Conferinta: Eliminarea Implanturilor Energetice

Votati
Organizator: AlexaEvent
Tip eveniment: conferinta
Data: 05-10-2019 14:30
Durata: 3 ore
Locatie: Brasov
Conferinta: Eliminarea Implanturilor Energetice
ELIMINAREA IMPLANTURILOR ENERGETICE SI IMPORTANTA PROTECTIEI ENERGETICE

Detalii si inscrieri: https://alexaevent.ro/2019/03/12/conferinta-implanturi-energetice/

CE sunt implanturile energetice?
CINE si DE CE se realizeaza implanturile energetice?
Cine este afectat de ele?
CUM poti fi protejat fata de implanturile energetice?

Implanturile energetice pot fi de origine terestra sau extraterestra. În oricare din cazuri, implanturile pot fi de control sau de ajutor, menite sau nu sa activeze anumite capacitati. Depinde de cine le pune. Sunt implanturi pe liniile axio-tonale ale planetei ce se activeaza progresiv în aceasta perioada în circuitul interior al fiintei umane cauzând deterioararea biologica progresiva.
Când sunt activate complet, cauzeaza moartea biologica si constiinta corpului astral este atrasa în matricea fantoma, regiune decazuta a spectrului de lumina a planurilor joase.

În aceasta conferinta vom vorbi despre importanta eliberarii de implanturile energetice de control, care nu ajuta fiinta sa evolueze spiritual si sunt menite sa controleze si sa limiteze constiinta umana.

Vom elabora tipologiile de implanturi energetice si scopurile distincte precum si metode reale si practice de anihilare, eliminare si eliberare a implanturilor subtile.
Vom vorbi nu doar despre implanturile vizibile în planul material, ci invizibile pentru ochiului fizic, provenite din alte planuri si dimensiuni, introduse cu scopul îndepartarii noastre de la Adevarul Suprem, de la Calea catre Ascensiune.
Implanturile energetice sunt dispozitive de limitare spiritual, sunt bariere vibratorii împotriva ridicarii vibratiilor si evolutiei tale, fabricând realitati false, limitându-ti accesul catre Spiritul tau Superior.
Implanturile energetice sunt mecanisme de control extern care vor sa te mentina într-o realitate duala (este un mecanism colectiv impus întregii umanitati) si unul din scopurile acestora este sa absoarba energia oamenilor si sa îi deconecteze de la izvorul suprem al lui Dumnezeu.
Indiferent de forma si scopuri, implanturile pot fi simple sau sofisticate, vechi sau de ultima generatie, pot avea forme diferite si pot reprezenta karme sufletului pe care le caram cu noi dintr-o încarnare în alta.Ele au fost introduse în timpul capturarii în diferite vieti sau între vieti si ca si rezultat al acestor implantari continue avem omul modern, total lipsit de spiritualitate si fara nicio legatura cu natura din care provine si se alimenteaza, fara a fi constient de marea lui putere spirituala.
Vom vorbi despre importanta eliliberarii de aceste implanturi si importanta protectiei energetice pentru a putea sa îti dezvolti o imunitate energetica spirituala care sa te mentina protejat si integrat în Scopul Divin al Vietii tale.
Odata ce te-ai eliberat de implanturile energetice, ai nevoie sa stii sa te protejezi în viitor fata de oricefel de intruziuni straine menite sa îti controleze Constiinta si Viata!Conferinta va fi sustinut de psiholog Stelian Chivu împreuna cu parapsiholog Gigi Chivu, terapeuti si îndrumatori spirituali cu o experienta de peste 30 de ani în practici de vindecare, protectie si echilibrare energetica, inventatorii PIRAMIDEI DUBLE SUSPENDATE din Galati, unica în Europa, si a sistemului de vindecare GENERATOR DE ENERGIE 0 GENENZO.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala
BMSE