Curs de ascensionare constienta: Binecuvantarile Karmei (online)

Votati
Organizator: DOOR
Tip eveniment: seminar
Data: 22-06-2019 17:30
Durata: 3 ore
Locatie: Bucharest
Curs de ascensionare constienta: Binecuvantarile Karmei (online)
Ma simt binecuvantata pentru onoarea de a sustine CURSUL DE ASCENSIONARE CONSTIENTA (online), sub indrumarea Maestrului Inaltat Djwhal Khul. Acest curs este structurat in 13 module, fiecare dintre ele aducand in atentia noastra o tema importanta in acest proces al desavarsirii personale.
Cursul de-a lungul desfasurarii sale, calauzeste dornicul de cunoastere si descoperire de sine, catre acele puncte important de constientizat, de integrat, de cultivat in harta individuala a ascensionarii. Vom fi ghidati de Entitati Angelice si Maestrii Inaltati pe parcursul fiecarui modul in parte. Fiecare modul include informatii teoretice si activitati practice - de introspectie, contemplare, meditatie si teme de lucru “pentru acasa”. Poti participa la toate modulele, sau la cele pe care le consideri relevante pentru tine in acest moment al vietii tale.

Suntem deja la cel de-al treilei modul in care vom aborda tema KARMEI si modul in care ne influenteaza procesul de ascensionare.

Printre primele informatii de care am dat la inceputul procesului meu de ascensionare a fost despre karma, si sunt multe informatii mai noi sau vechi, in invataturile asiatice in special. Am privit multa vreme acest subiect ca pe ceva negativ, greu, ca pe o piatra de moara pe care o ai legata de gat si nu prea ai mari sanse sa faci ceva cu viata ta...Din transmisiile primite si din ultimele mele constientizari, imi este clara necesitatea karmei pentru organizarea armonioasa a universului si e necesar sa o privim cu responsabilitate. Este datoria noastra sa ne ocupam de aspectele karmice pentru a creste, pentru a invata, pentru a ne intelepti, este un pas important, necesar in calea spre desavarsire.

Puncte cheie pe agenda cursului:

Vom prezenta karma sub diferite aspecte si perspective. Modul in care ne influenteaza aspectele karmice in evolutia noastra. Tipurile de aspecte karmice. Ingerii karmei si rolul lor.
Channelling cu Arhanghelul Mihail - Karma, echilibru si armonie in procesul de ascensionare individuala si colectiva

GHID: LOREDANA CARADIMU

Pentru clarificari si inscrieri puteti completa formularul de mai jos, trimite un e-mail la lorecaradimu@gmail.com, sms/apel la 0747497133. Participarea la MODUL 3 implica o donatie de 110 lei.
In urma inscrierii participantii primesc detaliile organizatorice.

Va asteptam cu bucurie!
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo