Copilul interior si filtrul propriei realitati

Organizator: Sunlight Event
Tip eveniment: seminar
Data: 25-02-2020 18:00
Durata: 2 ore
Locatie: Str.Ciprian Porumbescu nr.4 B Brasov (la casa)
Copilul interior si filtrul propriei realitati
Vindecarea copilului interior este una din abordarile practicate de psihoterapia integrativa relationala. In relatiile patogene parentale, de exemplu atunci cand un parinte spune in mod constant copilului ca nu este bun de nimic, ca este urat, prost sau incapabil, ii creeaza filtre puternice care mai tarziu nu-i va permite, sa primeasca informatii pozitive despre sine. Aceste filtrele psihologice, credinte limitative sau convingeri negative ca produse a unor experiente de viata intense sau repetative par ca „normale” in viata unui adult. Un copil care a crescut intr-un climat conflictual i se pare „normal” ca mama sa tipe la tata si invers. Acest copil dupa ce devine adult va cauta inconstient un partener la care sa tipe, deoarece acesta este tipul de relatie de cuplu la care a fost expus si pe care si-l reprezinta in propria lui harta a realitatii. Pentru a ne intelege cum relationam cu noi insine si cei din jurul nostru avem nevoie sa ajungem la copilul nostru interior care foloseste mecanismele de aparare ce l-au ajutat in copilarie iar acum au devenit propriile noastre obstacole, pe care nu le putem sa le identificam.

Asadar daca vrei sa constientizezi ca, de fapt, copilul interior iti determina sentimentele, gandirea si perceptia in multe situatii, te invit sa participi la o discutie interactiva cu mine.

Gabriela-Cornelia Farcas - psihoterapeut integrativ relational/psiholog clinician/psihopedagog, doresc sa va daruiesc si sa va ghidez catre redescoperirea de sine/schimbare care nu se produce spontan. Este nevoie de un proces de transformare pe care poti sa-l parcurgi alaturi de mine iar impreuna vei putea sa renunti la filtrele tale care aduc nefericire si sa te accepti asa cum esti. „Schimbare survine cand cineva devine ceea ce este in prezent si nu cand devine ceea ce nu este” (Beisser, 1970)

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004877895579&epa=SEARCH_BOX - Gabriela-Cornelia Farcas - psihoterapeut integrativ relational/psiholog clinician/psihopedagog,

"Seri pentru Suflet"
Coordonator Proiect: Liliana Bauman

Pentru participarea la aceasta intalnire sugeram o donatie de 30 lei.

Pentru ca locurile sunt limitate, te rog confirma participarea rezervandu-ti locul prin sms la nr.0741577064 sau prin mail event.sunlight@gmail.com

Va asteptam cu drag!

#sunlightevent #seripentrusuflet
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala