Acupunctura si copilul interior

Votati
Organizator: Shen Centre of Oriental
Tip eveniment: seminar
Data: 12-06-2019 18:00
Durata: 2 ore
Locatie: Bucharest
Acupunctura si copilul interior
Cu totii avem in noi o parte de copil, o parte inocenta, care este responsabila de creativitatea noastra, de bucuria noastra simpla, de candoarea noastra, fara motiv, de abilitatea noastra de a ne juca si a descoperi prin joaca lumea.

Acestea se intampla insa doar cand acest copil interior este sanatos.

De multe ori avem in noi, insa, un copil ranit, care se simte abandonat, sau dezamagit, sau uneori chiar furios. De multe ori viata noastra de adult este deviata si afectata de copilul nostru interior, cum ar fi de exemplu in relatiile intime, cand noi credem ca ne raportam la partenerul sau partenera noastra ca adult, dar de fapt am ales cu subconstientul, si anume prin prisma copilului interior care de fapt isi cauta un parinte in celalalt.

Parinte pe care sa il iubeasca si de la care sa simta iubirea, sau parinte cu care sa repete acelasi scenariu din propria copilarie, si in care eventual sa isi pedepseasca parintele (a intelege aici partenerul in rolul parintelui) pentru greselile percepute pe care parintele real le-a facut.

De multe ori ne compromitem astfel relatiile intime deoarece in loc sa ne raportam la persoana reala din viata noastra, ne raportam de fapt la proiectiile noastre pe el.

Alt exemplu poate fi la slujba, in care in loc sa ne raportam la colegi sau la sefi din pozitia de adult, putem intra fara sa realizam in postura de copil nesigur, caruia nu i-a fost oferita suficienta validare, si din acest motiv ne putem simti anxiosi si nesiguri, simtind ca ne copleseste cateodata atmosfera de la birou sau comportamentul celorlalti, si noi nu putem sa le punem limite adecvate.

Vino alaturi de noi in data de 12 iunie , miercuri, orele 19-21 si hai sa exploram impreuna cum ne poate ajuta acupunctura sa vindecam acest copil interior, si astfel sa avem relatii mai armonioase, mai implinitoare, mai mult curaj si mai multa stima de sine, si nu in ultimul rand, sa ne redescoperim creativitatea si placerea de a ne juca si a ne bucura de lucrurile simple din viata!

Eveniment GRATUIT!

Pentru inscriere va rugam sa ne lasati un mesaj in privat cu un numar de telefon si o adresa de email.

Mail: bcoom.media@gmail.com

Telefon: 0769.298.091 (marti-vineri 8.30-19.00)

www.acupunctor.ro
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo