale cât si aspiratiile spirituale!
Si TU POTI sa ai încredere în tine si sa fii multumit de viata ta!

Acest workshop pune accentul pe TRANSFORMAREA DEFINITVA a vietii tale. Fiinta umana este un ”puzzle cuantic” în care fiecare piesa este importanta pentru a crea magia transformarii definitve!

Vom arunca o privire asupra anului urmator 2021 în astrologie, numerologie, parapsihologie si multe alte domenii.
Anul 2021 va fi un an abundent în fluxuri energetice ce se revarsa spre activarea ”motoarelor” noastre. De fiecare din noi depinde traseul vietii noastre: poti avea o viata co-creata sau poti avea o viata accidentala.

În cadrul acestui webinar vei învata sa iesi din tiparele vietii accidentale, în care traiesti ca si reactie la circumstantele vietii: peisajul politic, economia, criza sanitara etc. si sa începi sa îti traiesti propria viata ca pe o creatie venind astfel la întâlnire cu propriul tau destin.

Anul 2021 va fi un an provocator din multe puncte de vedere – vei avea posibilitatea sa înveti cum sa folosesti la maxim acest an care vine, pentru prosperitatea ta spirituala dar si materiala.

Energiile sunt si vor fi din ce în ce mai puternice, alege sa le folosesti întelept pentru a te propulsa în dimensiuni superioare, depasind astfel situatiile fara iesire cu care poate te-ai confruntat în ultima perioada.

Vei invata ARTA MANIFESTARII prin CUNOASTERE, ÎNTELEGERE, INTEGRARE, VINDECARE si ASCENSIONARE DIMENSIONALA. Orice NECESITATE materiala, fizica, mentala, emotionala sau sufleteasca poate fi depasita si implinita în urmatoarea decada.

Vom discuta despre aspectele energetice ale noului an 2021 si se vor dezvalui informatii unice, precum si TEHNICI speciale, tocmai pentru a avea un suport, o cale si o ghidare pentru anul 2021.

Experienta va fi unica si magica, caci prin sustinerea ENERGIEI CRISTALINE si a ENERGIEI CUANTICE vom realiza ARMONIZAREA CU FLUXURILE COSMICE SI TELURICE ce abunda în Universul Infinit.

Workshop-ul este sustinut de Stelian Chivu împreuna cu Gigi Chivu, psihologi si parapsihologi, terapeuti si îndrumatori în autocunoastere, cu o experienta de peste 30 de ani în practici de vindecare, protectie si echilibrare energetica, specializati în Programare Neuro-Lingvistica si inventatori ai sistemului octoedron Piramida Dubla Energetica Suspendata, unica în lume, realizata la Galati, precum si a Dispozitivului GENENZO – primul dispozitiv generator de energie de tip 0 folosit în vindecarile alternative.

Pentru a putea participa la cursul ONLINE puteti suna direct la nr de telefon: 0732.145.669 sau pe mail: energianoua3@gmail.com

Cursul se va desfasura ONLINE, duminica, 13 decembrie orele 15:00 - 18:00.
Conectarea se va putea realiza de pe orice fel de dispozitiv conectat la internet (telefon, tableta, laptop, calculator, televizor etc).
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Brain Wave Producer