Biodanza - Primavara
Votati
Organizator: Hermitage. urban spiritual hub
Tip eveniment: seminar
Data: 11-05-2019 09:00
Durata: 7 ore
Locatie: Hermitage. urban spiritual hub
Biodanza - Primavara
Viata, expansiune, inflorire, lumina, culori si sunete. Renastere, crestere in armonie.

Dupa schimbarile pe care tocmai le-a adus retragerea din timpul iernii, soseste asteptata Primavara. Este timpul semintelor sa dam spatiu si lumina noului, a ceea ce urmeaza; Crestere si revitalizarea corpul nostru in sunetul muzicii si dansului.

Experienta cresterii interioare este aceea de a dezvalui in fiecare zi posibilitati noi ai samantei noastre interioare, ca si Arborele, care, nascut din samanta, creste si devine puternic pentru a-si sustine si a da roadele.
*****

PROGRAM:
Evenimentul are loc in data de 11 mai 2019, orele 10:00 - 17:00 (cu pauza de o ora la pranz). Va recomandam sa va imbracati in haine comode, sa va aduceti apa in sticla cu capac si mancare (daca doriti sa ramaneti in spatiu la pranz). Va rugam sa veniti cu 15-20 min mai devreme, pentru a putea incepe la timp.

PARTICIPARE = 150 ron, se achita inainte de eveniment.

INSCRIERI:
Pentru inscriere va rugam sa completati formularul online: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGbhideL86-r6I5UYsrXXGsbKJvfNzhr3l1Q5_48_bWGKwyA/viewform?vc=0&c=0&w=1
******

DESPRE FACILITATOR
Liliana Cosbuc Iordache este Profesor formator de Biodanza, Sistemul ”Rolando Toro”, Scuola Modello di Biodanza di Milano. Este de asemenea, specializata in terapii complementare: Master Reiki Usui si Karuna, Consultant de Aura Soma, Cosmeticiana specializata in masaje Ayurvedic, Shiatsu, Antistres si psiholog in devenire. Mai multe detalii: https://www.facebook.com/Biodanza-in-Romania-1658136921127432/
*****

BIODANZA este pentru toata lumea. Nu trebuie sa stii sa dansezi si nici sa te "impiedici" de varsta! Biodanza nu este balet, nu este dans contemporan. Biodanza este "dansul vietii"!

BIODANZA este o scoala, un sistem de valorificare a imensului potential genetic uman prin inducerea starilor de VIVENCIA (traire profunda in AICI SI ACUM), careia ii corespund 5 linii de baza: vitalitate, creativitate, afectivitate, sexualitate si transcendenta, experimentate prin intermediul muzicii, a miscarii si a intalnirilor de grup.

Acest sistem a fost dezvoltat de Rolando Toro (psiholog , antropog, poet si pictor chilian in anii’60), pe vremea cand lucra la Centrul de Cercetare Psihiatrica in Santiago. Acesta a cautat o metoda de reeducare afectiva, echilibrare a sistemului locomotor si a functiilor motorii in acelasi timp dand vietii un sens superior: acela in care fiecare e unic si valoros fiind totodata conectat cu propriile celule, cu ceilalti si cu intreg Universul. Astfel ia nastere Biodanza, sistemul in care Arta si Stiinta intalnesc Iubirea.

Rolando Toro spune asa: “Dansul este o miscare care provine din locul cel mai profund al fiintei umane. Este miscarea vietii, al ritmului biologic, al batailor inimii, al respiratiei; este un impuls de conectare cu toate speciile biologice; este o miscare intima.”

Va asteptam cu drag!
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo