Atelier Experiential - Vindecarea karmei de neam
Votati
Organizator: Ayni Experience Centru
Tip eveniment: seminar
Data: 20-04-2019 09:00
Durata: 8 ore
Locatie: Bucuresti
Atelier Experiential - Vindecarea karmei de neam
Va astept, Sambata 20 Aprilie intre orele 10:00-18:00, pentru a petrece impreuna o zi minunata pe care o dedicam fiintei umane si sufletului.

In momentul in care ne nastem venim cu un bagaj de aspecte si lectii din vietile nostre anterioare, pe care le avem de invatat in aceasta viata, la care se ataseaza si asa zisa karma de neam, sau mai bine spus pacatele de neam ce au fost perpetuate din generatie in generatie. Venim in aceste familii pentru ca ne-am asumat responsabilitatea rezolvarii propriilor lectii si a celor de neam. La nivel spiritual sufletul care si-a asumat aceste lectii este de regula un suflet batran, intelept care va purta pe umerii sai "povara" atat a sa cat si a familiei, reusind in timpul vietii sa isi vindece atat propria karma cat si cea de neam. Altfel spus, fiecare familie isi are “izbavitorul” ei, cel care intr-un alt plan va fi privit ca un lider spiritual al grupului. Aceste suflete generoase si frumoase au un nivel de constientizare foarte inalt si de-a lungul vietii lor vor incerca sa creasca atat propria vibratie, cat si pe cea a familiei lor.

In momentul in care karma este activata simtim mai mult ca supravietuim decat traim, ca viata este o lupta continua, intampinam dificultati in tot ceea ce vrem sa facem, desi faci tot ceea ce iti sta in putinta, lucrurile nu curg deloc usor in viata ta, ai impresia ca esti tinut pe loc in viata, simti ca toate acestea sunt o consecinta a faptelor sau vorbelor, parintilor, bunicilor, inaintasilor tai.

Ne place sau nu, karma de neam este codata in celulele corpului nostru, in structura mentala a gandurilor noastre, in fluxul nostru emotional. Generatiile si membrii unui neam sunt interconectati, iar cel care poarta karma familiei pe umerii lui este cel care este cel mai evoluat spiritual, el este vectorul sanatos care ajuta vectorii bolnavi sa se vindece. El poate fi persoana cea mai indragita din familie sau, din contra, “oaia neagra” sau “razvratita” a familiei, cel care a mers intotdeauna contra curentului si tendintelor din familia sa.

Din fericire este posibil sa vindecam acest bagaj karmic pentru ca suntem inzestrati cu o mare forta spirituala, cu rabdare si rezistenta, integritate morala si spirituala, si cu un simt puternic al responsabilitatii, avand o curiozitate si o dorinta enorma de a face bine si o mare intelepciune care ne ajuta sa intrerupem aceste cicluri karmice astfel incat vindecarea sa fie atat pe linie transgenerationala cat si in prezent si viitor.

Tinand cont de aceste aspecte va invit sa petrecem impreuna o zi in care sa trecem impreuna dincolo de zidul iluziilor sa putem aduce in viata noastra echilibrul, armonia, increderea si nu in ultimul rand iubirea.

Programul:
Welcome! - Curatarea energetica a participantilor prin fumigatie;
Explicatii si exercitii practice de vindecare a karmei
Meditatie de curatare a karmei

Atelierul este sustinut de:

Vasile Sturzu
Practicant al Samanismului, terapeut in medicina samanica, indrumator spiritual, facilitator al Ritualurilor Munay Ki, Certificat in medicina energetica a samanilor Incasi. Timp de 5 ani am parcurs Roata Medicinei si Medicina Samanica Inca in cadrul scolii formata de Chris Waters - acreditata de Alberto Villoldo in practicile samanice Inca. In aceasta perioada am fost asistent in cadrul Rotii Medicinei si Medicinei Samanice Inca, fiind singurul cursant initiat in 2012 cu dreptul de a preda, Roata Medicinei si Medicina Samanica Inca. In anul 2012 am calatorit pentru prima data in Peru, unde am inceput sa lucrez atat cu samanii Q’ero din Anzi cat si cu samanii Shipibo din Amazon, cu Ayahuasca si dieta cu plantele maestru vindecatoare. Din 2009 am inceput sa sustin seminarii si workshopuri de vindecare samanica, continuandu-mi munca atat in Peru cat si in tara. Anual organizez calatorii initiatice in Peru, unde lucram cu samanii Q'ero si in jungla cu samanii shipibo, dieta cu plante si Ayahuasca.

Cost: 150 RON

Locatia:
Calea Calarasilor Nr 99

Pentru inscrieri si detalii va rog sa ma contactati:
Email vasile.sturzu@yahoo.com sau Tel: 0740033026

Participarea se face in baza inscrierii!

Va astept cu drag!
Vasile Sturzu

P.S. Daca aveti rude, prieteni sau cunostinte carora aceste ateliere le-ar putea fi de folos le puteti oferi aceasta informatie (chiar daca nu au mai participat la niciun curs sau workshop).
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo