Curs de Atingere Terapeutica Integrala

Votati
Organizator: Calatoria Inimii
Tip eveniment: tabara
Data: 31-07-2019 10:00
Durata: 5 zile
Locatie: Podisul Luncanilor, judetul Hunedoara
Curs de Atingere Terapeutica Integrala
Atingerea Terapeutica Integrala este Vindecare din Prezenta

Prezenta este o stare centrata, deschisa, perceptiva si creativa a Constiintei, care permite conectarea profunda cu sine si cu celalalt. Este o vindecare împreuna, prin deschidere, prin compasiune. Cel care atinge se vindeca în aceeasi masura cu cel atins. Palmele, prelungiri ale Inimii, devin porti prin care curge realitatea interioara.

Atingerea Terapeutica Integrala implica atingere dintr-o stare extinsa a Constientei, în care capacitatea de a percepe si a modela diferitele niveluri ale energiilor interioare, este mult amplificata. Expansiunea perceptiei propriului spatiu interior face posibila interactiunea prin rezonanta cu celalalt. Cercul terapeutic creeaza un spatiu exceptional de deschidere si de vindecare, amplificând întregul proces personal.

Durerea, tensiunea, raceala, rigiditatea corporala si orice simptom corporal sunt expresii ale experientei noastre de viata si ale pozitionarilor pe care le-am creat cândva. Gândirea, emotiile distructive, relatiile dureroase, modul nostru de a ne raporta la realitate sunt acelea care modeleaza spatiul fizic. Atingerea Terapeutica Integrala lucreaza cu toate aceste dimensiuni interioare.

Acest Retreat este pentru cei care simt ca vindecarea este în noi însine si ca împreuna este mai usor. Orice vindecare este o vindecare de trecut, de închidere, de identificare, de singuratate. Darul vindecarii si auto-vindecarii este în noi toti si face parte din natura profunda a fiintei noastre.

În esenta, învatam sa intram în starea extinsa a Constiintei numita Prezenta, sa ne conectam prin intermediul corpului cu cele mai profunde dimensiuni ale fiintei si sa vindecam nu numai simptomul, ci sursele durerii.

Ce îti ofera acest Retreat?
  • Practica Prezentei si a comuniunii vindecatoare cu celalalt. Pasii pe care îi facem împreuna pentru a intra în starea de Prezenta îi vei putea face oriunde, oricând, cu oricine.
  • Înveti cum sa atingi, sa respiri, sa modulezi energia sacra a Atentiei, astfel încât sa creezi efectul de vindecare si auto-vindecare.
  • Înveti cum sa lucrezi prin Atingere constienta cu continuturile adânci ale Constiintei. Lucrul cu Corpul implica energia vitala, emotia si gândirea, atitudinile si felul în care suntem în relatiile cele mai importante ale vietii noastre.
  • Un mediu de experienta în care îti antrenezi sensibilitatea, capacitatea de a percepe si de a lucra cu cele mai adânci dimensiuni ale fiintei tale si ale celuilalt. Înveti sa drenezi si sa transformi starile tensionate, dure, înghetate ale corpului, prin Prezenta, Respiratie Constienta si intentie, în fluiditate, curgere si stare de bine.
  • Descoperi formidabila putere vindecatoare a Comuniunii, a lui Împreuna, si faptul ca orice vindecare este în puterile noastre.
  • Atingerea Terapeutica Integrala este mai mult decât o tehnica pentru ca implica Prezenta, adica o stare de a fi, de a relationa, de a privi realitatea interioara si exterioara. Aduce armonie în relatia cu diferitele dimensiuni ale lumii interioare si în relatie cu ceilalti.

Curs de
Atingere Terapeutica Integrala

31 Iulie - 4 August 2019

 

lei1500

 

 

 

 

Retreat
Arta Respiratiei Constiente
24 - 28 Iulie 2019

Si

Curs de
Atingere Terapeutica Integrala
31 Iulie - 4 August 2019

 

lei2680

 

 

 

Pentru detalii si înscriere accesati:
http://www.calatoriainimii.ro/Scoala-de-Vara/Atingere-Terapeutica-Integrala

Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala
BMSE