Craiova#deblocarea fluxului energetic al banillor~workshop!

Organizator: Scoala Oglindirilor by Ina
Tip eveniment: seminar
Data: 24-08-2019 12:00
Durata: 5 ore
Locatie: Craiova
Craiova#deblocarea fluxului energetic al banillor~workshop!
⏩ Sambata, 24 August de la ora 13.00 in CRAIOVA ✔ vei descoperi calea spre o viata prospera prin deblocarea fluxului energetic al banilor,prin 9 pasi esentiali !
✔In cadrul acestui workshop vei beneficia si de #meditatia pentru deblocarea fluxului banilor si accesarea prosperitatii !
✔ Vei primi informatii pretioase care vor stopa blocajele legate de curgerea constanta a banilor.
✔ Vei primi metode de practicat cat si mai multe tips-uri cu efect imediat care te vor ajuta sa deblochezi energia stagnanta a banilor in viata ta si cel mai important sa ramai in fluxul constant al prosperitatii
✔ Vei invata despre menirea ta #potentialul tau infinit!
✔ Acum este momentul potrivit pentru eliberarea de blocaje si programe limitative deoarece Luna se afla in descrestere, moment care ne sustine mult mai mult in acest sens.
✔ Daca investesti prin pasiune depusa, creatie si implicare si totusi nu te ajungi cu banii, atunci fie ai blocaje mentale, cum ar fii frica de succes sau de esec, ai indoieli, incertitudini, fie risipesti foarte usor banii, ii cheltui pe lucruri inutile si acesta este tot un program limitativ, care iti taie efectiv fluxul energetic al banilor.
🔴 Toate acestea resping rasplata ta Divina! A curgerii, a destinderii.
Banii sunt energie !
✔Ce reprezinta banii pentru tine?Cum ii faci? Din energia ca trebuie sau din energie de creatie, de pasiune, a vocatiei?
✔Daca afirmi constant ca nu ai bani,atunci acest workshop te va ajuta cu siguranta sa intelegi ca este esential #mindset-ul de crestere financiara si inlaturarea oricarei convingeri care te saboteaza fie ca o constientizezi,fie nu!
✔Ce anume astepti de la bani, pentru ce anume ai nevoie de ei?
✔Sti concret de cati bani ai nevoie astfel incat sa te simti in siguranta?
✔Ai programe limitative precum ca : banii intra doar in ziua de salariu?
✔Esti focalizat pe aceasta zi de salariu?
Multi afirma: astazi lucrez pe bani! ‼Acesta este un mare program care blocheaza curgerea banilor si mentinerea lor
‼ Stiai ca emotiile si convingerile limitative despre bani blocheaza fluxul energetic al banilor, al curgerii lor din mai multe surse? al resurselor tale infinite♾
🔴Calea de a obtine satisfactia si reusita in orice, este sa proiectezi cu iubire cel mai bun rezultat posibil.
‼La fel se intampla si cu #fluxul banilor, banii sunt #energie, mai exact sunt echivalentul material al energiei noastre! Noi oferim Universului energia noastra, adica implicarea noastra, pasiunea, talentul, devotamentul, starea, emotia iar universul ne rasplateste tot printr-o forma de energie,adica banii!
🔴Cu cat suntem mai implicati energetic si mai receptivi in a ne mentine canalele abundentei curate, cu atat permitem mai mult fluxului de abundenta sa circule prin viata noastra si cel mai important de a si mentine acest flux al curgerii banilor.
⭐ Succesul in afaceri ,in orice este generat de abilitatea noastra de a primii, dar si de flexibilitatea noastra de a darui ❗
✔ Valoarea de participare la workshop este de 160 lei.

⏩ Organizator al acestui eveniment este doamna Neli Buzatu ~ Craiova 📞 0732974979. Va rugam sunati la acest numar pentru inscrieri.

@Workshopul este sustinut de Scoala Oglindirilor, by Ina Mihai.
➡ Pentru a-ti asigura participarea la workshop prin rezervarea locului in sala de curs este necesara confirmarea ta la numerele de telefon mentionate.
❗ Daca ai alte intrebari legate de desfasurarea workshop-ui te invitam sa ne contactezi la 0721626910 Ina Mihai sau trimitand un email pe adresa: scoalaoglindirilor@gmail.com / mihai.ina1@yahoo.com

✔ Locatia de desfasurare este: LIFE CENTER, Strada Traian Demetrescu,numarul 14 , centrul vechi CRAIOVA.

✔ Cu mare bucurie va invitam sa faceti confirmarea de participare,sunteti bineveniti🍀🍀🏆🏆
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala