Ana Maria
Ana Maria

                 Ceea ce fac a pornit din suflet, din marea mea iubire pentru viata, acea forta vitala, divina care m-a sustinut dintotdeauna, din recunostinta pe care o am pentru toate formele ei si nu in ultimul rand din dorinta de a-mi ajuta semenii. O parte din ceea ce am avut in suflet am trecut inevitabil si prin filtrul ratiunii pentru a-mi putea gasi propriul drum. In cele din urma am coborat mintea la nivelul sufletului si am devenit ceea ce sunt azi, o fiinta libera care traieste constient si se bucura de viata.

Oricine ai fi tu, iti multumesc ca existi si te felicit pentru ca ajungand sa citesti aceste randuri, macar o clipa ti-ai dorit si tu sa descoperi omul minunat care esti. Existenta ta este parte din creatie, tu insuti esti un un mic creator sau un mic Dumnezeu , adu-ti aminte aceast lucru in fiecare zi si celebreaza existenta ta. Nu lasa pe Dumnezeul sa fie doar un mister nici nu il cauta in afara ta, uita-te inauntrul tau si vezi viata ta cum se transforma in miracol!???

Salut Divinul din tine si iti doresc mult succes pe drumul tau, in tot ceea ce alegi sa faci!

Eu am ales sa traiesc si sa evoluez constient! Asfel pot avea acces in fiecare clipa la miracolul vietii, astfel o descoper si ma redescopar in fiecare zi si clipa devenind cea mai buna versiune a mea!

As vrea ca tu sa stii, sa crezi pentru ca mai apoi sa poti simti ca totul este posibil, tu poti trai constient de fiecare clipa, tu poti simti bucuria sinelui si magia vietii.
Te imbratisez cu drag si iti doresc mult succes in calatoria ta!

Contact:
  • Str. Banu Mihalcea, nr. 150(zona Victoria, linga stadion)
Ana Maria Cojocaru - psiholog clinician, terapeut holistic
Tel. mobil: 0731 598 349
PORTOFOLIU
  • Facultatea de psihosociologie , Universitatea  Andrei Saguna- Constanta
  • Master psihologie clinica si interventie terapeutica
  • Studii specializare: Formare in psihoterapia experentiala si a unificarii
  • Curs Formator
  • Curs consilier pentru dezvoltare personala
  • Curs Theta Healing Baza, Avansat
  • Cursuri Reiki si Karuna Reiki toate gradele Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala