Curs de baza ThetaHealing® Iasi

Organizator: Theta Healing cu Nicoleta
Tip eveniment: seminar
Data: 07-02-2020 16:30
Durata: 2 zile si 2 ore
Locatie: Iasi
Curs de baza ThetaHealing® Iasi
Tehnica ThetaHealing este o tehnica de meditatie bazata pe o filozofie spirituala ce are ca scop obtinerea unei bunastari emotionale, mentale, fizice si spirituale.
🔸Este o metoda de antrenament mental in starea cerebrala theta ce ne permite sa schimbam credintele limitative si sa dezvoltam virtuti in tot ceea ce facem. Prin meditatie si rugaciune, tehnica Thetahealing creeaza un stil de viata pozitiv.

ThetaHealing ne invata sa ne reconectam la Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Este, sau Dumnezeu, daca preferi acest nume, care este peste tot si in noi toti si sa ne folosim intuitia naturala dezvoltandu-ne mai mult abilitatile intuitive.

Exista multi factori care cauzeaza starile rele si bolile, printre care un rol semnificativ il au convingerile, sentimentele si emotiile. In ThetaHealing® lucram cu toate aceste aspecte pentru a crea vindecari, pentru a preveni aparitia bolilor si a ne recapata starea de bine la nivelul intregii fiinte.
Aparent toti avem credinta. Insa rezultatele si miracolele apar doar la cei care chiar au Credinta si Vointa de a schimba ce nu le place cu adevarat.

🔸Ce inseamna "ThetaHealing"?
“Theta” este o stare de relaxare foarte profunda pe care o atingem in timpul metodei de meditatie thetahealing. Este starea folosita in hipnoza si in stare de vis cand undele cerebrale au o frecventa redusa de 4-7 cicli pe secunda. Undele cerebrale theta sunt specifice subconstientului, de aceea atunci cand suntem intr-o stare mentala theta profunda gandurile si cuvintele noastre devin mai puternice si pot schimba realitatea.
“Theta” vine de la litera din alfabetele egiptean si grecesc “theta” care inseamna printre altele “suflet”.
“Healing” in limba engleza inseamna “vindecator”. Deci, ThetaHealing se poate traduce ca “vindecator in unde theta” / “vindecator al sufletului in unde theta”.

Aceasta tehnica ThetaHealing este un instrument de auto-ajutor sau auto-vindecare pentru cei care o invata, pe care il vor avea mereu la dispozitie. Inveti sa devii constient de puterea ta interioara si sa te vindeci singur/a, sa ramai sanatos/sanatoasa si sa iti creezi viata pe care ti-o doresti. Este o investitie in starea ta de bine si a celor dragi tie, inveti sa lucrezi cu tine si cu cei dragi tie.

🔰 La Cursul ThetaHealing® ADN baza (pentru incepatori) inveti tehnica facand exercitiile de meditatie tu cu tine sau cu alte persoane. Vei lucra intensiv sub indrumarea mea aplicand practic toate exercitiile specifice acestui curs, in asa fel incat, cand dupa curs ajungi acasa vei sti cum sa faci toate exercitiile pe care le facem la curs singur/a si cu cei dragi tie.

✅ IASI 7-8-9 februarie 2020 - Curs ThetaHealing® ADN baza
Program curs:
Vineri 15,30-20
Sambata si duminica 10-17, cu pauza de masa la pranz

Vezi detaliile si promotiile pentru cursul de baza si cum te poti inscrie dand click pe www.nicoletamazilu.ro

Iti multumesc ca distribui si prietenilor tai.
Daca doresti sa ramai in contact cu mine, te poti abona la pagina mea cu un like. Multumesc! ❤

Nicoleta Mazilu
Instructor certificat THiNK
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala