Creeaza-ti viata pe care o doresti - Calatorie Initiatica in Peru

Organizator: Calatoria Inimii
Tip eveniment: tabara
Data: 01-11-2019 00:00
Durata: 13 zile
Locatie: Peru, mai multe localitati
Creeaza-ti viata pe care o doresti - Calatorie Initiatica in Peru
Indiferent ca suntem constienti de acest lucru sau nu, suntem Creatorii propriei vieti. Realitatea curge din noi la fiecare respiratie, fiecare pas, fiecare gest, fiecare gând, fiecare emotie. Cream realitate prin fiecare relatie, fiecare proiect, fiecare atitudine, în fiecare moment.

Un timp foarte îndelungat am creat durere, înclestare si lupta. Am crezut ca acesta este un datum al existentei în stare umana, ca suntem condamnati la experienta labirintului de catre o divinitate judecatoare si aspra. Nu ne-am dat seama ca noi însine suntem aceia care creeaza aceasta realitate. Ceea ce ne lipsea pentru a vedea Adevarul era Constienta, adica puterea de a percepe, de a simti profunzimea realitatii si a propriei experiente de viata. Astfel, nu ne-am dat seama ca noi însine suntem Sursa acestei experiente.

A venit timpul perceptiei, al simtirii, al Adevarului despre noi însine. Ne re-cunoastem adevarata natura. Ne recuperam Constienta nativa si capacitatea de a percep în mod direct Adevarul.

Mai ramâne sa ne asumam statura de Creatori ai propriei noastre Vieti si calitatea de Centru si Sursa al întregii noastre experiente. Apoi putem alege ceea ce facem cu energia noastra creatoare naturala. O putem turna în vechile moduri de a fi, în caile vechi, rolurile vechi, în durere, închidere si frica sau putem turna aceeasi energie pentru a crea viata pe care ne-o dorim. Acesta este momentul de constiinta al acestei Calatorii, aceasta este tema. A transforma energia Inimii, care curge permanent din noi însine, în realitatea pe care o dorim. Aceasta este o arta.

Arta de a trai a carei conditie fundamentala este Constienta si Alegerea.
Visele noastre devin realitate si experienta daca alegem acest lucru si daca investim energia sacra a Creatorului, Atentia noastra, în mod constient, în ceea ce dorim sa traim. Si, mai mult decât atât, daca actionam.
Maestrul Interior este a trai la înaltimea propriei noastre revelatii despre noi însine.
Aceasta Calatorie la antipozi este o expresie a Scolii Maestrului Interior. 
Este o Calatorie destinata voua acelora care lucrati deja în spatiul interior cu mijloacele Prezentei si ale Constientei la transformarea propriei experiente de viata.
Este, de asemenea, o Calatorie si pentru voi cei care alegeti acum sa va descoperiti si sa va onorati puterea personala recunoscând ca voi sunteti, în permanenta, creatorii si co-creatorii propriei realitati pe care o traiti.

Scopul acestei Calatorii de Constiinta este:
constientizarea faptului ca felul în care îti definesti si îti traiesti viata sta doar în puterile tale si integrarea Revelatiei, traite, în dimensiunea orizontala a existentei.

Uneori este nevoie sa ne îndepartam de spatiile cunoscute ale propriei vieti pentru a capata o noua perspectiva despre noi însine si despre context, pentru a le putea schimba.
Departarea fizica si psihologica de labirint ofera o noua perspectiva asupra acestuia, clarifica, reasaza ceea ce credeam ca stim despre noi însine si despre propria viata. Deschide posibilitatea unor noi perspective, noi alegeri si de fapt a unui nou început.

AmmaRa este ghidul si Creatorul unui spatiu de calatorie interioara în care, voi însiva descoperiti si antrenati propriul vostru Creator interior de realitate constienta. Aceasta îndepartare constienta este doar pretextul unei apropieri într-un fel nou de propria voastra realitate si un nou început. O noua perspectiva, în viata voastra. 

Prin asumarea propriului Maestru Interior.
Traim un nou început. Acela ca renastem din adâncurile propriei Fiinte.

Aceasta Calatorie Initiatica este:
- o expresie a parcursului Scoala Maestrului Interior
- o întoarcere în timp pentru a recupera ceva din fiinta noastra
- o calatorie interioara de re-descoperire si re-evaluare a identitatii noastre 

Si mai este, cu siguranta, momentul unei schimbari fundamentale, întemeiate pe Constienta, Adevar si Frumusete.
O uriasa oportunitate de a beneficia, zi de zi, de instrumentele fundamentale ale Calatoriei Inimii: Arta Ascultarii AtentePractica Starii de Prezentapracticile Respiratiei ConstienteCercuri Terapeutice, lucru cu starile extinse ale constiintei 
Aceste instrumente ne vor însoti la Cusco si în toata Valea Sacra, unde ne vom conecta cu spiritul marii civilizatii mistice a Imperiului Incas. 

Ecourile vechii civilizatii Inca reverbereaza în fiinta noastra, o voce parca venind din adâncul pamântului ne striga, ne cheama înapoi pentru a recupera acea parte însemnata din noi pe care am abandonat-o. Vechii Inca, în anii gloriei lor, re-cunosteau natura profund spirituala a realitatii si cunosteau tainele navigarii în oceanul constiintei. Templele incase, ale caror urme se gasesc peste tot în Peru, depun marturie despre vremuri în care umanitatea era preocupata sa-si traiasca esenta de dincolo de forme.

Calatorim în Constiinta pe întreaga Vale Sacra si la Machu Picchu si ne cataram deasupra lumii la Huayna Picchu. 
O Calatorie Initiatica în care traim experienta conectarii cu stravechi ritualuri oficiate de ultimii sacerdoti ai Anzilor în limba Quechua, calatorind dincolo de timp în spiritul locurilor.

Detalii despre aceasta Calatorie gasesti aici:

http://www.calatoriainimii.ro/calatorii-initiatice/Peru-2019/
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala