Bucuresti - Curs HeartMath - Coerenta Inimii si Anduranta

Organizator:
Tip eveniment: seminar
Data: 12-10-2019 09:00
Durata: 7 ore
Locatie: Clubul Diplomatic, sala Millenium, sos. Bucuresti-Ploiesti nr.2B, sector 1
Bucuresti - Curs HeartMath - Coerenta Inimii si Anduranta
In ultimii ani, sintagmele „inteligenta inimii” si „inteligenta emotionala” au inceput sa patrunda tot mai mult in constiinta colectiva. Astfel, o cunoastere intuitiva stapanita din vechime de putini initiati a devenit astazi, datorita argumentarii stiintifice, disponibila la nivel de mase. Inca din 1991, Dr. Andrew J. Armour, de la Institutul HeartMath, a pus bazele conceptului de creier al inimii. Descoperirile sale demonstreaza ca inima este inzestrata cu o retea neuronala asemanatoare creierului, independenta de acesta. In mod constant, cele doua organe comunica intre ele prin conexiuni neuronale, iar cantitatea de informatii trimisa dinspre inima spre creier este chiar mai mare decat in sens invers. Totodata, cercetarile au relevat importanta campurilor electromagnetice toroidale produse de inima, prin intermediul carora viul comunica la nivel subtil, inclusiv cu magnetismul Pamantului.

Este important sa invatam sa generam in corp frecvente specifice la care creierul sa comunice cu inima. Prin constientizarea mesajelor inimii ne asiguram ca ne orientam deciziile catre optiunile cu potentialul cel mai inalt pentru sanatatea si evolutia noastra. Intr-o epoca inca mentalista, restaurarea inimii ca principal for decizional si de echilibru este un pas important pentru ridicarea nivelului de constiinta. In absenta ei, in pofida unor izbinzi iluzorii pe care ni le ofera materialitatea, continuam sa bajbaim in intuneric.

Institutul HeartMath, prin cercetarile sale, ne pune la dispozitie o serie de instrumente utile prin care sa ne gestionam mai eficient bilantul energetic (ceea ce este de presupus sa faca orice sistem de cunoastere si dezvoltare personala credibil). In era informationala, comunicarea a ajuns sa se miste cu viteze nemaiintalnite, punand o presiune uriasa pe ritmurile vietii si sistemul energetic uman. In aceste conditii, colapsul sanatatii sau al relatiilor nu mai este deloc o surpriza. Gasirea unor mijloace practice de eficientizare a resurselor si a protejarii sanatatii pe toate nivelurile fiintei - fizic, emotional si mental - a devenit un imperativ al zilelor noastre.

Metodele HeartMath constau in tehnici simple de crestere a coerentei inimii si a andurantei la efort, aplicabile in orice context si asistate de dispozitive de monitorizare individuale, de ultima generatie. Acum, tehnologia pe care o avem la indemana ne permite sa imbinam principiile vechi, practicate exclusiv intuitiv, experiential, cu inovatia care extinde si calibreaza aceste principii datorita puterii masurabilitatii. Posibilitatea de monitorizare a rezultatelor obtinute prin aplicarea tehnicilor de optimizare a coerentei inimii este un avantaj incontestabil pentru structurile mentale sau firile suspicioase, pentru care “inteligenta inimii” a fost pana in prezent doar o metafora.

Cursul de initiere in tehnicile HeartMath este prin excelenta practic. Vom invata gradual, pas cu pas, sa folosim exercitii de respiratie si de centrare pentru a atrage in viata, atunci cand imprejurarile ne-o cer, un plus de prezenta, echilibru si diminuarea pierderilor de energie. Implementate in practica zilnica, aceste istrumente conduc pe termen lung la dobandirea unui stil de a trai mai sanatos si mai hranitor pentru spirit, minte si trup.

Principalele obiective si beneficii ale metodelor HeartMath sunt:
• Cresterea coerentei inimii si a ratei de variabilitate a inimii;
• Pregatirea pentru actiunile sau proiectele care necesita un comsum energetic mare si un efort sustinut;
• Cresterea adaptabilitatii si andurantei organismului in timpul unor perioade solicitante, cauzatoare de stres;
• Recuperarea accelerata dupa perioade epuizante sau cauzatoare de stres la nivel fizic, emotional sau mental;
• Imbunatatirea abilitatilor de comunicare;
• Aducerea in armonie a unor sisteme interne vitale (cardiovascular, respirator, nervos, hormonal, digestiv).

Cursul va fi sustinut de Adrian Constantinescu, instructor acreditat HeartMath si va avea loc la Bucuresti, sambata 12 octombrie 2019, intre orele 10.00 – 17.00, la Clubul Diplomatic, Sala Millenium, Soseaua Bucuresti Ploiesti nr. 2B, sector 1 (zona garii Baneasa).
Investitie: 320 lei
Inscrieri:
Adrian Constantinescu - Tel: 0733245271 / E-mail: adrian.constantinescu67@yahoo.com
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala