Curatarea corpului mental - cu arhanghelul uriel

Organizator: LAURA TOMA
Tip eveniment: seminar
Data: 16-08-2019 19:30
Durata: 2 ore
Locatie: ONLINE
Curatarea corpului mental - cu arhanghelul uriel
Gandurile noastre sunt, deseori, descrise ca seminte care, plantate in subconstientul nostru si „hranite”, ne determina destinul, iar asta poate fi inteles cand privim efectul pe care fiecare gand il creeaza atat asupra noastra, cat si asupra celor din jurul nostru.

Mai intai, noi gandim, stocam si procesam informatii datorita existentei Corpului Mental. Acest Corp Mental este mediul gandurilor si ideilor noastre si lucreaza indeaproape cu Corpurile Emotional si Fizic, dandu-ne capacitatea de a gandi, de a percepe si de a procesa informatii, de a ne imagina, de a ne aminti si de a asimila rezultatele experientei acumulate in fiecare viata.

Fara existenta Corpului Mental, gandirea este imposibila. In procesul de gandire, ceea ce este creat este un gand, cu o forma si un val (energetic) care afecteaza ganditorul si pe cei din afara. Acest gand este, in mod normal, insotit de crearea unui sentiment (a unei emotii) si, daca este suficient de puternic, de o actiune.

Corpul mental este vehiculul nostru luminos de exprimare pentru intelect, idei si ganduri. Este un camp vibrational, incarcat electric, parte din campul nostru electro-magnetic (gandurile sunt electrice, emotiile sunt magnetice), care inconjoara fiinta noastra, luand forma corpului nostru. Este unul dintre invelisurile energetice superioare ale corpului nostru fizic.

Corpul Mental este situat langa Corpul Emotional, pe care il acopera / inveleste si este un corp de energie chiar mai fina si mai subtila decat cea a Corpului Emotional (acesta invaluie corpul fizic-eteric) si care inter-penetreaza foarte usor, fin si subtil corpul emotional si corpul fizic, precum si intreaga structura a acestora. De aceea Corpul Mental, fiind superior, poate „controla” Corpul Emotional. Altfel spus, cu ajutorul mintii ne putem controla emotiile. Corpul Mental este, la randul sau, invaluit de Corpul Spiritual, astfel ca Spiritul treneaza peste Minte, iar sufletul controleaza mintea si gandurile. De aceea spunem ca este benefic pentru noi sa ne „coboram mintea in inima”.

Un gand creeaza efecte atat pentru ganditor, cat si pentru lumea din jurul lui. O vibratie gandita, ca toate celelalte vibratii, tinde sa comunice cu orice materie din mediul inconjurator care este capabila sa o primeasca. Acest lucru poate fi imaginat ca fiind similar cu efectul pe care o piatra il creeaza asupra apei, dupa ce a cazut intr-un iaz, care radiaza din centru in orice directie.

Cu ajutorul ingerilor si arhanghelilor, a entitatilor de lumina angelice in general, putem curata corpurile noastre subtile in profunzime. Arhanghelul Uriel este unul dintre ajutoarele pe care ne putem baza in procesul de curatare si armonizare a mintii noastre, a Corpului nostru Mental in intregime.

Arhanghelul Uriel, al carui nume semnifica Lumina lui Dumnezeu sau Focul lui Dumnezeu, slujeste cea de a 6-a Raza Spirituala (Raza devotamentului si a echilibrului masculin-feminin) si este ingerul veghetor si protector care ne conduce spre cunoasterea cea mai profunda a Sinelui, ne ajuta sa descoperim lumina noastra interioara, ne amplifica inteligenta si flacara cunoasterii.

El este Ingerul Pacii si al ingrijirii sufletesti. Impreuna cu flacara sa geamana, Aurora, Arhanghelul Uriel este pastratorul Flacarii Pacii pentru Umanitate si al Flacarii Invierii pe care ne invata si ne ajuta sa o folosim pentru a ne invinge fricile, pentru a descatusa neiertarile si resentimentele din interiorul nostru, pentru a ne transforma dezamagirile si amintirile dureroase in binecuvantari, pentru a ne elibera mintea si sufletul si pentru a aduce iertare si pace in noi.

Considerat ca fiind unul dintre cei mai intelepti si mai creativi arhangheli, acest arhanghel, aceasta minunata entitate de lumina angelica ne ajuta sa dobandim cunoastere si sa intelegem legile universale, sa descifram si sa interpretam visele si mesajele vocii noastre interioare, ne dezvaluie sensul lucrurilor, ne ajuta sa capatam claritate, pastrandu-ne o minte limpede, cu ganduri armonioase, luminoase, pline de iubire, de compasiune, de pace.

El are misiunea de a arde toate elementele negative, orgoliul, egoismul, dorintele impure ale oamenilor si a le transforma in iubire si armonie, pentru a fi devotati, echilibrati si a putea sa slujim Creatia, ajutandu-ne semenii!

Te invit sa curatam energiile negative, grosiere, stagnante, reziduale, impure, entitatile forme-gand negative din Corpul nostru Mental si, cu ajutorul Arhanghelului Uriel, sa aducem in structurile noastre energetice mai multa lumina, claritate, pace si sa permitem noilor energii si coduri de lumina, care curg in aceasta perioada, sa se reverse peste noi si peste Pamant ca un influx binefacator de lumina, iubire si pace.

Evenimentul este ONLINE.
Participarea se face pe baza unei donatii de 60 lei.

Pentru inscrierea la eveniment poti trimite sms la 078954898, mesaj aici, pe Facebook sau poti completa formularul de inscriere de mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/18O4JOD3FPD1PhUrmQWQ4v5QDxYOuuRCwJsjXOVvXuDI/edit.

Dupa inscriere, participantii primesc detaliile organizatorice.

Daca ai si prieteni pe care ii poti ajuta sa faca o schimbare in bine in viata lor, invita-i si pe ei sau impartaseste si cu ei.

Te invit sa accesezi si rubrica de evenimente de pe pagina mea, pentru a afla din timp de evenimentele urmatoare.

Te astept cu iubire,
Laura


#meditatie #uriel #ingeri #arhangheli #arhangheluluriel #energie #corpulmental #claritate #spiritualitate #evolutiespirituala #explorarespirituala #lauratoma #aspireformore
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala