Baia Mare - Seminar Tummo in Trepte

Organizator: Yinside Yoga
Tip eveniment: seminar
Data: 26-10-2019 09:00
Durata: 2 ore
Locatie: Baia Mare
Baia Mare - Seminar Tummo in Trepte
Seminar Tummo IN TREPTE

Tehnica Focului Interior

Acest eveniment este organizat de www.spiritualitateatantrica.ro

Sambata 26 octombrie 2019, orele 10 -19 (14-15 pauza de masa).

1. Prezentare generala

Este important sa pornim calatoria spirituala de acolo unde ne aflam nu din punctul in care credem ca suntem. Acesta este motivul pentru care trebuie sa folosim practica noastra zilnica, care ne ajuta pe calea spirituala sa ajungem pas cu pas la dimensiunea Realitatii ultime, fara forma.
Efortul sustinut, realizat printr-o intelegere totala a artei si filozofiei tibetane si in perfecta comuniune cu trupul, mintea si sufletul nu este o practica mecanica, ci una spirituala.
Intelepciunea profunda este obtinuta prin practica intensa, daruire si atentie prin aplicarea infranarii si controlului interior. Acesta este o practica exacta si corecta.
Sa-i cunosti pe altii este inteligenta, sa te cunosti pe tine este adevarata intelepciune.

Intreba-te, daca ar fi sa faci o singura activitatea azi care sa-ti mareasca eficienta care este aceea?

Tummo este o tehnica de meditatie, parte de din cele sase yoga ale lui Naropa. De asemenea, tummo este o tehnica avansata din tantra superioara, folosita in special in sistemul budist care poate conduce la iesirea din ciclul karmic al reincarnarilor.
Este de asememenea o tehnica in care invatam cum sa aducem, sa generam si sa mentinem permanent energiile vitale in canalul central(sushumna nady). Tuumo este despre focul subtil si caldura interna.

Razele emise de soare si energia termica produsa de soare sunt aspecte esentiale ale soarelui dar nu sunt soarele propriu-zis. Cand percepem o stare de caldura deducem ca trebuie sa existe pe undeva o sursa de caldura care iradiaza. Chakrele, energiile si alte forme subtile de constiinta care sunt puncte, zone de depozitare a puterii divine, nu pot decat sa ne conduca la intelegerea faptului ca exista o Sursa superioara din care toate acestea au izvorat.

2. BENEFICII :

De ce este important pentru tine sa participi la acest eveniment?
Este important sa stii ce beneficii ai:

- Informatiile pe care le primesti la seminar sunt ‘ de prima mana’, directe si autentice fara rabat de la traditie.
- Pentru ca nu sunt alterate, tehnicile isi produc efecte inca din timpul seminarului de tummo la care participi.
- Vei fi instruit cum sa faci ca mintea sa lucreze in favoarea ta si sa te saboteze tot mai rar, iar in final sa-ti devina un prieten fidel;
- Vei intalni oameni care au aceleasi aspiratii ca si ale tale si cu care poti impartasi sentimente sincere;
- Iti vei face prieteni noi.
- Vei deveni mai inteligent si astfel vei putea sa-ti eficientiezi timpul;
- Vei dobandi, prin efort personal zilnic, o autodisciplina care te va ajuta sa ai mai mult succes in tot ce vei intreprinde in viitor. Autodisciplina este amuleta oamenilor de succes.
- Vei beneficia permanent de reducere la seminariile pe care le vom organiza in viitor.
- Vei putea sa participi la retreat-urile de tummo pe care le organizam anual - sesiunea de vara si sesiunea de iarna. La aceste retreat-uri intensive, vei putea sa-si aprofundezi tehnica de tummo.
- Vei beneficia de un corp suplu, prin trezirea focului interior odata cu amplificarea metabolismului.
- Este foarte posibil sa te vindeci de anumite afectiuni care reprezinta in prezent obstacole fizice pentru tine;
-Vei deveni mai optimist si astfel o sa te bucuri mai mult de viata.
-Foarte putine lucruri te vor mai influienta negativ, astfel ca autonomia ta ca spirit liber va deveni tot mai evidenta.
- Viata ta sentimentala si sexuala se va imbunatatii considerabil, prin amplificarea energiei vitale, efect al practicii de tummo( inclusiv continenta/performanta sexuala).
- Pentru cei care fac sport de performanta (dans, arte martiale, atletism, tenis de camp, etc.) sau vor sa-si modeleze corpul fizic, tummo este o tehnica in care angrenam serios structura psihica si corpul fizic.

3. DE CE SA NU PARTICIPI LA ACEST SEMINAR? :

- Pentru ca nu este pentru tine acest seminar. Nu ai de unde sa stii daca nu ai cu ce compara.
- Pentru ca tummo este o tehnica dificila. Tehnica de tummo nu este dificila, mobilizarea zilnica e mai grea.
- Pentru ca e mai bine sa- ti fie caldut decat minunat.
- Pentru ca ai o stima de sine scazuta. Toti o avem uneori( considera ca este o etapa nu un mod de viata), insa perseverenta in practica tummo transforma lipsa de incredere in optimism.
- Pentru ca stii suficient de multe tehnici. Ai performat in una dintre ele? O practici cu succes? Daca raspunsul este nu, inca mai cauti, deci esti in plin proces de cautare interioara.
- Pentru ca pretul seminarului este mare ‘ pentru tine’. Autoeducarea costa, dar este singurul mod prin care investesti in tine.Cu asta ramai.
Cea mai sigura investitie este in tine: carti,seminarii, retreaturi. Daca introduci informatii bune or sa iasa informatii bune. Valoarea noastra este in functie de ceea ce suntem si ceea ce facem.

Te rog sa te gandesti si apoi sa iei o decizie care-ti poate schimba perspectiva vietii.

Uneori oamenii nu fac schimbari in vietile lor pentru ca nu au atins inca pragul de jos. O intrebare care ar ajuta in aceasta situatie ar fi: Te simti destul de rau pentru a putea face niste schimbari sau ai prefera sa mai astepti pana cand te vei simti mai rau?

Daca nu consideri ca este de datoria ta sa te ridici la inaltimea potentialului tau, atunci pur si simplu nu te vei ridica.

Succesul in practica spirituala apare ca rezultat al revendicarilor pe plan mental si spiritual, urmate de intreprinderea actiunilor necesare de-a lungul timpului, pana cand acesta este indeplinit.

Surprinzator, toata lumea cauta scurtatura secreta - si deloc surprinzator este faptul ca nu exista scurtaturi. Cu cat intreprinzi mai multe actiuni, cu atat cresc sansele de a obtine rezultate in practica tummo.

Orice obiectiv abordat prin intermendiul eforturilor potrivite, al unui volum potrivit pentru efort si al perseverentei este un obiectiv realizabil.

Practica tummo poate fi aprofundata si prin retreaturile pe care le organizam de doua ori pe an. La aceste retreaturi aveti posibilitatea sa meditati intens si sa grabiti trezirea focului interior.

Implementarea unui obicei nou trece prin 3 faze:

1.Incerci sa te dezobisnuiesti de vechiul obicei; E dureros pentru ca tai in carne vie,
2. Incepe sa faci o noua carare;
3. Asigura-te ca acea carare noua este mai adanca decat cea veche, ca sa nu recidivezi.

Statistic un obicei vechi este schimbat cu unul nou in aproximativ 6 luni.

4. Taxa de participare:

DE CE L-AM NUMIT SEMINAR TUMMO IN TREPTE?

Pentru ca poti participa la seminarul de tummo si primesti atat cat iti permit meritele spirituale si conditia financiara actuala. Seminarul se adreseaza tuturor persoanelor si ofera posibilitati de alegere multipla, in functie de practica spirituala anterioara a fiecaruia. De asemenea seminarul de tummo se raporteaza si la posibilitatile financiare actuale ale aspirantilor.

5. MODALITATI DE PLATA SI DE PARTICIPARE LA SEMINAR:

Taxa integrala pentru seminarul de tummo este de 430 lei /persoana/ 8 ore.

OPTIONAL :

a. Daca esti doar curios si vrei sa stii ce inseamna tummo si nu ai o practica spirituala in spate POTI PARTICIPA LA PRIMELE 4 ORE ale seminarului si vei achita doar 230 lei/persoana. In aceasta etapa vei avea acces la notiuni introductive conexe cu tehnica de tummo, tehnicile preliminare de tummo, notiuni teoretice de baza, carti recomandate, etc..

b. Daca ai o practica spirituala in spate( hatha yoga, tai chi, tao, kriya yoga, altele..) POTI PARTICIPA LA PRIMELE 6 ORE de seminar si vei achita 330 lei/persoana. In aceasta etapa vei avea acces la tehnicile preliminare de tummo, practicile preliminare superioare de tummo, notiuni teoretice de baza, carti recomandate,etc.

c. Daca ai o practica spirituala superioara, ai acumulat merite( termen folosit de tibetani), iar situatia ta financiara iti permite, atunci vei beneficia de toate informatiile pe care le ofera seminarul.In aceasta etapa vei avea acces la tehnicile preliminare de tummo, practicile preliminare superioare de tummo, tehnica principala de tummo, notiuni teoretice de baza, carti recomandate,etc. In toate cele 3 variante oferim consultanta si suport gratuit ( prin telefon/mail, facebook/ what’up) post seminar.

d. Pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 18-22 de ani, toate variantele tarifale mentionate se reduc la jumatate.


De ce am creat aceasta grila de optiuni?

Noi organizam seminarii tummo in cursul anului. Daca te-ai convins ca ti se potriveste tehnica, dar nu ai participat decat la primele 4 sau 6 ore de seminar, poti sa-ti completezi practica si sa participi la un seminar intr-un alt oras la o data ulterioara (urmareste site- ul www.spiritualitateatantrica.ro). Daca ai un ritm mai lent al practicii poti astepta pana anul viitor cand repetam seminarul de tummo in orasul tau si astfel ai posibilitatea sa adaugi tehnicile care iti lipsesc din practica.
Pentru participantii din Romania, banii se vor vira in contul RO88BTRLRONCRT0437354001 ( cont de lei) .

Contributia financiara pe care o achitati are legatura cu costurile de organizare.

Dupa efectuarea platii va rugam sa trimiteti un mail la adresa office@spiritualitateatantrica.ro cu dovada platii, mentionand numele participantilor pentru facturarea taxei de participare si un numar de telefon pentru fiecare participant pentru a va informa din timp cu privire la eventualele modificari de program.

In situatii speciale va putem restitui 50% din suma achitata, daca solicitati restituirea ei pana la data de 5 octombrie. Dupa acesta data nu se mai accepta cereri de restituire a sumelor avansate pt. seminar.

Va rugam sa mentionati pe OP si orasul unde doriti sa participati ( ex. inscriere seminar tummo Baia Mare), intrucat in aceeasi perioada mai sunt in derulare seminarii si in alte orase din tara.


6. OFERTA UNICA DE VALOARE :

Pentru o singura persoana (barbat/femeie) CARE NU ARE O SITUATIE MATERIALA SATISFACATOARE dar este o persoana cu multa aspiratie, inclinatie catre meditatie precum si este insufletita cu o dorinta puternica de a se dezvolta, oferim un loc gratuit la acest seminar.

Selectia se face pe baza de interviu. Data limita de evaluare 10 octombrie.

7. Facilitator: Daniel Flesaru - practicant cu rezultate al tehnicii de Tummo.

8. Contact : Tel. 0723329778

Locurile sunt limitate.

Ne-am bucura sa va confirmati cat mai repede prezenta la seminar prin trimiterea unui mail de confirmare – office@spiritualitateatantrica.ro pana in data de 7 octombrie 2019.
Workshopul se va tine in Baia Mare, str. Bd. Bucuresti nr.44 sala Aerobic Gym by Mihaela Ariciu. Detalii in privat sau pe e-mail.

Pentru cei care nu au timp, putem sustine si seminarii private ‘’one to one ‘’ in Bucuresti sau in orasele in care mergem.

Va asteptam cu drag!
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala