Atelier de relaxare si creativitate prin pictura

Organizator: Alina Roman
Tip eveniment: workshop
Data: 28-02-2016 10:00
Durata: 8 ore
Locatie: Bucuresti
Atelier de relaxare si creativitate prin pictura
Te-ai gandit vreodata ca te poti relaxa intr-un mod inedit si poti creea lucruri minunate in acelasi timp? Te-ai gandit vreodata ca poti picta un tablou superb in ulei, fara sa ai niciun fel de experienta?

Duminica, 28 februarie, intre orele 10.00 – 18.00 te invitam la un atelier de relaxare si creativitate prin pictura, la o intalnire cu frumosul pe care fiecare dintre noi il poarta inauntrul sau.

Nu este necesar sa stii sa pictezi, este important doar sa te hotarasti sa faci un pas nou in viata ta si sa te deschizi catre ceea ce experienta iti aduce in cale. Ai la dispozitie toate materialele necesare (panza pe canvas, pensule, cutit de pictura, mediu si culori in ulei) si esti indrumat pas cu pas pentru ca sa devii, pana la sfarsitul zilei, „autorul” unui minunat peisaj in ulei.

Din cauza locurilor limitate la 12, participarea la atelier se face exclusiv pe baza de rezervare. Rezervarea se face prin completarea formularului de aici: https://goo.gl/ZiI8hQ

La acest atelier, plin de culori, inspiratie, relaxare si creativitate:
• te redescoperi, prin prisma a ceea ce poate iesi din mainile tale, invatand cateva secrete simple pe care chiar si marii artisti le folosesc in lucrarile lor
• constientizezi potentialul nelimitat care exista in tine
• realizezi cat de talentat esti si ca tot ceea ce te tinea pe loc erau niste simple convingeri limitative
• iti exersezi creativitatea, intuitia si inspiratia
• te relaxezi intr-un mod inedit si cunosti oameni minunati, asemenea tie.

Investitia pentru un atelier: 225 lei. Aceasta investitie include participarea ta la exercitiile atelierului, toate materialele necesare picturii in ulei: panza pe canvas, pensule, cutit de pictura, mediu si culori in ulei. Pictura pe care o vei realiza o poti pastra sau o poti darui unei persoane speciale din viata ta, de martisor.

La acest atelier impletesti pictura cu exercitii de constientizare a trairii in momentul prezent, eliberat de resentimentele si regretele trecutului si proiectiile pesimiste asupra viitorului.

Trainerii acestui atelier inedit sunt Laura Filip si Alina Roman.

Laura este pictor intuitiv, Master Practitioner NLP, gazda emisiunii „Vocea Constiintei” (Radio Gaia), Maestru Komyo Reiki, practician Vindecare Reconectiva, Thetahealing si facilitator in cadrul a diferite ateliere pe teme de dezvoltare personala si spirituala.

Alina este trainer certificat Seneca College of Applied Arts and Technology – Canada, trainer certificat FranklinCovey Institute – Statele Unite, formator certificat Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, practician Reiki, Ho’oponopono si Thetahealing. Alina are o experienta de 17 ani in crearea si animarea programelor de training destinate adultilor

Din cauza locurilor limitate la 12, participarea la atelier se face exclusiv pe baza de rezervare. Rezervarea se face prin completarea formularului de aici: https://goo.gl/ZiI8hQ si plata unui avans de 50 lei.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala