Curs Access Bars cu Aurora Mihaela

Organizator: Aurora Puiu
Tip eveniment: curs
Data: 10-12-2020 10:00
Durata: 8 ore
Locatie: Bucuresti
Curs Access Bars cu Aurora Mihaela
Ce ai spune daca ai afla cat de usor poti invata aceasta minunata tehnica, ce iti poate schimba in bine viata? Si ca devii intr-o zi practician certificat Access Bars si poti folosi acest proces pentru clientii/pacientii tai, sau chiar pentru prieteni, familie, oameni dragi, si astfel poti fi un catalizator de schimbare in vietile celorlalti? Poate vrei sa iti ajuti un prieten sau pe cineva din familie sa treaca cu usurinta peste provocari sau momente dificile din viata, sau poate vrei sa-ti ajuti copilul sa-i fie usor in activitatile cu scoala sau sa se adapteze cu usurinta schimbarilor din viata sa, ai sansa acum sa faci asta intr-un mod accesibil!
Bars este un proces energetic pentru corp ce contine 32 de puncte diferite pe cap care, atunci cand sunt atinse usor elibereaza, cu usurinta, balastul si stresul din structurile tale, gandurile, punctele de vedere, credintele, emotiile pe care le-ai depozitat in cursul vietii tale. Astfel, cu usurinta poti schimba orice aspect al vietii tale!
Access Bars?� este prima clasa in Access Consciousness?�, un sistem dinamic de instrumente si informatii proiectate sa transforme orice aspect al vietii tale. Dupa o sedinta de Bars, in cel mai rau caz te vei simti ca dupa un masaj fantastic, in cel mai bun caz, intreaga ta viata se va schimba.
Acest curs se adreseaza oricarei persoane care doreste sa invete o tehnica ce aduce mai multa claritate, usurinta, sanatate, armonie in toate aspectele vietii: poate fi foarte potrivita pentru terapeuti de orice fel, psihologi, coachi, doctori, asistenti medicali, practicieni NLP, traineri, practicieni de Bowen, Theta Healing, Reconectare, EFT, traineri de Yoga, pilates, fitness, maseuri, dar si pentru cei care nu sunt terapeuti sau practicanti ai altor sisteme si metode terapeutice.
In doar 1 zi inveti una dintre cele mai dinamice tehnici de transformare a constiintei, primesti un manual si planse in limba romana si un Certificat international de Practician Access Bars.
Pe parcursul cursului primesti 2 sesiuni de Access Bars?� si daruiesti 2 sesiuni.
Ca practician Access Bars primesti posibilitatea de a participa mai departe la clasa de Fundatie, vei intra in baza de date Access Consciousness si vei primi periodic instrumente valoroase prin care sa continui sa iti transformi viata. Cum se poate si mai bine de atat?
Da-ti voie sa primesti tot ce doresti pentru a-ti trai viata asa cum alegi!
Contributie: 790 lei
Daca repeti cursul, beneficiezi de reducere 50%.
Copiii sunt bineveniti la cursurile Access! Cei sub 15 ani pot veni gratuit, alaturi de parintele cursant, iar adolescentii intre 16 si 18 ani au reducere 50% din valoarea cursului.
Durata cursului: 10:00-18:00
Locatie: adresa va fi comunicata celor care se inscriu.
 Sa ne revedem cu bine!
Aurora Mihaela Puiu Facilitator Access Consciousness Bars
"Totul in viata vine la mine cu usurinta, bucurie si glorie!"
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Brain Wave Producer