Ayahuasca Retreat Vindecare si Initiere in medicina plantelor

Organizator: Ayahuasca Retreat
Tip eveniment: seminar
Data: 18-10-2019 22:00
Durata: 5 zile
Locatie: Bucharest
Ayahuasca Retreat Vindecare si Initiere in medicina plantelor
Ayahuasca Retreat
Vindecare si Initiere in medicina plantelor

Vindecare si initiere in munca cu spiritele plantelor este o oportunitate pentru noi de a invata si a readuce in societatea moderna metodele de vindecare cu adevarat eficiente folosite de strabunii nostri. Va invitam sa participati la un program conceput pentru doua saptamani, in care vor fi oferite instrumentele potrivite pentru a va lua procesul de vindecare in propriile maini. Participantii la acest retreat vor petrece doua saptamani in Jungla Amazoniana – Peru alaturi de maestrul shipibo Enrique Lopez si asistentii sai.

Acest retreat este un punct culminant in evolutia noastra, pentru ca procesele din munca cu spiritele plantelor, ne ofera oportunitatea unei vindecari pe toate nivelele mental, emotional, fizic si spiritual prin intelegerea profunda a metodologiilor si practicilor de vindecare cu spiritele plantelor si ridicarea nivelului de constiinta. Astfel fiecare devine propriul sau vindecator. Pe langa ceremoniile cu ayahuasca fiecare participant primeste tratamente si practici integratoare care sporesc puterea medicinei plantelor, prin curatarea si purificarea mediului interior, al perceptiilor, credintelor si mesajelor subconstientului. Prin practicarea traditiilor ancestrale sacre shipibo vom avea posibilitea de a ne reconecta cu adevarat la spiritul nostru.

Retreat-ul de vindecare si initiere in munca cu spiritele plantelor reprezinta oportunitatea de a experimenta forma autentica a traditiei shipibo de curanderismo, centrata in jurul valorii de utilizare si folosire a ayahuasca in ceremonii. Acest curs este o varianta condensata si o initiere ancestrala, prin predarea principiilor de baza care formeaza inima traditiei Ayahuasca in Peru. Primirea unui tratament de la un saman autentic indigen Shipibo, sau curandero, este o experienta uimitoare mai ales prin dieta cu plante sacre si invataturile oferite de saman si o oportunitate de a descoperi raspunsurile la multe dintre intrebarile personale, pe care fiecare dintre noi le are.

Ayahuasca Ceremony
Ceremoniile cu Ayahuasca sunt metode unice de vindecare. Ayahuasca este o planta vindecatoare maestru. La intrebarile “Ce este Ayahuasca?” si “Cum este o ceremonie cu Ayahuasca?” va putem spune ca nu exista un singur raspuns. Fiecare experimenteaza diferit o ceremonie cu Ayahuasca, nici pentru aceeasi persoana ceremoniile intre ele nu sunt la fel, fiecare ceremonie fiind o calatorie unica ce te poarta atat catre interiorul tau ori catre, curatarea furiei, fricii, orgoliului, geloziei, competiei , luptei cu sinele , s.a.m.d. sau catre explorarea multiversului si a lumilor nevazute in toata splendoarea lor. Unicitatea experientelor cu Ayahuasca consta tocmai in faptul ca ceremoniile sunt o experienta foarte personala si profunda care e mai presus de cuvinte. Acest curs aduce o experienta completa si profunda si prin faptul ca, pe langa ceremoniile cu Ayahuasca, vom intelege mai in detaliu cum sa lucram cu aceasta planta, si cu alte plante pentru vindecare. Pe cat de mare va fi deschiderea si angajarea fiecaruia in propriul proces, pe atat va intelege lucruri pe care prea putin avem ocazia sa le atingem ca si nivel de constiinta in mediul in care ne desfasuram viata. Traditiile complementare Shipibo vor fi de asemenea invatate pentru a spori capacitatea de a recastiga si de a mentine echilibrul la toate nivelurile. In cele din urma, noi toti mergem pe caile noastre, traim cu totii propria noastra viata si putem sa ne asumam responsabilitatea pentru modul in care reactionam la mediile si experientele noastre. Modul in care reactionam are cea mai mare influenta asupra perceptiilor noastre si acele perceptii determina realitatile noastre. Invatand sa ne conectam cu ghizii spirituali si spiritele plantelor, intelegem adevarata noastra natura, ne iertam si ne iubim pe deplin, creem un mediu optim pentru sanatate si fericire, pentru a creste si a inflori viata noastra. Acesta este scopul cursului de vindecare.

Multe persoane ce sufera de boli pentru care medicina traditionala nu are remediu, apeleaza la samanii Shipibo si remediile oferite de metodele stravechi de vindecare, mare parte din ei vindecandu-se prin cunoasterea pe care o detin samanii din Peru, iar acest fapt devine din ce in ce mai cunoscut in randul lumii moderne.
In timpul acestui curs, participantii se vor angaja activ in propriul proces de vindecare. Acesta incepe cu o detoxifiere a corpului , urmata de dieta alimentara , dieta cu plante. si ceremoniile cu Ayahuasca.

Dieta cu plante inseamna ca pentru o perioada de timp aleasa de saman impreuna cu studentul se va bea un extract facut din planta recomandata de saman, timp in care mancarea va fi limitata sau chiar fara mancare cateva zile(3-5zile la alegerea fiecaruia).

Cele doua saptamani petrecute in cadrul centrului va ofera o experienta unica , de neuitat, incomparabila si o transformare interioara profunda.

Ayahuasca Retreat de vindecare cu plantele maestru se va desfasura in siguranta, in cadrul centrului de vindecare infiintat de Don Enrique impreuna cu sotia sa, in interiorul Junglei Amazoniene , in apropierea orasului Iquitos. Il recomandam ca indrumator spiritual din toata inima , este un om mai presus de cuvinte, demn de tot respectul si recunostinta noastra, dedicarea, daruirea si blandetea cu care abordeaza ceea ce face, fiind cateva dintre aspesctele ce-l definesc.

Cursul va fi sustinut de Maestro Don Enrique
Don Enrique este initiat din comunitatea RoaBoya de langa Pucallpa. Locuieste in Iquitos si, in cadrul centrului sau de vindecare , ofera cursuri de initiere in munca cu plantele si Ayahuasca. Don Enrique vine dintr-o lunga linie de curanderos si s-a dedicat acestui drum , fiind invatat de catre bunicul sau, inca de la varsta de 11 ani. Cu o experienta de peste 30 de ani, Don Enrique continua sa studieze, sa-si dezvolte dieta si sa aduca in permanenta cunostinte noi , aprofundand relatiile cu plantele. Enrique isi petrece cea mai mare parte a timpului in cadrul centrului de curandero, care a devenit o a doua casa pentru familia sa, loc unde vindeca si invata oameni din intreaga lume care ajung la el.

De 7 ani organizez calatorii in Peru si am avut ocazia sa lucrez cu samani, carora le aduc recunostinta si multumire pentru toata munca facuta alaturi de ei, iar de 3 ani l-am intalnit pe Don Enrique care m-a introdus pe calea autentica a samanilor shipibo si in munca cu plantele. Don Enrique este unul dintre putini oameni pe care i-am intalnit si mi-a inspirat incredere inca de cand ne-am vazut prima data. In el am regasit blandetea unui adevarat invatator si entuziasmul de a impartasi cunoasterea pe care o are dar si perseverenta si disciplina care implica o adevarata cunoastere, atat de sine cat si a medicinei plantelor. Este pasionat de munca pe care o face si experienta sa isi spune cuvantul de fiecare data, gasind raspunsuri simple prin care sa te ghideze in propriul proces cu usurinta si intelepciune. – Vasile Sturzu

Cost retreat de vindecare si initiere in medicina plantelor: 2350 USD
La acest cost se mai adauga biletul de avion Romania – Peru pe care fiecare il va achizitiona individual. Daca este cumparat din timp se poate achizitiona mai ieftin(max 1000 EURO).

Perioada de desfasurare:
18 Octombrie – 31 Octombrie 2019

Platile se vor face astfel:
- La inscriere 500 USD
- Pana in data de 15 August 2019 - 1000 USD
- Pana in data de 14 Octombrie 2019 - 850 USD

In costul cursului sunt incluse:
- Prima noapte de cazare in Lima si cina
- Zborul intern Lima – Iquitos - Lima
- 6 Ceremonii cu ayahuasca
- 2 Saptamani dieta de vindecare cu cel putin una din plantele professor:
• Noya Rao
• Bobinsana
• Chiric Sanango
• Marusa
• Chullachaqui
- 10 Sesiuni de sauna cu cinci plante medicinale – prin absortia vaporilor de la plantele medicinale creem posibilitatea de a elibera incarcatura emotionala(Frustrari, Furie, Frica etc)
- 1 Sesiune de curatare a sistemului digestiv cu Sangre de Grado - resetarea enzimelor digestive si intensificarea absortiei nutrientilor
- 1 Sesiune de curatare a sistemului nervos cu Chiric Sanango - Stimuleaza sistemul imunitar si elibereaza blocajele emotionale
- 1 Sesiune de curatare a sinusurilor cu Mucura
- 1 Love Bath - Pentru a atrage energie pozitiva, succes si iubire
- Explicatii si consultatii cu Don Enrique

Inscriere si contact:
La inscriere se plateste un avans de 500 USD si se pot face inscrierile la:
Email: ayahuascaretreat@ayni-experience.com
Tel: +40740033026
Sau accesand link-ul de mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/1UNHHwRcvnBreKvdC1xY31CQkQCaHXYQUQhdX9svwwMk/edit

Acest curs este destinat celor care cauta o cale profunda de transformare si celor ce vor sa aprofundeze munca personala de descoperire de sine si reprezinta un suport pentru cei care deja sunt pe o cale si practica de mai multa vreme diferite tehnici, avand posibilitatea prin intermediul spiritelor plantelor si mai ales Ayahuasca sa isi intregeasca cunoasterea de sine si mai ales sa primesca daruri noi de la spiritele plantelor. Este dupa parerea noastra viitorul medicinei fara a desconsidera medicina traditionala, ci mai degraba o completare la tot ceea ce este in momentul de fata.

Ca organizatori ai acestui curs, Vasile Sturzu si Cristina Anton, terapeuti si initiati in traditiile samanice Inca, purtatori de mesa si facilitatori ai ritualurilor Munay Ki si Roata Medicinei, venim cu toata sustinerea noastra atat in pregatirea pentru acest retreat, pe toata durata lui, dar si dupa revenirea in tara, asigurand suport si ghidare prin intermediul datelor de contact si retelelor de socializare, prin workshopurile si cursurile pe care le organizam dar si prin sesiunile individuale de terapie pe care le sustinem, astfel incat acest inceput de drum sa fie sustinut in permanenta de toti cei care vor pasi pe aceasta cale.

Va asteptam cu drag!
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala