Crucea Maya - Instrument de orientare in viata

Organizator: Asociatia Kab’awil
Tip eveniment: online
Data: 15-04-2020 18:00
Durata: 1 ora
Locatie: Sesiuni online prin Zoom
Crucea Maya - Instrument de orientare in viata
Te simti pierdut in viata?
 
Eu insumi am trait mult timp fara sa am nici cea mai mica idee cu privire la sensul existentei mele în aceasta lume. Pierdut si fara niciun ghid. Asa ca te înteleg perfect! 
 
De aceea, vreau sa împartasesc cu tine instrumentul care mi-a aratat calea pentru a descoperi proiectul meu de viata si de la care am primit orientare în toate aspectele vietii mele. 
 
Este vorba despre CRUCEA MAYA
 
De-a lungul anilor am oferit citiri ale Crucii Maya pentru sute de personae si toate au vazut beneficiile acesteia în urmatoarele privinte: 
 
1. Amintirea potentialului interior propriu innascut.  
2. Întelegerea proiectului pe care au venit sa îl realizeze în aceasta lume. 
3. Aflarea modului în care sa îsi dezvolte personalitatea si proiectele.
4. Cunoasterea cheilor propriului succes. 
5. Descoperirea formulei prin care îsi pot materializa dorintele. 

CINE REALIZEAZA SESIUNEA

Juan Carlos Romera s-a nascut în Guatemala si este psiholog si terapeut transpersonal format în Spania si Germania. A fost initiat ca shaman – preot într-o linie ancestrala maya autentica din Guatemala de catre un membru al Consiliului Batrânilor Maya. În ultimii 15 ani a realizat conferinte, cursuri, ceremonii maya, ritualuri de initiere si sesiuni particulare de vindecare si de astrologie maya de nivel international în Brazilia, Italia, Spania, Belgia, Germania si România. Conduce Asociatia Kab’awil, organizatie care promoveaza întelepciunea traditionala maya, organizeaza calatorii spirituale si culturale în Guatemala si sustine financiar proiecte educationale si sociale în cadrul comunitatilor maya.


SOLICITA ACUM CRUCEA TA MAYA!

Mi-ar placea sa iti spun ce trebuie sa faci pentru a beneficia de acest instrument de orientare in viata. Trebuie doar sa inti in legatura cu mine prin e-mail la  info@culturaespiritualmaya.com si sa imi indici data ta de nastere completa (zi, luna, an), ora aproximativa si locul nasterii. Sesiunea de Cruce Maya se va face seara dupa ora 6 sau in weekend, cu traducere in limba romana. In acest scop vom folosi aplicatia zoom. Daca nu o ai, o poti descarca de aici: http://zoom.us
Sesiunea dureaza o ora. Pretul sesiunii este de 85 Euro; plata se face in avans. Dar daca te inscrii si platesti pana pe 1 aprilie, beneficiezi de o reducere speciala si pretul va fi de 75 Euro. Sper ca te vei bucura sa primesti o informatie care sa iti ofere lumina si sa te indrume in aceste vremuri tulburi!

Persoana de contact pentru a discuta in limba romana:
0721 563 462 (prin sms, whatsapp, telefon)
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala