"Codul feminitatii" cu Nicoleta Chivu, in fiecare joi, la Radio GAIA

Organizator: Radio GAIA
Tip eveniment: seminar
Data: 10-03-2016 21:00
Durata: 3 zile
Locatie: Radio
Sunt Nicoleta Chivu si te invit in fiecare joi, de la ora 21:00, la emisiunea “Codul Feminitatii”, la Radio Gaia.

Puteti asculta acest post de radio online accesand www.radiogaia.ro

Emisiunea “Codul Feminitatii”se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor in cautarea echilibrului si starii de bine.
Am ales sa numim aceasta emisiune “Codul feminitatii” deoarece feminitatea este energia ce sustine si echilibreaza totul in jurul ei, inclusiv actiunea - ce este specifica energiei masculine. Tocmai de aceea, se spune ca „in spatele unui barbat puternic este intotdeauna o femeie puternica”!
Codul feminitatii cuprinde o culegere de principii privitoare la energia sacra feminina, trezire, acordare, armonizare cu aceasta.

Prin activarea Codului Feminitatii in fiinta ta, vei sti cum sa iti mentii puterea si energia in fiecare zi, si cum sa fii profund conectat/a cu Fluxul Sacru al Mamei Divine ce pulseaza prin venele tale.

Lipsa constientei asupra conectarii cu energia feminina a creat o stare de dezechilibru care penetreaza viata. Sentimentul de inegalitate a ridicat ziduri intre femei si barbati.

Prin aceasta emisiune imi doresc sa restabilim echilibrul aparut ca rezultat al credintelor noastre interioare si al conditionarilor de peste timp. Sinele nostru inalt stie ca o noua trezire si schimbare are loc. Pentru ca uniunea sacra sa se poata realiza, la nivel individual si global, iluzia separarii trebuie vindecata. A sosit vremea sa dizolvam dualitatea si sa curatam toate campurile de judecati. Aceste judecati creeaza rupturi de la principiile feminine, de la corp si emotii. Este timpul sa ne recastigam sacrul si uniunea spirituala si sa imbratisam relatia alchimica a creatiei.

“Sa trezesti Feminitatea…inseamna sa deschizi o poarta Intelepciunii Naturii, sa te intorci la Intelepciunea radacinilor tale feminine.”

Te incurajez sa adresezi intrebarile tale aici, pe pagina evenimentului, pe chatul emisiunii de pe www.radiogaia.ro, sau direct pe adresa de email: codulfeminitatii@yahoo.com.


Nicoleta Chivu este nutritionist – certificat in Nutrition and Weight Management, CNM - College of Naturopathic Medicine UK, expert acreditat in sistemul Ayurveda - The Global Institute of Ayurveda.

Avand o experienta de peste 15 ani in practici spirituale si metode de vindecare, Nicoleta sustine worshopuri si sesiuni individuale pentru femeile care doresc sa se transforme pe sine, atat la nivel emotional dar si la nivel fizic.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala