Armonizarea Trupului cu Sufletul

Organizator: Bio Vivo Terapii
Tip eveniment: seminar
Data: 14-08-2019 17:00
Durata: 4 ore
Locatie: Bucharest
Armonizarea Trupului cu Sufletul
Te invit la workshopul Armonizarea Trupului cu Sufletul unde vei descoperi cum sa constientizezi programele limitative din subconstient si cum sa le inlocuiesti cu programe benefice, astfel incat sa puteti experimenta mai multa pace in corpul, mintea si spiritul vostru. Inlocuiti convingerile in timp ce invatati o noua modalitate interesanta de a elibera greutatea si de a va atinge pacea interioara. Acesta nu este doar un seminar de pierdere in greutate! Acesta este un adevarat ritm pentru minte, trup si spirit, in timp ce atingeti frumusetea interioara si iubirea pentru sinele vostru prin propriile vise si dorinte! Nu este vorba despre cine este cel mai slab sau cel mai frumos! Este vorba despre a fi confortabil in corpul vostru si a gasi pacea interioara si fericirea prin acceptarea a cine sunteti! Explorati-va fiinta interioara si deveniti cea mai magnifica versiune a voastra!

Terapia Theta este una dintre cele mai puternice tehnici de vindecare energetica, este un proces de meditatie care creaza vindecarea fizica, psihica si spirituala, accesibila oricarui om care are incredere in Dumnezeu.
Aceasta meditatie prin care se intra in starea Theta ne permite sa accesam subconstientul.
De ce vrem sa ne accesam subconstientul?
Creierul uman este un organ ce emite continuu unde cerebrale de diferite frecvente. Oamenii de stiinta au definit prin cercetare, cinci tipuri de unde cerebrale, pe care le-au botezat cu diferite nume Beta, Alpha, Theta, Delta, Gama. Undele cerebrale Theta sunt cele cu o frecventa de 4-7 cicli pe secunda si ele guverneaza acea parte a mintii noastre cuprinsa intre constient si subconstient. Ele pastreaza amintiri si senzatii si ne guverneaza convingerile si comportamentele.
Lucrul asupra Convingerilor ne va permite sa cream viata pe care ne-o dorim, fiindca este adevarat ca noi ne cream propria realitate si suntem toti conectati la Dumnezeu.
In decursul vietii dobandim multe programe care ne sustin dar totodata si multe care ne impiedica in a ne indeplini visul de a avea o viata fericita si plina de abundenta.
Exista numeroase statistici care confirma numarul mare si in continua crestere, atat in Romania cat si la scara planetara, a populatiei cu greutatea peste limitele considerate a fi normale. Efectul negativ al supraponderabilitatii si al obezitatii, face ca din ce in ce mai multi medici, nutritonistii, oameni de stiinta, sfatuitori de pretutindeni si nu in ultimul rand intreaga comunitate a internautilor, sa abordeze acest subiect cu mult aplomb, din tot felul de perspective, mai mult sau mai putin reusite. Sunt incriminate pe rand: alimentele, sedentarismul, reclamele de la TV, restaurantele de fast-food, medicamentele, mostenirea genetica, etc. Dar oare nu exista si o cauza ce sta la baza tuturor acestor manifestari care sa explice ritmul evolutiv al cresterii in greutate ? Ei bine, revolutia introdusa, in stiinta, de abordarea cuantica, de teoria stringurilor si de recunoasterea faptului ca Tot Ceea Ce Exista este numai energie, poate da si raspunsul la cauzele de baza ale supraponderabilitatii si obezitatii. Totul este energie: corpurile noastre, gandurile, emotiile, credintele si chiar obiectele fizice din jurul nostru. Suntem atasati de spatiul nostru de viata si de lucrurile noastre personale, prin fire invizibile de energie. Totul este conectat.

Acest workshop este predat de catre Seba Radu, terapeut si instructor certificat Theta Healing® ADN Base, ADN Advanced, Dig Deeper, Manifesting and Abundance, Intuitive Anatomy, hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare, practician certificat ThetaHealing® Rhythm to a perfect weight, World Relations, practician Quantum Touch®LEVEL I, formator acreditat ANC:

Seba Radu despre vindecarea subconstientului, emisiunea STIINTA, TRANSFORMARE, NUTRITIE cu Simona Ionita, 09 aprilie 2017

☑ https://youtu.be/nvMoTmb8CTs

➡Seba Radu despre Thetahealing, emisiunea CONEXIUNI cu Neli Buzatu, 22 septembrie 2017

☑ https://youtu.be/eZ2LGuxJxiI

➡Seba Radu despre vindecare, emisiunea CONEXIUNI cu Neli Buzatu, 5 octombrie 2017

☑ https://youtu.be/bWe6RznGWTY

➡Seba Radu despre terapii complementare si esenta vietii, un dialog interesant cu Cosmin Chelcea, la emisiunea Esenta din 31 octombrie 2017

☑ https://youtu.be/Mj4-KROnS88

➡Seba Radu despre beneficiile Thetahealing –ului, la emisiunea CONEXIUNI cu Neli Buzatu, 5 noiembrie 2017

☑ https://youtu.be/BuS_309Ti9c

➡Seba Radu despre starea de a trai in bucurie, invitat la emisiunea Zidire de Cuvint cu Neli Buzatu, 20 ianuarie 2018

☑ https://youtu.be/h9-348F-zbw?t=5

➡Seba Radu despre spiritualitate, invitat la TTV ORADEA la emisiunea ANALIZA DIN REDACTIE cu Teodora Ivan, 12 februarie 2018

☑ https://youtu.be/SD9f8do-2tc?t=4s

➡Seba Radu despre cei 3 I: Instinct, Intelect, Intuitie
la emisiunea Conexiuni cu Neli Buzatu, 9 martie 2018

☑ https://youtu.be/y7UqnecIaog?t=2

➡Seba Radu despre frici, invitat la TTV ORADEA la emisiunea ANALIZA DIN REDACTIE cu Teodora Ivan 02 mai 2018

☑ https://youtu.be/O3SD3bXSK3k

➡Seba Radu despre cauzele spirituale ale bolilor, la emisiunea CONEXIUNI cu Neli Buzatu, 7 iunie 2018

☑ https://youtu.be/mgBziBH8Fno

➡Seba Radu despre devenirea prin ThetaHealing, la emisiunea CONEXIUNI cu Neli Buzatu, 20 iulie 2018

☑ https://youtu.be/xL5O41Uuxg4?t=3

➡Seba Radu despre energia bucuriei de sarbatori, la emisiunea CONEXIUNI cu Neli Buzatu, 26 decembrie 2018

☑ https://youtu.be/O0076K_nksc

➡Seba Radu despre relatia de cuplu si relatii in general, la emisiunea CONEXIUNI cu Neli Buzatu, 2 februarie 2019

☑ https://youtu.be/58-F-6VABFQ?t=4

Investitia pentru participarea la Workshop-ul Terapia Theta pentru eliberarea excesului de greutate este de 350 lei.
Early bird discount: 100 lei
Pentru a retine locul tau la acest curs si a beneficia de pretul promotional de 250 lei, va trebui sa achiti integral taxa de participare de 250 lei, pana LA DATA DE 31.07.2019, intr-unul dintre conturile SEBA HEALING:
- RO44RZBR0000060020464467 deschis la Raiffeisen Bank,
- RO40RNCB0499161761810001 deschis la BCR

Poti efectua plata si online, cu cardul, accesand linkul:
https://mpy.ro/vgspmev

Inscrie-te acum la workshopul "Armonizarea Trupului cu Sufletul" completand formularul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgaFrALKF1O1ySV7cSjZAyAsaXPZG3AgEFy9bCYqDowPqfxA/viewform

Workshop-ul se desfasoara la Bio Vivo Terapii, Piata Walter maracineanu, nr.1-3, et.1, cam.21 si are urmatorul program: miercuri 14 august 2019, intre orele 18:00-21:30

Informatii suplimentare la telefon: 0722391456.

Datele urmatoarelor cursuri le gasiti aici: https://www.facebook.com/pg/biovivoterapii/events/
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala