Bucura-te de o viata plina de succes pe baza intelepciunii maya

Organizator: Asociatia Kab’awil
Tip eveniment: online
Data: 18-04-2020 18:00
Durata: 2 ore
Locatie: Sesiuni online prin Zoom
Bucura-te de o viata plina de succes pe baza intelepciunii maya

VREI O VIATA DE SUCCES?

Cultura maya a creat metode fascinante pentru a-ti descoperi potentialul si a-l dezvolta. Vei avea ocazia extraordinara de a cunoaste tehnici care te vor transforma într-o fiinta umana completa si plina de succes.

• Vei învata elementele de baza: îti voi arata cum sa vezi lumea din interiorul inimii tale si cum sa folosesti Calendarul Sacru Maya pentru a primi ajutorul si binecuvântarea stramosilor tai, a naturii si a spiritului.

• Vei învata tehnicile: îti voi indica practici simple de meditatie pe care le poti folosi în fiecare zi si care necesita putin timp, pentru a-ti descoperi talentele, sensul existentei si modul de a-l realiza.

• Vei învata sa creezi: te voi învata sa descoperi dorintele inimii tale si sa le materializezi folosind ritualuri maya simple.

Înscriere: trimite un e-mail la info@culturaespiritualmaya.com cu numele tau, data completa de nastere si cu subiectul “Eveniment maya 18 aprilie” (toate informatiile vor fi folosite exclusiv pentru eveniment si apoi vor fi distruse).

Este un curs online care se realizeaza in confortul casei tale. Consta in 4 sesiuni de doua ore fiecare (in 18, aprilie, 25 aprilie, 2 mai si 9 mai - intre orele 18-20). Pretul total al cursului este de 60 de Euro. Toti participantii vor primi un link de acces la cursul online. In acest scop vom folosi aplicatia zoom. Daca nu o ai, o poti descarca de aici: http://zoom.us

*Eveniment în limba spaniola, cu traducere în limba româna.*

Pentru mai multe informatii: 0721 536 462 - www.culturaespiritualmaya.com

Cine conduce acest eveniment?

Juan Carlos Romera s-a nascut în Guatemala si este psiholog si terapeut transpersonal format în Spania si Germania. A fost initiat ca shaman – preot într-o linie ancestrala maya autentica din Guatemala de catre un membru al Consiliului Batrânilor Maya. În ultimii 15 ani a realizat conferinte, cursuri, ceremonii maya, ritualuri de initiere si sesiuni particulare de vindecare si de astrologie maya de nivel international în Brazilia, Italia, Spania, Belgia, Germania si România. Conduce Asociatia Kab’awil, organizatie care promoveaza întelepciunea traditionala maya, organizeaza calatorii spirituale si culturale în Guatemala si sustine financiar proiecte educationale si sociale în cadrul comunitatilor maya.

Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala