Calea de Mijloc cu Andrea Filip | Trainer ThetaHealing

Organizator: BiziLive TV
Tip eveniment: seminar
Data: 23-10-2019 19:00
Durata: 1 ora
Locatie: Bucharest
Calea de Mijloc cu Andrea Filip | Trainer ThetaHealing
Cand vine vorba de investitii, cerem parerea unui expert financiar, cand vine vorba de sanatatea noastra mergem la medic, cand ne dorim sa ne dezvoltam afacerea, cerem opinia unui antreprenor care a depasit deja sitautia noastra.
Dar ce facem cand vine vorba de viata noastra interioara?
Cum dobandim o sanatate mai buna mentala si fizica?
Cum putem fi o forta de partea binelui in aceasta lume?
Pornind de la aceste intrebari a luat nastere cel mai nou format marca Bizilive TV “Calea de Mijloc”, care are ca viziune si scop o lume mai buna, plina de compasiune, care rezolva provocari personale si colective intr-un mod “intelept”. O lume mai pregatita pentru nevoile unei planete interconectate.
Fireste, pentru a supravietui, ar fi bine sa recunoastem ce nu merge bine. Insa pentru a progresa, ar fi bine sa urmam repere morale, concepte si principii de viata care au trecut testul timpului, care ofera un viitor comun mai bun pentru toti si orientat catre ceea ce este bine in lume.
Alaturi de specialisti, profesionisti din domeniu si invitati, vom oferi saptamanal mai mult decat optimism si stare de bine.
Vom genera planuri si ipoteze de lucru care ne pot aduce tuturor speranta, determinare si un scop - o harta de de care ne putem folosi ca se ne conducem propriile vieti intelept, sa intelegem lumea, sa evoluam, sa ne identificam misiunea de aici si cum sa ne modelam viitorul nostru comun.

Sunt Constantin Paraschiv, Antreprenor Social, am 40 de ani si de mai bine de 16 ani sunt convins ca „antrenamentul bate talentul”, in toate aspectele vietii.
Am initiat mai multe proiecte pentru educatie si business sanatos.
In timpul liber imi place sa fac sport, voluntariat, fundraising si sa partcip activ la actiuni de mediu prin care sa-mi ajut comunitatea la crearea unui ecosistem de antrepreneoriat social si civic, autosustenabil financiar si orientat catre educatie, eonomie colaborativa, responsabilitate sociala si valori.
Visul meu este sa devin un model pentru copiii mei.
Ei aud ceea ce spun eu, dar vor face doar ceea ce vad ca fac eu.
Impreuna cu ei, imi doresc sa las o amprenta pozitiva in aceasta lume provocata.
Din dragoste pentru educatie, progres si antreprenoriat, in 2017 am fondat un ONG pentru educatie antreprenoriala si sociala, iar primul proiect lansat este BiziliveTV. Primul proiect educational media creat de antreprenori voluntari, dedicat educatiei si antreprenoriatului din Romania.
Promovez si colaborez cu brand-urile care aduc valoare reala vietilor noastre si mai putine probleme planetei! Colaborez de mai bine de 15 ani cu brand-uri din peste 50 tari si prin procesul simplu de selectie de mai sus, inca mai construiesc alaturi de partenerii mei din Italia si UK la brand-urile: Polti si e-cloth in Europa Centrala si de Est.
Imi doresc pentru familia mea si mediul de afaceri din Romania un progres in conditii democratice, fara corupti si coruptie.
Cele 3 obiective principale pentru clientii mei, pe care ii servesc prin activitatea mea de consultanta specializata in business, prin evenimente, seminarii si activitatile de voluntariat sunt:
☑ Sa dezvolt oamenii
☑ Sa stabilim relatii pe termen lung
☑ Sa fie fun

Andrea Filip este trainer de dezvoltare personala si autor al cartii Regaseste-ti stralucirea. Si-a dedicat timpul sprijinirii altora in vederea trairii unor vieti frumoase, implinite si imbelsugate.

Creatoare a primului Centru de Dezvoltare a Carierei din Romania a ajutat peste 20.000 de tineri prin intermediul proiectele derulate. Ulterior s-a orientat spre popularizare si inspirarea romanilor in vederea folosirii de tehnici si practici de dezvoltare personala si spirituala, oferind seminarii gratuite si cursuri la care au participat alte cateva mii de persoane. Intentia ei este ca fiecare dintre noi sa traim vieti extraordinare, sa ne simtim puterea personala si sa o folosim creativ pentru binele suprem al tuturor.

"Cel mai mult imi place si cred ca este important pentru oameni sa cunoasca idea de subconstient/inconstient si felul in care ne potenteaza sau limiteaza in viata. Iar ca idei componente ar fi credintele- paradimele, emotiile, precum si notiunea de evolutie a constiintei (vezi Dr. David R Hawkins)."

Discutam LIVE cu Andrea despre:

- ThetaHealing si mintea subconstienta
- Legatura dintre gandurile, emotiile si actiunile noastre din fiecare zi
- Cum sa iti setezi intentiile si sa iti urmezi ideile pentru a obtine succes

Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala