TIBCO si BIO LIFE & STYLE: sesiune de cumparaturi la preturi speciale
Votati
Organizator: Romexpo
Tip eveniment: simpozion
Data: 30-05-2019 12:00
Durata: 2 zile si 8 ore
Locatie: Bucuresti
TIBCO si BIO LIFE & STYLE: sesiune de cumparaturi la preturi speciale

ROMEXPO organizeaza, în perioada 30 mai – 2 iunie, în pavilionul B1 al Centrului Expozitional, doua manifestari tematice: TIBCOTârgul international de bunuri de larg consum si BIO LIFE & STYLEExpozitia pentru o viata verde.


La BIO LIFE & STYLE 2019 se reunesc producatori si distribuitori de produse si servicii care ne ajuta sa ne mentinem starea de sanatate sau chiar sa o îmbunatatim. Expozitia îsi propune sa contribuie la educarea societatii românesti în vederea adoptarii unui regim alimentar echilibrat.


Vizitatorii pot achizitiona de la târg produse naturiste, preparate vegane, dulciuri, cosmetice si suplimente alimentare din ingrediente certificate bio, articole hand - made, remedii naturiste, carti de specialitate si chiar instrumente de gatit în stil sanatos. Toate acestea la preturi speciale.


Mai mult decât atât, BIO LIFE & STYLE are si o latura informativa, pe parcursul celor 4 zile desfasurându-se o serie de activitati conexe destinate publicului interesat.


Acestea sunt concentrate în jurul mai multor teme specifice, precum: parenting alimentar, importanta sportului în viata adultilor si a copiilor, alimentatia gluten free, cosmetica naturista, arta culinara, terapia prin parfum si multe altele. În plus, vizitatorii pot lua parte la ateliere de creatie, demonstratii culinare si sportive.


Programul activitatilor conexe poate fi consultat aici:

https://www.bioromexpo.ro/manifestari-conexe/


Detalii suplimentare despre manifestare se regasesc pe: www.bioromexpo.ro


În aceeasi perioada se desfasoara si cea de-a 36 editie a Târgului international de bunuri de larg consumTIBCO, platforma ideala de prezentare a tendintelor din acest sector.


Companii din România si strainatate îsi asteapta vizitatorii cu preturi promotionale si reduceri semnificative la o gama larga de produse: îmbracaminte, încaltaminte si accesorii din piele naturala si ecologica, cosmetice, parfumuri, bijuterii, obiecte de uz casnic, decoratiuni, covoare, carpete si produse hand-made.


Târgul îmbina modernul cu traditionalul, astfel ca de la TIBCO 2019 nu lipsesc produsele artizanale, obiectele de arta populara, piese unicat lucrate manual sau decoratiunile rustice.


TIBCO 2019 include si un program bogat de activitati conexe, astfel cei prezenti vor avea ocazia sa învete cum se aplica tehnica ronde-bosse si basorelief, vor participa la momente artistice, ateliere de creatie si multe altele.


Consultati programul activitatilor conexe: https://www.bioromexpo.ro/manifestari-conexe/


Detalii suplimentare despre manifestare se regasesc pe: www.tibco.ro


În aceeasi perioada, la ROMEXPO se desfasoara si ANTIQUE MARKET IITârgul de obiecte de arta si antichitati si EXPO FUNERARESalonul pentru servicii funerare.


Program de vizitare:

30.05 - 01.06.2019, între orele 10:00 – 20:00;

02.06.2019, între orele 10:00 – 18:00.

Locatie: Pavilionul B1.

Acces:

Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului;

Auto: Portile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.


Tarif parcare: 5 lei/ora.

INTRAREA ESTE GRATUITADespre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.


Pentru informatii destinate presei:

Oana Netbai - PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

 


Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo