Atingere Terapeutica Integrala Cultivarea Vindecatorului Interior
Votati
Organizator: Calatoria Inimii
Tip eveniment: workshop
Data: 20-05-2019 18:30
Durata: 4 ore
Locatie: Bucuresti
Atingere Terapeutica Integrala Cultivarea Vindecatorului Interior

Ce este Atingere Terapeutica Integrala?

”Orice vindecare este o vindecare a trecutului, a închiderii, a separarii, a singuratatii dureroase pe care am trait-o cândva. Corpul este trecut condensat. Dar Prezenta este sfârsitul oricarei povesti pe care ne-o spunem despre noi însine si începutul oricarei vindecari. ”

Horia Francisc-Turcanu - Cartea Maestrului Interior

 

Atingerea Terapeutica Integrala este o aplicatie fundamentala a lucrului cu starea de Prezenta si o directie cheie a Scolii Maestrului Interior. Dimensiunea terapeutica a atingerii depaseste cu mult nivelul fizic, corporal, si implica nivelurile rafinate ale fiintei, energetic, emotional si mental. Este mult dincolo de orice forma de masaj, dincolo de orice tehnica, e o atingere constienta, o conexiune profunda ce permite drenarea si transformarea continuturilor adânci ale Constiintei, încrustate în corpul fizic.

Serile de Atingere Terapeutica Integrala sunt destinate tuturor acelora care simt chemarea Vindecatorului Interior. A vindeca este a fi vindecat. Sunt sesiuni de lucru cu atingerea din starea de Prezenta în care redescoperim tehnologia sacra a vindecarii.

Este un curs complet, experiential, de atingere vindecatoare. Fiecare sesiune este deschisa de o meditatie ghidata de intrare în starea de Prezenta care constituie fundamentul Atingerii Terapeutice. 
Respiratia Constienta, capacitatea de a modula energia sacra a Atentiei, arta de a ne conecta cu realitatea profunda a propriei fiinte si a celuilalt sunt premise ale Atingerii propriu-zise. Cream comuniune.

Lucram în perechi în care rolurile se inverseaza pentru a trai ambele ipostaze ale vindecarii. Descoperim împreuna ca a primi este a darui, si invers. Deschiderea în Prezenta fata de celalalt ofera acces la cele mai profunde trairi si descoperim împreuna cum, de fapt, gândirea, emotiile, atitudinile noastre sunt dimensiuni colective.

Serile de Atingere Terapeutica Integrala contin de-asemeni elemente teoretice menite sa sustina întelegerea profunda a procesului pe care îl traim împreuna. Întreaga experienta a Scolii Maestrului Interior este condensata în aceasta aplicatie orientata catre vindecare si auto-vindecare.

 

Care este miza?

·       Practica Prezentei si a comuniunii vindecatoare cu celalalt. Pasii pe care îi facem împreuna pentru a intra în starea de Prezenta îi vei putea face oriunde, oricând, cu oricine.

·       Înveti cum sa atingi, sa respiri, sa modulezi energia sacra a Atentiei, astfel încât sa creezi efectul de vindecare si auto-vindecare.

·       Un mediu de experienta în care îti antrenezi sensibilitatea, capacitatea de a percepe si de a lucra cu cele mai adânci dimensiuni ale fiintei tale si ale celuilalt. Înveti sa drenezi si sa transformi starile tensionate, dure, înghetate ale corpului, prin Prezenta, Respiratie Constienta si intentie, în fluiditate, curgere si stare de bine.

Atingerea Terapeutica Integrala este mai mult decât o tehnica pentru ca implica Prezenta, adica o stare de a fi, de a relationa, de a privi realitatea interioara si exterioara. Aduce armonie în relatia cu diferitele dimensiuni ale lumii interioare si în relatie cu ceilalti.

 Tema serii de experienta din 20 mai:


Deschiderea inimii.

Atitudinea constienta în fata vietii

Serile de Atingere Terapeutica Integrala sunt structurate pe serii de 7 seri,  fiecare fiind dedicata lucrului pe unul dintre nivelurile fiintei. 

La capatul unei serii vei fi facut un parcurs de vindecare al întregului spatiu interior. 

Pachet 7 seri: 1400lei, adica 200lei/seara

Sesiune punctuala de o seara: 250 lei - pâna pe 29 martie/ 287 lei - dupa 29 martie


Seara de experienta 
Cu: Agnis & AmmaRa
20.Mai.2019, ora 18.30 - 22.30
Bucuresti : Centrul Calatoria Inimii - Str. Stefan Sanatescu 53 corp B 

Contributie: 250 Lei pâna la data de 17.Mai.2019
287 Lei dupa 17.Mai.2019 

Pentru detalii si inscrieri accesati:
http://www.calatoriainimii.ro/ro/Scoala-Maestrului-Interior/Calendar/1120-Atingere-Terapeutica-Integrala--Cultivarea-Vindecatorului-Interior

Despre Calatoria Inimii

Calatoria Inimii este o Comunitate dedicata explorarii Constiintei si integrarii în viata de fiecare zi a cunoasterii dobândite prin experienta, având o abordare de dezvoltare personala integrala preponderent experientiala.

A fost fondata în 2007 de Horia Francisc Turcanu si Elena Francisc Turcanu din dorinta de a împartasi mijloacele simple ale experientei spirituale cu ceilalti, din credinta ca transformarea interioara a fiecaruia schimba lumea.

Calatoria Inimii este Calatoria catre cunoastere, vindecare si o viata traita la potential maxim aici, acum, este despre o spiritualitate traita, integrata în experienta de viata.

Se exprima prin crearea de Programe, workshop-uri, seminare si evenimente, prin editarea de Carti destinate sustinerii proceselor de transformare interioara, toate acestea reunite în structura Scolii Maestrului Interior, o Scoala a Prezentei, a Constientei si a transformarii personale.

Mai multe despre consacrarea, misiunea, valorile, fondatorii si echipa Calatoriei Inimii , impreuna cu o multitudine de articole, înregistrari audio si video pe teme fundamentale pentru viata oricaruia dintre noi, te asteapta sa le descoperi pe site-ul: www.calatoriainimii.ro

Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo