Constelatii Familiale - Iasi
Votati
Organizator: My Heart & My Soul
Tip eveniment: seminar
Data: 16-02-2019 10:00
Durata: 24 ore
Locatie: Iasi
Constelatii Familiale - Iasi
Tu si Sufletul tau...

Ti-ai privit vreodata Sufletul în ochi ? Stii unde locuieste El? Cât de mult il simti sau il cunosti? Cât de mult îl auzi si-l asculti? Îl simti atunci când vrea sa-ti spuna ceva, simti uneori ca e împovarat si-l apasa greutati uriase si sufocante care îl strivesc si te lasa fara suflare ? Sau uneori simti ca e atât de usor, liber sa zboare in lume, cântând de fericire si bucurie?

Te-ai întrebat vreodata care sunt mecanismele subtile, ascunse care fac sa functioneze, sa vibreze, sa se exprime, sa simta, Sufletul tau?

Sufletul tau iti apartine, sau ii apartii tu, Lui? Sau sunteti împreuna un Întreg?

Te invit într-o noua calatorie catre locuri in care poate ai mai fost, catre locuri in care poate n-ai ajuns niciodata, catre locuri care poate vor sa-ti dezvaluie mistere si daruri nepretuite. Este o calatorie catre fundamentul existentei tale, sursa vietii si a puterii tale, catre Sufletul tau, catre locul unde totul a început.

https://dragosriti.blogspot.com/2019/01/IanIun2019.html

Te invit sâmbata si duminica sa ne conectam si sa cautam în adâncul nostru aspectele care au nevoie sa iasa la Lumina si sa se aseze în locul lor de drept. Cuvintele nu vor fi niciodata de ajuns pentru a descrie minunile care ni se dezvaluie atunci când privim cu smerenie si iubire în istoria familiei noastre.

Constelatiile Familiale reprezinta o usa deschisa reconcilierii cu mostenirea si trecutul nostru, reprezinta o cale de a pune în ordine lucrurile, o cale de vindecare a sufletului, o cale catre eliberarea de suferinta, o cale de acceptare a Sinelui, o cale de crestere si depasire a credintelor limitative. Te invit sa te (re)conectezi cu stramosii tai, cu cei datorita carora esti astazi aici, care au contribuit fiecare cu putin sau cu mai mult la ceea ce esti astazi.

Cuvintele, uneori, pot fi de prisos, iar asa cum spune proverbul: "o imagine face cat o mie de cuvinte" va invit sa vizionati câteva emisiuni înregistrate la 6TV in emisiunea lui Stefan Pusca: "Dialoguri intre Minte si Inima", care explica în timpul alocat temele abordate:
"Abordarea Sistemica" - Aprilie 2017:https://www.youtube.com/watch?v=4yxOvDY9fHU&t=5s
"Alegerile in Viata" - 12 Mai 2018:https://www.youtube.com/watch?v=MFZ4KxiS9M0
"Trecutul, Prezentul si Viitorul" - 06 Octombrie 2018: https://www.youtube.com/watch?v=E8FnJpPh6pI&t=43s
1 Decembrie 2018 - "Romania la Centenar, din perspectiva sistemica": https://www.youtube.com/watch?v=jj5v6TvvDjU&t=5s

Înscriere la: ioanagamen79@gmail.com, relatii la tel. 0740801664 (Ioana)

Costul participarii: 435 lei pentru Sâmbata-Duminica
Reduceri: Pentru al doilea membru al familiei se acorda reducere de 50% (sot, sotie, frate, sora, mama, tata, copil), pentru Sâmbata-Duminica (215 Lei)

Toate detaliile legate de eveniment le gasesti aici: https://dragosriti.blogspot.com/2019/01/IanIun2019.html

Va asteptam cu drag!
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo