Curs Karma si Reincarnarea – Terapia & Vindecarea Karmei – – Metode si

Organizator: Karanna Academy©
Tip eveniment: curs
Data: 04-12-2020 00:00
Durata: 2 zile si 7 ore
Locatie: online
Curs Karma si Reincarnarea – Terapia & Vindecarea Karmei – – Metode si
Cursul se desfasoara Online Abonament Lunar 4 Lectii / luna CURS ACREDITAT INTERNATIONAL

UNDE? ONLINE – CURSURI VIDEO INREGISTRATE CAND? IN FIECARE SAPTAMANA VETI AVEA ACCES LA O NOUA LECTIE DE CURS

CE PRIMESTI ?
 • Cursuri Video inregistrate, cu o durata de aprox 7.000 de MINUTE (116 de ORE) de inregistrari
 • Aproximativ 100 de materiale de curs in format electronic (PDF) downloadabile
 • 30 de Meditatii Ghidate si Script-uri de Hipnoza Inregistrate (Audio)
 • 27 de exercitii pentru Terapia si Vindecarea Karmei
 • 12 afirmatii / mantre  pentru Terapia si Vindecarea Karmei
 • 11 exercitii de dizolvare a karmei
 • 4 initieri – rituri karmice pentru dizolvarea karmei
 • Acces la Platforma de E-Learning a Academiei Karanna© inclusiv in timpul vacantelor (5 luni)
 • Tutoring pe toata durata de desfasurare a cursului (puteti adresa intrebari in scris, prin mesaje, in cadrul platformei de curs, Instructorului)
 • Reducere 30% la sedintele de Consiliere privata cu Instructorul cursului, Anca Bogdan, pe toata perioada de desfasurare a cursului si atat timp cat abonamentul dvs la curs este activ. 

Prin punerea continua în practica a metodelor din acest curs, putem deveni constienti de partea din noi care este usor controlata de dorintele lumesti ce creeaza karma (lacomie, furie si prostie, etc) si putem arde karma prin eforturi repetate. Karma negativa este o parte a cartii vietii noastre – ne reîncarnam în aceasta lume pentru a ne îmbunatati karma si astfel pentru a evolua spiritual.

Nu putem discuta despre evolutie spirituala fara sa discutam despre Karma.


Scopul acestui curs – CE INVETI? – Cum depasim karma negativa


Scopul acestui curs – CE INVETI? – Cum depasim karma negativa Karma negativa se naste din dorintele lumii. Modalitatea de a o depasi este de a întelege tiparul greselilor pe care le repetam ​​si de a deveni constienti de tendintele gresite ale sufletului care sunt sursa suferintei noastre. Nu ne putem schimba karma decât daca facem eforturi continue pentru a ne confrunta cu propriile dorinte lumesti negative. Multe religii explica gresit karma negativa si recomanda austeritati fizice, cumpararea de icoane sau statuete; cu toate acestea, nu putem depasi karma decât daca reflectam asupra noastra, aflam de ce continuam sa luam decizii gresite, dobândim întelepciunea de a cunoaste mai bine si facem efortul de a ne împiedica sa cadem în vechile obiceiuri. Aceasta este disciplina spirituala si este o disciplina menita a ne transforma în cineva care nu este influentat de dorintele lumesti brute. Aceasta nu inseamna ca trebuie sa renuntam sa ne mai dorim orice, nici ca trebuie sa traim in afara societatii, ca niste pustnici. Nu aceasta este calea. Am fost nascuti in lume pentru a trai in lume. In fapt, este cel mai usor sa te retragi in pustiu si sa lucrezi in liniste la propria evolutie spirituala. Maestru este cel care isi stapaneste pornirile traind in lume, unde sunt toate tentatiile si provocarile, nu in varful unui munte. Principiul autoreflexiei ne ajuta sa descoperim dorintele noastre lumesti ce creeaza karma si sa le contracaram. 

Instructori: Anca & Catalin Bogdan
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Brain Wave Producer