Cine sunt eu , in relatii?- Constelatii Familiale in BRASOV

Organizator: Parinti constienti
Tip eveniment: seminar
Data: 18-07-2020 11:00
Durata: 1 zi si 7 ore
Locatie: Brasov
Cine sunt eu , in relatii?- Constelatii Familiale in BRASOV
Bert Hellinger:

" Cunosc trei cuvinte magice pentru o relatie de cuplu fericita. Acestea sunt:
Da. Te rog. Multumesc.

Puteti inchide ochii si va puteti imagina urmatoarele:

Privim la partenerul nostru cu care avem o relatie intima si el ne priveste in ochi. Apoi, fiecare ii spune celuilalt: "Da, sunt de acord cu tine asa cum esti. Pentru mine, esti in regula asa cum esti. Da, te iubesc exact asa cum esti. O iubesc pe mama ta, exact asa cum este. Il iubesc tatal tau exact asa cum este. Imi iubesc familia exact asa cum este, ca fiind la fel cu a mea." Da este primul cuvant magic.

Apoi, vine cel de-al doilea cuvant magic. Amandoi privesc unul la celalalt, apoi fiecare ii spune celuilalt: "Te rog, te rog sustine-ma in felul meu." Ce se schimba in suflet doar prin simpla folosire a cuvintelor "te rog"? Acestea deschid inima si permit iubirii sa curga.

Apoi, urmeaza cel de-al treilea cuvant magic.Amandoi privesc unul la celalalt si fiecare ii spune celuilalt: "Multumesc. Multumesc. Multumesc."

Sunt atatea feluri in care poti spune zilnic multumesc, de exemplu, cand partenerul pregateste masa, sau cand asculta rabdator si da un sfat sau atunci cand isi arata iubirea printr-un gest, oricat de mic ar fi.

Din cartea lui Bert Hellinger: Viata Mea, Munca Mea

****

Bert Hellinger:

Viata noastre incepe odata cu viata parintilor nostri.
Inainte sa ne nastem ,ei s-au iubit unul pe altul si au devenit iubiti, in sensul cel mai intim si sincer cu putinta. Noi avem la origine aceasta iubire. Ne uitam la ei ca si cuplu si ne uitam la iubirea lor ca barbat si femeie.Ochii nostri incep sa straluceasca. Ce poate fi mai frumos, mai maret, mai profund si mai plin de bogatie pentru ei si pentru noi? Ne deschidem inima la aceasta iubire si ii raspundem cu bucurie si anticipare.

Astfel si iubirea noastra incepe la fel, prin iubirea acestor parinti, parintii nostri. Raspundem iubirii lor primind viata de la ei, in intregime, exact asa cum vine de la ei catre noi. Ceea ce luam noi nu este viata lor, ci doar ceea ce vine prin ei. In spatele lor sunt parintii lor, parintii parintilor lor, si asa, multe generatii. Viata , in puritatea ei, a curs prin toate aceste generatii; nimeni nu poate scoate sau adauga ceva la acest lucru. Aceeasi viata a curs prin ei, pana la noi. Au facut totul cum trebuie. Nimeni nu a fost mai bun sau mai rau la asta.In transmiterea vietii , toti au fost impliniti si buni.

Bert HELLINGER , parintele Constelatiilor Familiale), in cadrul unui workshop sustinut la Londra, Aprilie 2000.

Sunt Petra Iorga si,

sper ca ti-am deschis sufletul si te-am purtat la nivel mai profund in sanul familiei tale. Cand simtim , cuvintele nu isi mai au rostul, asa incat te las sa traiesti si sa constientizezi ceea ce ai nevoie.


Draga OM,
te INVIT,
intr-o calatorie catre sufletul tau, la un eveniment in care timp de 2 zile voi fi facilitatorul si ghidul tau, in tot acest proces !

Ce vom FACE?

- Voi crea o atmosfera in care sa te simti ca acasa; cand spun ACASA- ma refer la casa sufletului tau;

- vom vedea care este locul tau de drept in familia ta de origine , dar si in relatia ta de cuplu; cum te manifesti si de ce? Sunt convinsa ca ai observat anumite manifestari identice in relatia ta de cuplu, cu a parintilor tai,sau ca ai observat ca repeti acelasi tip de relatie, chiar daca partenerul/ a e diferit(a).

- vom lucra teme personale si ritualuri de incheiere a fostelor relatii dar si ritual de integrare a relatiei actuale, cu toata familia fiecaruia( asta pentru ca atunci cand intram intr o relatie de cuplu, luam cu noi si pe parintii nostri si parintii partenerului)

- te voi sustine sa “ vezi” cum e relatia ta cu parintii tai

- vom putea sa cream impreuna o serie de ritualuri/ constelatii care sa te aduca in echilibrul tau interior, ceea ce va crea ulterior un alt loc, mult mai asezat, mult mai constient, legat de cine esti tu in relatii.


“ Ne nastem intr-o relatie, suntem raniti si suferim in cadrul unei relatii si ne vindecam intr-o relatie.”( H.Hendrix)

Daca esti dispus sa iti acorzi 2 zile , pentru sufletul tau si sa pui ordine in viata ta, in relatia ta de cuplu,

te invit,

sa vii alaturi de mine in aceasta calatorie !

Investitia ta inseamna :

2 zile - Sambata si Duminica

🦋18 - 19 IULIE de la 12.00 la 19.00, cu o pauza de 30 de min de servit o gustare, CONTRIBUTIE FINANCIARA de:

🌻300 lei/Persoana, pentru cele 2 zile de lucru

🌻 Cei care vor veni in cuplu, platesc impreuna 450 lei( in loc de 600)

Inscrierile se fac la adresa:

💻petra.iorga@gmail.com

sau la telefon: 0728.417.526

LOCATIA - BRASOV- va fi transmisa doar participantilor la eveniment.

🆕��Pentru participarea la eveniment, e necesara anuntarea intentiei de participare , pe adresa de e-mail sau telefon, si achitarea a 50 % din suma totala a evenimentului.

🔝Ce spun participantii evenimentelor anterioare?

🌼" Evenimentul de Constelatii Familiale facilitat ieri de Petra a venit ca un pansament, fix la un an de despartirea mea de mama. Intr-un cadru placut, ne-am intalnit un grup frumos, ghidati cu pricepere de catre Petra, purtati cu delicatete prin copilarie, prin rani, prin traume. A fost un spatiu de incredere, de deschidere, de vulnerabilitate in care eu am pus final sanatos perioadei mele de doliu.
Acum sunt mai linistita si pot merge mai departe.
Recomand cu inima evenimentele facilitate de Petra! Sunt vindecatoare!"- Adriana Luca

Daca vrei sa afli mai multe despre mine, o poti face dand un search pe paginile mele de Facebook :

Petra Iorga( Psihoterapeut in formare pe terapie sistemica in familie si relatie de cuplu - Gamma INSTITUTE IASI)

- Facilitator Constelatii familiale( formare facuta la Timisoara de catre Barbara Morgan si Dragos Riti).
- Facilitator cursuri pentru parinti- Family Energy Sturz ( formare facuta la Centrul Sturz din Timisoara)

- Fondatoarea paginii Parinti constienti , copii echilibrati.


Te astept cu drag sa ne cunoastem si sa te vezi dintr- o alta perspectiva, cea a sufletului si a trairilor tale, iesind din cotidianul zilnic.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Brain Wave Producer