Cerc pentru femei

Organizator: Sunlight Event
Tip eveniment: seminar
Data: 14-01-2020 18:00
Durata: 2 ore
Locatie: Brasov str.Ciprian Porumbescu nr.4 B (la casa)
Cerc pentru femei
Cum te simti in interiorul tau femeie? Oare sufletul tau se simte implinit sau arde de nerabdare sa se implineasca? Ce are nevoie sufletul tau pentru a se implini? Cat din puterea ta feminina, din forta creatoare o folosesti pentru atingerea potentialului tau cel mai inalt si cat se risipeste in ganduri si actiuni inutile?
Ia-ti un moment si intreaba-te. E datoria ta sa ai grija de corpul si sufletul tau, asa cum te ingrijesti de copiii tai, de familia ta, de lucrurile din exteriorul tau. Inainte de toate e nevoie sa sa incepi cu tine, caci daca tu esti bine, te poti ingriji si de ceilalti. Daca energia ta e joasa, vlaguita, nu ai cum sa-i ajuti pe altii, iar tu te simti tot mai intinsa, ca un elastic care isi pierde elasticitatea. Sa-ti hranesti sufletul si corpul e esential. O femeie hranita fizic, emotional, spiritual, poate face orice, poate fi oricine isi doreste.

Daca simti sa vii la o intalnire cu tine si cu alte femei, intr-un cadru continuator, de siguranta, in care sa lasi deoparte mastile si sa te conectezi cu sufletul si corpul tau, vino alaturi de mine, psihoterapeut Andreea Tararache.

Ne vom conecta cu corpul nostru cu ajutorul meditatiei si vom face impreuna o calatorie de recuperare a unor parti din sufletul nostru cu scopul de a-l reintregi .Toate acestea vor fi urmate de un moment in care ne vom putea impartasi experientele.
La final,vom organiza si o tombola,in care participanta aleasa va primi o reducere substantiala la evenimentul pentru femei,organizat de mine,in data de 01 februarie 2020.

Cu cine?

Andreea-Sorina Tararache este psihoterapeut si facilitator acreditat la nivel international in Sistemul Pneuma - Respiratia Pneuma, terapeut acreditat in Deep Memory Process nivel I si ll ( Regresii in alte Vieti) si sustinatoare a acordarii proceselor vietii si mortii, la ritmurile naturii.


"Seri pentru Suflet"
Coordonator Proiect: Liliana Bauman

Un eveniment sponsorizat de Sorina Brascoveanu
#cestieinasafaca

Pentru participarea la aceasta intalnire sugeram o donatie de 20 lei.

Pentru ca locurile sunt limitate, te rog confirma participarea rezervandu-ti locul prin sms la nr.0741577064 sau prin mail liliaana.event12@gmail.com

Va asteptam cu drag!
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala