Atelier Briza: Libertate. Imaginatie. Creativitate
Votati
Organizator: Calatoria Inimii
Tip eveniment: workshop
Data: 25-05-2019 18:30
Durata: 4 ore
Locatie: Bucuresti
Atelier Briza: Libertate. Imaginatie. Creativitate

Cât de liber te simti în ceea ce creezi? Si cât de mult îl încurajezi pe copilul tau sa exploreze, sa se exprime? Cum îl stimulezi sa-si foloseasca imaginatia? Cât de constrâns se simte copilul tau de regulile pe care le are de respectat?

De multe ori încercam sa impunem copiilor nostri o sumedenie de reguli, fara sa ne dam seama ca sunt reguli pe care nici noi nu le respectam. Regulile nu functioneaza aproape niciodata, însa limitele ferme sunt chiar necesare si functioneaza cu succes, iar multe dintre ele pot stimula imaginatia copiilor nostri. Nu uitati, copiii percep adevarul de fiecare data, adevarul din spatele mastilor noastre.

Cât de multa libertate îi lasi copilului tau în a crea lumea? m-a întrebat odata cineva. Nu am stiut ce sa-i raspund, credeam în adâncul meu ca îi ofer toata libertatea de care are nevoie. Ca îl încurajez chiar sa cultive aceasta libertate. Mi-am dat seama însa ca începusem sa-mi educ copilul folosindu-ma de acele reguli pe care le-am resimtit pe propria mea piele, copil fiind, reguli pe care le-am detestat la vremea respectiva.

Care este legatura între reguli si libertatea interioara? Cum îi poti stimula creativitatea copilului tau?

În atelierul BRIZA din 16 martie îti propunem reconectarea cu creativitatea si aducerea ei în manifestare. Acest proces este un proces eliberator si conduce relatia parinte-copil pe un nou nivel.

Atelierele din cadrul programului BRIZA aduc beneficii mari pentru ca implica si parintii în propriul lor proces de transformare. Nu este doar despre copii, de fapt ei nu au prea multe de schimbat. Copiii se vor ajusta la schimbarea noastra, vor rezona cu aceasta schimbare atunci când se produce ea.

Pentru copii cu vârsta între 6-12 ani


Calatorie experienta 
Cu: Bogdan Grigoras & Maria Lupu
25.Mai.2019, ora 10-12
Bucuresti : Centrul Calatoria Inimii - Str. Stefan Sanatescu 53 corp B 

Contributie: 120.00 Lei 
Un parinte & un copil: 120 lei
Un parinte & doi copii: 150 lei
Doi parinti & un copil: 160 lei
Doi parinti & doi copii: 190 lei
Pentru detalii si înscrieri accesati:
http://www.calatoriainimii.ro/ro/Scoala-Maestrului-Interior/Calendar/1128-Atelier-BRIZA-Libertate--Imaginatie--Creativitate
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo