Curs Access Bars Bucuresti

Organizator: Eliberare prin vindecarea
Tip eveniment: seminar
Data: 08-11-2019 09:30
Durata: 8 ore
Locatie: Bucharest
Curs Access Bars Bucuresti
Ce este Access Bars ?
si
Ce sunt Bars (Barele) ? :)

Sunt unul dintre instrumentele Access Consciousness, mai exact sunt 32 de puncte pe suprafata capului unde sunt stocate electromagnetic : gandurile, convingerile, blocajele, barierele, judecatile, atitudinile, sentimentele, emotiile, punctele de vedere fixe, traumele, durerile si lista poate continua :) Toate acestea sunt stocate in campurile tale energetice cat si in corpul fizic si in memoria celulara. Cele 32 de puncte apartin de domenii diferite: vindecare, bani, relatii, fericire, pace, calm, imbatranire, manifestare (a vietii dorite), creativitate, constientizare, control, sexualitate, corp, comunicare, timp, etc.
Rularea barelor se face prin atingerea lor, ca o presopunctura usoara. Odata cu rularea barelor se elibereaza limitarile, judecata, concluziile si punctele de vedere fixe din care functionezi, adica se elibereaza tot ce te blocheaza sa vezi lumea dintr-o perspectiva abundenta si plina de posibilitati. Bars te deschide sa primesti mai mult si sa fi mai mult, te deschide spre posibilitati nelimitate.
Pentru multe persoane, atunci cand li se ruleaza Bars, este prima oara in viata lor cand PRIMESC cu adevarat. Este diferenta dintre iubirea la modul general si iubirea neconditionata, acceptarea totala. La fel, exista primire conditionata si primire neconditionata. Intr-o sedinta de Bars corpul primeste cu adevarat energie si constiinta infinita care topeste blocajele.

Pentru cei care sufera de: depresie, anxietate, insomnii, atacuri de panica, stres si oboseala, frici, disperare, acest instrument access consciousness este un adevarat panaceu, intrucat elibereaza nivele profunde de trauma, pe care psihoterapia nu reuseste intotdeauna sa o faca.
Daca esti tipul vizual :) te invit sa vizionezi:
https://youtu.be/8nb9OC0uQH0
si
https://www.youtube.com/watch?v=X2HWH9fG_40

Ce vei invata la acest curs:
- cum sa rulezi Bars (Barele); care sunt cele 32 de puncte, cum se numesc, la ce corespunde fiecare bara si ce blocaje elibereaza fiecare.
- multe alte tool-uri si curatari pe care le poti folosi ulterior pentru tine si pentru viitori tai clienti.
- vei primi 2 sedinte de Bars si vei oferi 2 sedinte de Bars, pentru a activa si simti cat mai profund energia Bars si pentru a invata cu usurinta punctele/barele.
- vei deveni PRACTICIAN Access Bars, ACREDITAT INTERNATIONAL de https://www.accessconsciousness.com/en si vei avea cont si profil pe site-ul https://www.accessconsciousness.com/en
- astfel vei putea oferi sedinte de Access Bars, contra cost, altor persoane (este la latitudinea ta cat ceri pentru o sedinta, Access Consciousness stabileste tarife fixe doar pentru cursuri nu si pentru sedinte :).
- si nu in cele din urma: te vei distra, pentru ca energia Access Bars inseamna bucurie, usurinta si glorie! :)

Dincolo de traume, drame, blocaje si limitari esti TU, tu cel intreg, "nepoluat" si "nevirusat" de tot ce nu-ti apartine, de tot ce ai preluat de la: familie, societate si "intamplarile vietii". Tu esti constiinta infinita, esti o fiinta infinita, esti mult mai mult decat fiinta limitata care se experimenteaza prin corpul material. Da-ti voie sa fi fiinta infinita care esti de fapt! Alege-te pe tine si da-ti voie sa primesti!

Te poti inscrie:
1. completand formularul: http://bit.ly/AccessBarsBucuresti
2. prin mesaj: https://www.facebook.com/diana.ina.11
3. la numarul de telefon: +40726114027

Pretul cursului:
910 lei, daca esti cetatean roman si este prima ta clasa de Bars.
455 lei, daca repeti clasa sau daca ai intre 16 si 18 ani.
(preturile sunt fixe si sunt stabilite de Access Consciousness)

LOCATIA exacta a evenimentului va fi trimisa dupa inscrierea la curs.

Daca doriti sedinte de Bars (nu v-ati hotarat inca sa faceti cursul) imi scrieti si stabilim o sedinta.⁣ ☀ 👩👨
Daca locuiti in alt oras si doriti sa vina cursul la voi :) scrieti-mi. 👟 👟

🐬 🐬
🌊🌊⛵🌊🌊🌊🌊⁣🌊
Vrei sa ai usurinta unui delfin cu comunicarea ? Cum ar fi sa fi telepatic?

Daca alegi toate astea, te invit cu drag la curs :) Corpul tau o sa-ti multumeasca pentru acest minunat instrument.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala