Curs Brasov Cosmoenergetica cu Veaceslav Gurschi

Organizator: AlexaEvent
Tip eveniment: curs
Data: 02-05-2020 10:00
Durata: 16 ore
Locatie: Brasov
Curs Brasov Cosmoenergetica cu Veaceslav Gurschi
Cosmoenergetica cu Veaceslav Gurschi – Curs teoretico – practic si initieri
2-3 mai 2020
10.00-18.00

Detalii si inscrieri aici: https://alexaevent.ro/2019/12/12/cosmoenergetica/

„VA OFER ceva DEOSEBIT. CUNOSTINTE si EXPERIENTE PRETIOASE, care o sa Va fie UTILE PENTRU TOATA VIATA! O sa primiti informatii folositoare dar si LECTII DE APLICARE A CUNOSTINTELOR NOI ÎN PRACTICA! Deoarece numai prin practica VA VETI CONVINGE cât de FUNCTIONALE si EFICIENTE sunt TEHNOLOGIILE COSMOENERGETICE!” Veaceslav Gurschi

Cursul este teoretico-practic, obiectivul cursului fiind acela de a oferi tuturor participantilor tehnicile si metodele PRACTICE ale cosmoenergeticii. Veti obtine DEPRINDERI si APTITUDINI valoroase legate de tratarea diferitor boli în contact si la distanta, autotratare, diagnosticare, curatarea spatiului locativ, armonizare sufleteasca, autorealizare sociala si personala, acordarea si normalizarea chakrelor, curatarea meridianelor energetice, eliminarea oboselii si activarea resurselor interne, înlaturarea blocajelor emotionale, fricilor, depresiilor, curatarea de influente energetice negative externe, întinerirea organismului, dezvoltarea capacitatilor intelectuale, normalizarea greutatii, întarirea imunitatii, calmarea si armonizarea sistemului nervos, lucrul cu dependentele, eliminarea durerii etc.

Ce avantaje ai daca participi?
Participantii vor avea posibilitatea de a EXERSA PERSONAL noile metode si tehnici CHIAR ÎN CADRUL CURSULUI, astfel, încât, sa le poata aplica ulterior de sine statator în practica.

CUNOSTINTELE si CAPACITATILE obtinute le veti putea utiliza cu succes atât PERSONAL cât si în raport cu APROPIATII VOSTRI. Familia este un organism întreg si pentru ca sa ai o viata echilibrata si armonioasa este necesar de avansat nu doar pe plan personal dar si de îmbunatatit sferele vietii a sotului (sotiei), copiilor, parintilor.

Persoanele care vor utiliza cosmoenergetica în plan profesional (de ex. terapeutii) vor avea rezultate si mai bune. Orice persoana poate practica cosmoenergetica, nu se cer careva abilitati speciale. Avem cosmoenergeti care utilizeaza reiki, teta-healing, terapia bowen, reflexoterapia, yoga s.a. practici. Toate practicile energetice terapeutice si de dezvoltare personala sunt COMPATIBILE CU COSMOENERGETICA.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala