Curs de Practica Prezentei
Votati
Organizator: Calatoria Inimii
Tip eveniment: workshop
Data: 27-05-2019 18:30
Durata: 4 ore
Locatie: Bucuresti
Curs de Practica Prezentei

Ce este Practica Prezentei?

Practica Prezentei este baza absoluta de experienta pentru dezvoltarea personala si spirituala, pentru crearea unei noi stari de sanatate fizica, psihica si emotionala, un nou mod de a fi în aceasta lume si începutul unei noi perspective asupra întregii realitati.

Cursul de Practica Prezentei îti deschide potentialul de a-ti schimba fundamental viata.

Practica Prezentei implica lucrul cu energia sacra a Atentiei, cu Respiratia Constienta, cu Atitudinea – capacitatea de a te deschide în fata diferitelor niveluri ale realitatii si, mai ales, implica experienta geometriei sacre a propriei tale fiinte. Cuvântul cheie aici este experienta. Traiesti în mod direct realitati despre care doar ai citit în carti si, mai mult decât atât, înveti sa creezi, sa modelezi aceste realitati în beneficiul unei experiente de viata mai profunde.

Am cizelat mijloacele de a extinde perceptia când suntem împreuna si am creat moduri de integrare a Prezentei în viata de fiecare zi, pe care le iei cu tine. Calatoriile noastre nu sunt doar un parcurs de cunoastere si vindecare interioara, ci puncte de plecare în transformarea corpului, a energiei interioare, a relatiilor din viata ta si a felului cum construiesti în fiecare moment experienta vietii.


Care este miza?

Constienta ce deschide portile creatiei pe toate nivelurile fiintei tale.

La nivel corporal - o noua stare de sanatate si moduri pro-active de vindecare.

La nivel bio-fizic, al energiilor vitale - detensionare, stare de bine, fluiditate, confort în propriul corp, vitalitate, stralucire.

La nivel emotional - moduri noi de a administra emotiile distructive, frica, furie, rusine, vinovatie, tristete, depresie.

La nivel de gândire - iesirea de sub imperiul gândirii compulsive, repetitive, labirintice. Claritate, focus. Devii stapânul si creatorul gândirii tale, nu sclavul sau.

La nivel de atitudine, relatii - deschidere a Inimii, centrare, stabilitate, flexibilitate, fluiditate, relatii constiente. 
Autenticitate, exprimare de sine,  creativitate, încredere

O noua perspectiva asupra bucuriei de a trai, asupra abundentei, a creatiei de realitate, de a manifesta, de a rosti ceea ce esti cu adevarat,

O viziune clara si un nou mod de a privi realitatea vietii tale. Capacitatea de a-ti manifesta visurile 


Daca rezonezi cu afirmatia - totul este în puterile talepaseste acum în Cerc si exploreaza mijloacele simple si puternice de a revela si întrupa Maestrul Interior în viata ta.

 

Seara de experienta 
Cu: Horia Francisc - Turcanu
27.Mai.2019, ora 18.30 - 22.30
Bucuresti : Centrul Calatoria Inimii - Str. Stefan Sanatescu 53 corp B 

Contributie: 250 Lei pâna la data de 24.Mai.2019
287 Lei dupa 24.Mai.2019


Pentru detalii si înscriere accesati:
http://www.calatoriainimii.ro/ro/Scoala-Maestrului-Interior/Calendar/1125-Curs-de-Practica-Prezentei

Pentru aceia care sunt departe de Centrul Calatoria Inimii unde se petrec serile live, am creat Initiere în Practica Prezentei, un puternic si complet program online. Îl poti accesa oricând, oriunde te-ai afla. Este o serie de 7 calatorii profunde, pe cele 7 niveluri ale fiintei, însotite de întrebari si teme menite introspectiei, subscrise cunoasterii si vindecarii interioare. 8 ore de Practica a Prezentei ce pun fundatia unei transformari profunde a perceptiei realitatii si a felului în care îti traiesti viata.


Despre Calatoria Inimii

Calatoria Inimii este o Comunitate dedicata explorarii Constiintei si integrarii în viata de fiecare zi a cunoasterii dobândite prin experienta, având o abordare de dezvoltare personala integrala preponderent experientiala.

A fost fondata în 2007 de Horia Francisc Turcanu si Elena Francisc Turcanu din dorinta de a împartasi mijloacele simple ale experientei spirituale cu ceilalti, din credinta ca transformarea interioara a fiecaruia schimba lumea.

Calatoria Inimii este Calatoria catre cunoastere, vindecare si o viata traita la potential maxim aici, acum, este despre o spiritualitate traita, integrata în experienta de viata.

Se exprima prin crearea de Programe, workshop-uri, seminare si evenimente, prin editarea de Carti destinate sustinerii proceselor de transformare interioara, toate acestea reunite în structura Scolii Maestrului Interior, o Scoala a Prezentei, a Constientei si a transformarii personale.

Mai multe despre consacrarea, misiunea, valorile, fondatorii si echipa Calatoriei Inimii poti afla, împreuna cu o multitudine de articole, înregistrari audio si video pe teme fundamentale pentru viata oricaruia dintre noi, te asteapta sa le descoperi pe site-ul: www.calatoriainimii.ro

Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo