Atentia si Relaxarea – chei fundamentale in Tantra

Organizator: Tantra Yoga Ezoterica
Tip eveniment: seminar
Data: 07-07-2020 17:00
Durata: 2 ore
Locatie:
Atentia si Relaxarea – chei fundamentale in Tantra
👉SESIUNE practica – MARTI 7 IULIE, intre orele 18:00 – 20:00, cu tema “Atentia si Relaxarea – chei fundamentale in Tantra, pentru transformarea intr-un ritm sustinut a vietii noastre”

💥"Se spune ca aspirantul la spiritualitate nu poate trai in lume (printre placerile si preocuparile lumesti) si sa se bucure de placerile efemere, pentru ca cineva care face acest lucru nu poate cunoaste starea de yoga (starea de fuziune cu Constiinta Dumnezeiasca), dar invataturile si calea Scolii Kaula arata modul prin care practicantul Tantric se bucura de BHOGA (placerile lumii fenomenale), in timp ce el/ea intelege si experimenteaza YOGA (starea de fuziune cu Constiinta Dumnezeiasca)” (KULARNAVA TANTRA).♾⚛

❗Orice fiinta vie, care aspira sa se transforme si sa evolueze, este necesar sa manifeste capacitatea de A FI ATENTA si CONSTIENTA.
Aceasta atitudine presupune sa acordam in permanenta o atentie totala, permeabila si iubitoare fata de absolut tot ceea ce exista in spiritul nostru, in trupul nostru, in jurul nostru si in ceilalti oameni.
🌞Pe de alta parte, relaxarea este o alta cheie fundamentala, fie ca vorbim despre practica cu succes a tehnicilor de tantra yoga sau pur si simplu despre starea noastra de fericire din viata de zi cu zi.
☯Relaxarea inseamna in general eliberare de tensiune, intoarcere la starea de echilibru. Relaxarea este definita ca fiind o forma de activitate care implica o anumita modificare si incetarea oricarui efort, a oricarei activitati sau tensiuni si care ne ofera placere.

💥Pentru omul modern, a fi intr-o stare de relaxare este de multe ori mai greu decat pare. Ne este greu sa ne abandonam. Vrem sa planificam, sa controlam si sa actionam mereu in sensul orientarii vietii noastre in directia dorita. De cele mai multe ori aceasta se intoarce impotriva noastra; viata este plina de surprize si nu se conformeaza programului nostru atent intocmit. ❗

💥In general, feluritele situatii cu care ne confruntam in viata noastra ne fac sa adoptam fie una, fie cealalata dintre aceste tipuri fundamentale de atitudini: fie suntem atenti, concentrati si contractati in urmarirea unui scop, fie suntem destinsi, relaxati si deconectati de la tot ceea ce resimtim ca obligativitate.

🗝Ei bine, atitudinea tantrica ezoterica UNIFICA armonios aceste doua atitudini, iar sinteza rezultanta ne ofera o capacitate iesita din comun de focalizare combinata cu o relaxare regeneranta.
🌀❤• Pentru a experimenta aceasta ATITUDINE TANTRICA te asteptam la o sedinta practica cu focalizarea constanta in momentul prezent, realizata pe un fond de relaxare.
• Sesiune realizata din Brasov, cu instructorii de Tantra Yoga Ezoterica, Cristina Apostu si Adrian Cotora, acreditati de catre “The International Federation of Yoga and Meditation ATMAN”.

👉Pentru a va inscrie la aceasta sesiune practica va rugam sa completati formularul de mai jos si veti primi datele de acces pe email.

Pentru a participa va rugam sa va inscrieti accesand linkul urmator: https://tantraesoteric.ro/atentia-relaxarea/

Va asteptam cu mult drag!
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Brain Wave Producer