Calea yin

Organizator: Zeita de Jad
Tip eveniment: seminar
Data: 28-10-2019 19:30
Durata: 2 ore
Locatie: Bucuresti Sectorul 2
Calea yin
Bine ne regasim, Zeite frumoase 😍

Cand femeile se aduna impreuna, energia feminina a Lunii sporeste. Numai la o adunare de femei poti celebra feminitatea prin dans oriental, masaj, imbaiere si impartasirea parerilor despre subiecte apropiate sufletului tau. Cu cat participa mai multe femei la aceste adunari, cu atat ele vor contribui mai mult la restabilirea echilibrului energetic dintre Yin si Yang in lume.

Marele maestru taoist Lao Tzu a spus ca" apa misca pietrele din loc". In acelasi fel, Yin lasand impresia de fragilitate si slabiciune, este de fapt mai puternic.
Aceasta lege a naturii confera femeii rabdarea, chiar daca ea nu s-a gandit niciodata la asta . Femeia invata calea Yin dintr-o multitudine de aspecte marunte din viata de zi cu zi, asemeni felului in care apa erodeaza, putin cate putin, roca aparent dura. In cadrul relatiilor ei, femeia va gasi adesea solutia la o problema pur si simplu tacand sau spunand "da" barbatului si apoi asteptand inevitabilul, ceea ce intuitia ei i-a spus ca este calea cea buna. Ea cedeaza, si prin cedarea ei, adevarul devine evident. Aceasta calitate confera demnitate si gratie femeii. Daca se poate pune de acord cu acest aspect al ei, similar cu al unei caderi de apa, va descoperi o putere interioara fantastica. Ea va continua sa mearga in directia aleasa, in ciuda obstacolelor care i-ar putea iesi in cale. Daca priviti un rau, vedeti ca pierele si bolovanii sunt o provocare pentru el, careia ii raspunde formand caderi de apa, puternice si sublime in efectul lor. Amintiti-va de aceasta putere pentru a nu gresi crezand ca Yin inseamna renuntare, slabiciune sau inferioritate. Yin este, pur si simplu, o putere diferita de Yang'ul barbatesc.

Facilitator Yanna Seichim.
La fel ca si voi sunt o femeie preocupata de Feminitate, Sanatate, Sexualitate si de cultivarea unei stari interioare de bine. Sunt pe drumul Cautarii de Sine, cred ca de cand m-am nascut. Am indraznit sa sparg gratiile propriei mele inchisori pentru ca imi doream sa-mi fie mai bine. Calatorind prin splendida, spirituala si invulnerabila Indie, am 'zarit' drumul de Intoarcere Acasa. Dupa cateva practici, am inteles ca nu e asa de dificil cum pare, atata timp cat noi suntem suficient de blande si iubitoare cu noi insene.

Formari/Initieri: Reiki GR. I si II;
Initiere in Ordinul Lui Isis;
Initiere Krya Yoga;
EFT
Curs complet Bioterapie/ Vindecare PSI

Rolul comunitatii Zeita de Jad este de a ajuta si inspira, si in masura in care femeile se regasesc, sa pornim impreuna in aceasta Calatorie de Trezire a Femeii Senzuale, de redescoperire a feminitatii.
O viziune vindecatoare: O comunitate in care noi femeile ne intalnim sa cantam, sa dansam, sa ne bucuram ca suntem femei, sa plangem, sa ne exprimam deplin, fara teama sau prejudecati, sa ne imbratisam si sa ne oferim sprijin si suport.


Ce va propun:
•Deschidem sezatoarea Zeitelor cu o mantra vindecatoare, sa ne bucuram ca suntem femei, sa ne infuzam fiinta cu sunetele Universului;
•Citire mesaje oracol Ingeri, etalare Arta Divinaiei-Rhunele;
•Vom curata si purifica pantecul( Vasul sacru) de toate energiile stagnante, entitati, ganduri toxice, blocaje, etc;
•Ritual de dezlegare si curatare de orice legatura cu barbatii din Acum si Altadata;
•Tehnica de respiratie vindecatoare ( eliberare, eliminare, curatare si purificare energii stagnante ( ficat, rinichi, stomac, organe sexuale)
•Conectarea Spatiului Inimii cu Templul Sacru al Zeitei, prin sunetele curative;
PRANAYAMA reprezinta de fapt controlul si ritmarea respiratiei, experimentand vehicularea energiei PRANA-ice si ajungand in final la un control deplin asupra suflurilor subtile.
Cele trei procese distincte dintr-un ciclu respirator sunt: expiratia, inspiratia si momentele de tranzitie dintre ele. In extenso, in procesul respiratiei putem identifica patru etape: inspiratia, retentia pe plin (retinerea aerului in plamani), expiratia si retentia pe vid (oprirea respiratiei dupa ce aerul este complet eliminat din plamani).
Pentru a practica cu succes si a obtine rezultate in controlul respiratiei (PRANAYAMA) este necesar sa putem sa mentinem suficient de mult timp, stabil si confortabil totodata, o postura (ASANA) de meditatie.
•Ritualul Extatic al Zeite- Meditatie puternica de vindecare al Pantecului Feminin. vom infuza Yoniul cu energie blanda, iubitoare si vindecatoare. Vom cobora in adancul pantecului pentru vindecarea si hranirea cu energie a Vasului nostru Sacru( centrul sexual)
Celebrarea fascinanta a misterului Yoni-ului.
Te invit sa mi te alaturi in aceasta Calatorie Ghidata de descoperire de Sine, cu ajutorul meditatiei active, sa te lasi inspirata si ghidata inspre taramul extazului Divin.
Femeile vitale, frumoase, armonioase si afectuoase sunt Viata. Astfel de femei sunt mesagerele Divinului.Astfel de femei sunt si raman veritabile comori pe care incepem sa le iubim atunci cand le descoperim in toata splendoarea frumusetii si a misterului lor feminin imbatator.
Venirea in contact cu propria maretie, ca femeie, vei vedea cum intreaga ta viata va fi imbogatita si transformata de catre noua splendoare din tine, pe masura ce cresti si devii din ce in ce mai mult o persoana fara inhibitii si prejudecati, plina de mister si minunare.. si, asta deoarece inveti sa te conectezi la sursa originara, care este, de fapt, esenta ta interioara. Si, daca esti deja acolo, atunci fara indoiala ca sufletul tau va fi complet incantat de contactul cu frumusetea si tandretea acestui exercitiu cu oul de jad. Aceasta invitatie entuziasta este dedicata Eternului Feminin si misterului coplesitor al Yoni-ului, cel mai captivant subiect al fanteziilor barbatilor. Yoni-ul este sursa a tot ceea ce exista, simbolul mistic al fertilitatii si al energiei creatoare. Orice fiinta umana s-a nascut prin yoni-ul unei femei; orice barbat doreste sa reintre in acest taram al feminitatii tulburatoare prin intermediul fuziunii amoroase fara sfarsit.
• Exercitii active de grup: feminitate, frumusete, stare de bine:
Incheiem sezatoarea cu un senzual dans pe chakra 2, Swadhisthana chakra.
Draga mea..
Sa ne lasam purtate de propriul dans al muzicii trupului, simtind armonia si frumusetea lui imbatatoare.
Sa ne oferim mai mereu motive sa fim fericite, sa ne indragostim de viata, si de ce nu, chiar de noi insene, deoarece starea de fericire debordanta si euforica este ingredientul principal al frumusetii unei femei..
Bufet vegan: va intampin cu o Tarta delicioasa cu mere, banane, fulgi de ovaz, scortisoara, curmale si unt de arhide, pregatita in casa.


Confirmarea se face in mesaj privat pe Zeita de Jad sau Sms la nr de telefon 0766496355, particip, nume si prenume.
Schimb de energie 68 ron
Tinuta lejera, sosetute, inima deschisa, curaj si oul de jad.


•
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala