Conectare Angelica - Nivelul I

Organizator: Liliana Bauman Event
Tip eveniment: seminar
Data: 18-10-2019 11:00
Durata: 8 ore
Locatie: Hotel Kolping Brasov; Str.Petofi Sandor; Nr.27; Sala - Moldova (Autobuz: 50, 51, 52;)
Conectare Angelica - Nivelul I
Daca esti tentat sa citesti aceasta prezentare, ai fost calauzit, usor si lin, sa afli mai multe despre Lumea Angelica.
Participarea la acest curs nu te obliga sa ai cunostinte in domeniul acesta sau in orice domeniu care tine de spiritualitate si ezoterism.Cursul este pentru oameni obisnuiti, dornici sa evolueze pe calea ingaduita lor de Dumnezeu.
Daca crezi ca ai o atractie fata de ingeri, daca vrei sa ii simti, sa ii cunosti si sa lucrezi cu ei, pentru binele tau suprem, vino sa participi la aceasta experienta unde vei fi surprins de ceea ce poti simti.
De cativa ani, acest tip de curs a fost imbracat in mod nefiresc si fortat intr-o aura de “nemaipomenit, nemaivazut,nemaiintalnit “ si s-a incercat, imi place sa cred ca din nestiinta, aceeasi mistificare a evidentelor, a esentei, a adevarului de care a avut parte de-a lungul timpului si comunicarea cu Dumnezeu.
Acest curs vine sa explice intr-un mod simplu si eficient cum poti avea acces la entitatile de Lumina care, ai sa razi, se adapteaza vremurilor si se pot manifesta in functie de nivelul tau de intelegere, de cultura si educatie, DOAR IN MASURA IN CARE ESTI PREGATIT.
Ingerii sunt entitati de Lumina in atributiile carora intra si sustinerea, indrumarea si ajutorul oferit oamenilor.
In mod firesc, nu este necesara o Conectare Angelica prin Initiere. Numai ca oamenii traiesc o stare conflictuala in raport cu acest subiect.Pe de o parte se manifesta curiozitatea si nevoia de a accesa o cunoastere care pana acum le-a fost interzisa iar pe de alta parte sunt coplesiti de frica fata de nou.Aceste doua aspecte fac necesara materializarea unui curs in care sa poti accesa cu usurinta si in deplina siguranta aspecte nevazute ale creatiei.
Cursul iti dezvaluie esenta energiei angelice si modul in care fiecare poate dezvolta o colaborare fructuoasa cu acestia.
Pentru ca tu insuti sa accesezi aceasta cunoastere si sa devii mesager al ingerilor si arhanghelilor trebuie sa cunosti si sa iti dezvolti abilitati si tehnici de descifrare a limbajului lor.Este la fel ca in viata de zi cu zi. Pentru a vorbi cu cineva de alta nationalitate trebuie sa stabilesti cu acela o punte de comunicare printr-un limbaj comun fie vorbind o limba straina, fie limba unuia din vorbitori. La fel si in cazul entitatilor de Lumina. Trebuie sa inveti sa le auzi si sa le intelegi mesajele.Entitatile de Lumina sunt mereu in jurul nostru oferindu-ne cele mai simple moduri de evolutie.De aceea este bine sa invatam sa comunicam cu ele.
Primul nivel al cursului iti ofera chei pentru accesarea facila a acestei dimensiuni.Vei afla cum sa iti descoperi sinele divin, copilul din tine,cum sa iti modifici tiparele cu ajutorul energiei angelice, cum sa iti constientizezi darurile cu care ai fost inzestrat, cum sa iti refaci structura sufletului pe primele 4 planuri ale fiintei.Vom invata sa ne activam clarsimturile in masura in care suntem pregatiti si ne este ingaduit, sa comunicam in mod direct cu ingerii si arhanghelii si sa aflam lucruri noi despre lectiile sufletului nostru.
Investitia in acest experiment este de 777 lei.

Cursul este sustinut de Ramona Raduc, fondatoare a CENTRULUI DE VINDECARE A TRAUMEI si a terapiei metalingvistice.
Ca formare traditionala aceasta este absolventa a Facultatii de Litere, Universitatea Bucuresti. Ramona Raduc detine calificari ca formator,speaker,practician in terapii integrative, tehnici hipnotice si regresive dar si in terapia traumei.
In plan spiritual este un cautator de Pace si Adevar, lucrator in Lumina, maestru extrasenzorial in practici integrative de meditatie,sugestie si hipnoza si vindecare emotionala, maestru in mai multe sisteme spirituale, medium, practician in terapii cu Lumina, in terapii angelice si consilier spiritual .
Unii dintre maestrii sai sunt Nicolae Radvan, Dragos Ovidiu Argesanu, Vlad T. Popescu, Charles Virtue, Tina Mary.Altii nu isi doresc sa fie amintiti.
O parte din diplomele obtinute sunt postate pe pagina sa de prezentare, wordpress,https://ramonaraduc.wordpress.com/ in sectiunea “Despre mine”.

Costul acestui curs, de 777 lei, consta in refacerea conexiunii angelice in plan subtil prin initiere,pentru o mai buna accesare a lumilor subtile.
In timpul cursului vor fi amintiti cei 19 arhangheli cu care aceasta lucreaza si se vor aplica tehnici meditative pentru a putea lua legatura cu ei.
Cursul incepe cu o curatare profunda a grupului pe primele 4 planuri ale fiintei si se termina cu o echilibrare a acestuia astfel incat fiecare participant sa poata reveni in structuri, cat mai bine cu putinta.
Meditatiile au un dublu rol, cel de curatare, echilibrare si energizare a corpurilor noastre subtile, in masura in care ne este ingaduit cat si cunoasterea de catre fiecare cursant a unora dintre arhangheli.
Cursul se desfasoara pe o durata de maxim 8 ore, in functie de ghidajul primit, inainte de eveniment.

Participantii la curs vor primi la sfarsit cate o diploma de participare si un curs pe suport de hartie. Diploma reprezinta finalizarea primului nivel al acestuia si asimilarea subtila a informatiei pentru a putea lucra cu energia angelica.
Cursul este original si prezinta experienta Ramonei Raduc in conectarea angelica. Desi este absolventa a cursurilor sustinute de Charles Virtue si Tina Mary in Romania, acestea nu au facut altceva decat sa o ajute sa materializeze propria informatie subtila deoarece aceasta este extrasenzoriala si s-a nascut trezita spiritual.

Prin acest curs Prof Ramona Raduc urmareste sa ii ajute si pe altii sa isi infrunte temerile cu care ea s-a confruntat ani la rand cat si sa ofere cursantilor modul in care acestia pot folosi eficient lucrul cu energiile angelice.

Inscrierea la curs presupune plata unui avans de 400 lei din suma totala a acestuia intr-un cont care va fi comunicat celor interesati.Renuntarea la eveniment nu implica restituirea avansului
.
Beneficiaza de gratuitate persoanele cu dizabilitati si cele cu venituri sub 700 lei, daca prezinta documente justificative, daca le este ingaduita prin drept divin asimilarea informatiei si daca isi anunta participarea la nr de tel 0720 471 417.

Inscrierile se fac in primul rand telefonic, la nr 0720 471 417 si ulterior prin plata avansului.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula evenimentul in cazul in care numarul celor inscrisi este prea mic.

NU UITA CA ORICE DRUM INCEPE CU UN PAS!
Daca iti doresti cu adevarat, intr-o forma sau alta, universul iti va raspunde.Fie ca entitatile de Lumina sa va sustina pe calea desavarsirii voastre.Daca vei considera ca informatia poate merge mai departe in reteaua ta de contacte o poti redistribui pentru ca astfel sa ajunga la cei care au nevoie de ea. Si fii convins ca universul te va rasplati inmiit pentru gestul tau.

VINERI, 18 OCTOMBRIE:
- INTRE ORELE 12 SI 17,30, CITIRI ANGELICE
- INTRE ORELE 18 SI 20 , CONFERINTA
"MODIFICAREA TIPARELOR"- INTRARE LIBERA

SAMBATA 19 OCTOMBRIE
" CONECTARE ANGELICA" nivelul I intre orele 9 si 17
INTRE 17 SI 21 - CONSILIERI INDIVIDUALE

DUMINICA 20 OCTOMBRIE
- INTRE 8 SI 13 CONSILIERI INDIVIDUALE


Pentru informatii si detalii: 0741577064 - Liliana Bauman
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala