Copilul Interior - Calatoria Eroului

Organizator: LAURA TOMA
Tip eveniment: seminar
Data: 20-11-2019 19:30
Durata: 2 ore
Locatie: Online
Copilul Interior - Calatoria Eroului
Te invit intr-o calatorie in profunzimea fiintei tale, in planurile interioare si in subconstientul tau, in care sa accesezi, prin meditatie ghidata si regresie, incepand cu perioada fetala si continuand cu varstele copilariei, acele parti din tine care pastreaza atat momentele dureroare si traumatizante (pentru a putea incepe vindecarea lor, cu iubire si acceptare), cat si momentele glorioase (pentru a putea sa incepi sa iti readuci la suprafata darurile tale divine, comorile tale interioare)!

Inaintam in varsta, crestem, ne dezvoltam, fiecare in ritmul propriu, pe calea sa. In suflet ramanem insa copii. Si asta nu este deloc rau, caci nu ne face mai putin adulti sau mai putin responsabili, ci ne poate ajuta sa ne regasim puritatea sufletului nostru, sa ne intoarcem la esenta noastra divina si sa constientizam cat de puternici suntem in interior.

Copilul nostru interior este acea parte din noi care pastreaza memoria celor mai frumoase vise ale noastre, a tuturor dorintelor noastre de copil, a emotiilor frumoase pe care le-am simtit atunci, a comorilor noastre, izvorate din puritatea interioara a sufletului nostru.

In acelasi timp, in memoria sa, copilul nostru interior poate pastra si toate momentele dureroase, fricile, traumele, momentele de critica, de neputinta sau de neimplinire pe care le-am simtit ca si copil, momentele cand, poate, nu am putut sau nu am fost lasati sa ne indeplinim visele, idealurile. Ele pot fi stocate acolo, in subconstientul nostru si se pot declansa aproape instant cand ne este apasat un anumit buton interior. Asta ne poate face sa reactionam din senin impulsiv sau complusiv, ca o refulare a ceea ce este posibil sa fi pastrat mult timp in interior, daca, poate, nu am reusit sa spunem, sa facem sau sa eliberam cumva la momentul respectiv.

Desi esti o femeie matura, responsabila si te consideri o persoana puternica, poate chiar independenta, in interiorul tau exista o fetita gingasa, inocenta, care este posibil sa tanjeasca dupa iubire, dupa atentie, dupa protectie. Chiar daca esti barbatul puternic, pregatit sa faca fata oricaror provocari si chiar daca, poate, aparent, simti ca esti sau te comporti destul de rece emotional in relatii, in interiorul tau exista un baietel care este posibil sa tanjeasca dupa afectiune, dupa iubire si dupa caldura sufleteasca.

Experientele pe care le-am trait in primii ani de viata, emotiile intense si pure traite, indiferent de natura lor, salasluiesc adanc intiparite in subconstientul nostru, impreuna cu tot ceea ce am reprimat, innabusit.

Ca si copii, de multe ori, este posibil ca noi sa fi internalizat gandurile si judecatile de valoare ale celorlalti, in mod automat, fara sa le fi pus sub semnul intrebarii si sa le fi adoptat atitudinea fata de viata ca si cum ar fi fost a noastra. La acel moment, poate am perceput starile pe care le traiam, emotiile respective, la o intensitate mult mai mare decat le percepem acum, ca si adulti; atunci totul avea o alta magnitudine. Lucruri care ni se pot parea acum banale ca adulti, le gaseam, poate, foarte importante, iar uneori vitale atunci cand eram copii.

Copilaria unora dintre noi a fost plina de iubire si bucurii, in timp ce a altora a fost, poate, plina de stres mental, emotional sau chiar fizic. Aceste circumstante si situatii cu care ne-am confruntat, mici sau mari, este posibil sa fi ramas ca probleme nerezolvate, ca rani si traume emotionale, care se pot transforma in tipare de obiceiuri si comportamente ce ne pot influenta relatiile ca si adulti, iar uneori ne pot “sabota” fericirea.

„Creierul nostru vechi, captiv in eternul acum si prea putin constient de existenta lumii din afara noastra, incearca sa recreeze mediul din copilarie, iar motivul pentru care creierul vechi incearca sa reinvie trecutul nu tine de obisnuinta sau de compulsie oarba, ci de nevoia acuta de a vindeca rani vechi din copilarie.” – „Primeste iubirea pe care o doresti” de Harvile Hendrix

Atunci cand reprimam anumite amintiri din copilarie, indiferent de natura lor, si nu ne dam voie sa le vindecam, consecintele in viata noastra de adulti se pot manifesta, din subconstient, in moduri care nu ne sunt benefice si nu ne avantajeaza in relatiile cu cei din jur.

Este important sa acceptam aceasta parte din noi, copilul nostru interior, si sa ii permitem sa fie in armonie cu noi insine. Atunci cand ne permitem sa fim copii in interior si adulti in constiinta, cu intelepciune si iubire, incepem sa recream viata noastra in bucurie si armonie cu noi si cu ceilalti.

In profunzimea sufletului uman se gasesc resurse nebanuite de vindecare si echilibrare a fiintei noastre complexe, pentru totul unitar care suntem: trup, minte, suflet.

Te invit intr-o calatorie profunda in interiorul tau, in care vei avea oportunitatea sa te reconectezi la esenta ta adevarata, copilul din interiorul tau, sa constientizezi nevoile sale, ranile si traumele sale emotionale, sa le aduci in prim plan, sa le recunosti si sa incepi vindecarea acestora.

Indrumator: Laura Toma – Life & Spiritual Coach, Instructor Certificat ThetaHealing® si Terapeut Holistic.

Participare: 60 de lei.
Data: 20 noiembrie; orele: 19:30 – 21:30.

Locatie: Online

Confirmarea participarii este obligatorie!

Te rog sa te inscrii pentru a-ti rezerva locul, completand formularul de inscriere de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/1MirMVJjB3xsDVtzLVb9StgZKwFpFiT62Tc9lgf8UD7Y/edit

sau trimitand sms la 0738954898 sau email la contact@laura-toma.ro sau prin mesaj aici pe Facebook.

Daca ai prieteni pe care ai vrea sa ii ajuti sa faca o schimbare in bine in viata lor, ii poti invita si pe ei sau poti impartasi si cu ei.

Te invit sa accesezi si rubrica de evenimente de pe pagina mea, pentru a afla din timp de evenimentele urmatoare.

Te astept cu iubire,

Laura


#copilulinterior #calatoriaeroului #vindecareacopiluluiinterior #traumeleemotionale #ranileemotionale #vindecarearaniloremotionale #vindecareatraumeloremotionale #relatiiarmonioase #dezvoltarepersonala #explorarespirituala #evolutiespirituala #lauratoma #aspireformore
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala