Curs de masaj Natural Touch Awareness Technique cu Ana Chioc

Organizator: Ana Maria Chioc
Tip eveniment: curs
Data: 12-10-2019 10:00
Durata: 8 ore
Locatie: Bucuresti
Curs de masaj Natural Touch Awareness Technique cu Ana Chioc
Atunci cand permiti Energiei sa treaca prin tine, simti ca te conectezi la ceva pur. Incepe prin a se simti ca o liniste la nivel interior si cu cat stai mai mult in energia aceasta, se resimte si la nivel exterior si incepi sa privesti Viata si Lumea prin ochii Puritatii.

Asta este ceea ce ne conecteaza la Intreg si ne deschide catre a fi in Serviciul Intregului. In felul acesta, dispare existenta unui “eu” care vrea ca lucrurile sa se intample intr-un anume mod si prin urmare, adevarata fiinta simte Unitatea si se deschide catre a primi si a oferi exteriorului ceea ce vine prin ea. Se deschide catre Constientizare.

Pot exprima astazi cele de mai sus si le pot simti in interiorul meu pentru ca am avut parte de un drum care mi-a adus atentia pe conectarea cu mine si cu propria viata. Astfel, am invatat sa ofer, nu doar sa cer; astfel am invatat sa cer ceea ce i se potriveste sufletului meu.

Parte importanta a acestui drum a fost momentul in care am decis sa cunosc mai multe despre tehnica masajului. Iar de acolo, am inceput sa caut, sa creez, sa ma exprim si sa simt ce am de transmis celor din jur din perspectiva acestei modalitati de conectare la viata.

Si uite asa am ajuns sa simt ca ceea ce experimentez prin Arta Masajului poate fi impartasit cu bucurie si altor persoane care vor sa cunoasca si forma aceasta de comunicare cu cei dragi, sau poate chiar sa o aplice in lucrul cu proprii clienti.

Asadar, cursul pe care il propun este despre a invata si a simti cum poti sa te pui in conexiune cu tine in primul rand si apoi cu persoana careia ii oferi masajul. Atingerea este o arta, la fel ca si celelalte… scris, pictat, cantat, dansat etc. Pentru a intra in starea de creatie, e nevoie sa fii Total in ceea ce faci. Sa i te dedici, sa te increzi, sa te deschizi, sa simti Pasiunea si Energia transmise constient prin mainile tale.

Astfel, Energia va fi cea care te va ghida in procesul Creatiei si Conectarii la ceea ce faci incat cel / cea care primeste masajul sa se relaxeze si sa se bucure de ceea ce traieste in momentul prezent al sesiunii, ajutandu-l / ajutand-o sa intre in starea de constientizare, pas cu pas.

Tehnica abordata este cea cu care personal lucrez si in sesiunile mele: Natural Touch Awareness Technique (ro: Tehnica de Constientizare a Atingerii Naturale). Tot ceea ce am acumulat pana acum ca experienta in lucrul cu clientii privind tehnica Natural Touch Awareness Technique voi transmite in cursul pe care il voi sustine in data de 12 octombrie 2019.

Cursul dureaza o zi, ne intalnim la ora 10, mai intai ne acomodam si ne cunoastem la o cafea sau o limonada si apoi incepem sa povestim despre corpul uman si despre tehnica, iar pana seara la ora 18 vom pune in practica informatiile primite. De aceea este important ca fiecare sa aduca doua prosoape mari pe care sa le poata folosi in partea practica a cursului. Restul materialelor vor fi puse la dispozitie de catre organizatori.

Va astept cu drag Sambata pe 12 Octombrie la minunatul Centrul HarRa din Palatul Universul, sa aflam cum putem sa ne conectam la noi insine mai mult, cum putem sa oferim mai mult celor dragi (fie acestia adulti sau copii), cum ne putem conecta la energie si sa o lasam sa lucreze in favoarea noastra abordand tehnica masajului Natural Touch Awareness Technique.

Costul de participare este 350 de lei de persoana si se achita integral inainte de eveniment. Daca aduci un prieten sau o prietena cu tine, platesti doar 300 de lei.
Acesta este un curs pe care orice persoana il poate parcurge, indiferent daca a urmat sau nu un alt curs de masaj pana acum.

Pentru inscrieri si detalii suplimentare: E-mail la ana.chioc@gmail.com / Apel sau sms la * 0741650345 *

Te rog sa iti anunti participarea la curs prin a-mi confirma prezenta pe E-mail sau la telefon.

Multumesc si pe curand! :)

Ana Chioc
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala