Curs Online - Simbolurile din Tarot. Studiul Arcanelor Majore

Organizator: Suada
Tip eveniment: seminar
Data: 28-09-2020 16:00
Durata: 5 ore
Locatie: Timisoara
Curs Online - Simbolurile din Tarot. Studiul Arcanelor Majore
PENTRU A PARTICIPA LA CURSUL ONLINE PARCURGETI PASII ENUMERATI MAI JOS:

Locatia: ONLINE
Data: 28, 29, 30 septembrie si 1 octombrie 2020
Orar: 17:00-22:00
Pret: 900 lei cu TVA

Pentru inscriere la cursul online sustinut de doamna Suada Agachi este necesar sa trimiteti un e-mail pe adresa lavinianagy@yahoo.com sau un SMS la 0730 35 33 55 cu urmatoarele date:
-Persoanele fizice: Numele si prenumele, adresa, CNP
-Persoanele juridice: Datele firmei
-E-mail
-Nr de telefon

Pentru a achita taxa de participare in valoare de 900 lei va rugam sa sunati la 0730 35 33 55 pentru a primi datele firmei si contul bancar.
Pentru platile in valuta:
Euro: 190 euro taxa de participare
Dolari: 225 dolari taxa de participare

Dupa achitarea taxei este necesar sa trimiteti ordinul de plata, datele personale sau de firma mentionate mai sus pe adresa de e-mail lavinianagy@yahoo.com

Dupa ce veti trimite aceste detalii, veti primi un link catre seminarul online din data 28 sept. - 1 oct. 2020 orele 17:00-22:30

Pentru detalii suplimentare va rugam sa sunati la 0730 35 33 55

*IMPORTANT DE RETINUT!

-Cursul "Simbolurile din Tarot. Studiul Arcanelor Majore" se adreseaza exclusiv adultilor, prin urmare NU se permite participarea persoanelor sub 18 ani!
-Numarul de locuri este LIMITAT!
-Fiecare participant va intra in posesia cartilor de tarot in format electronic pentru a studia fiecare arcana.
-Se ofera suport de curs in format electronic
-Se ofera diploma de participare

Prin inscrierea la curs va exprimati acordul ca sunteti de acord cu Termenii de Confidentialitate – textul complet aici: http://suada.ro/confidentialitate/

* TEMATICA:
Lumea in care traim se poate descifra studiind arcanele din tarot. Evenimentele din lume si din viata noastra le putem intelege in cel mai profund sens datorita acestui instrument antic si bogat in cunoastere. Cine reuseste sa patrunda in sensul cel mai profund al lor isi poate intelege atat propria persoana cat si ceea ce il inconjoara. Tarotul a fost, este si va fi unul din cele mai puternice instrumente de descifrare a vietii in care noi traim.

– introducere generala Tarot

– structura celor 78 de carti de Tarot

– studiul celor 22 de arcane majore

– analiza fiecarei carti de tarot din arcanele majore

– simbolurile mistice

- analiza numelui prin arcanele majore

– mesajele ascunse in cartile de tarot

– intelepciunea vietii transmisa prin tarot

– identificarea problemelor si a traumelor prin asociere cu fiecare carte de tarot

– identificarea oamenilor din viata noastra prin studiul personajelor din tarot

– fizionomia in tarot. Analiza chipurilor ilustrate si identificarea lor la oamenii din jurul nostru

– limbajul trupului si comunicarea nonverbala in cartile de tarot

– identificarea intentiilor ascunse ale celorlalti prin asociere cu mesajele din cartile de tarot

– utilizarea cartilor de tarot in viata de zi cu zi

– utilizarea arcanelor majore in creatie

– cartile de tarot si sensul vietii.

CUNOASTEREA OMULUI PRIN DESCIFRAREA ARCANELOR MAJORE

Tarotul reprezinta de secole una dintre cunoasterile cu cel mai inalt nivel de complexitate si intelepciune. Multi sunt cei care si-au dedicat viata studiului acestui vast sistem de simboluri si care au descoperit in imaginile cartilor de tarot cel mai puternic instrument de cunoastere.

Fiecare din cele 22 de arcane majore si 56 de arcane minore ascunde mesaje, sfaturi si invataturi intr-un misterios amestec de simboluri, culori si semne. Regnul mineral il completeaza pe cel vegetal, regnul animal este supus omului, iar peste toate vegheaza cu intelepciune astrii zilei si cei ai noptii. Atat virtutile cat si pacatele sunt atent conturate si materializate in cea mai expresiva forma a lor, la fel cum intalnim mesagerii inaripati ai binelui sau iscoadele provocatoare ale raului.

Cartile de Tarot sunt magice, mistice si pline de intelepciune. Gradual, initiatului i se vor dezvalui tainele pictate cu atata pricepere, mai intai prin studiul personajelor (pozitia si limbajul trupului, fizionomia si expresivitatea), a peisajelor, a culorilor, semnelor si simbolurilor. Avansand, patrundem apoi taina numelui pozitionat la baza fiecarei arcane majore, ii intelegem semnificatia, sensul si legatura pe care o poarta cu alte arcane de tarot, pentru ca mai apoi, cele mai profunde intelesuri sa fie completate prin studiul intelesului numerologic al fiecarei carti in parte.

Indiferent care ar fi situatia in care te afli la un moment dat in viata ta, cartile de Tarot iti vor indica de fiecare data alegerea inteleapta pe care sa o faci. Se creaza in acel moment o legatura intima si prietenoasa, prin care fiecare va regasi in sine raspunsul de care are nevoie. Imaginea privita are puterea de a transforma si vindeca in acelasi timp.

Tarotul nu reprezinta un instrument de divinatie ci mai degraba unul dintre cele mai puternice mijloace de cunoastere de sine si a mediului inconjurator, de dezvoltare si realizare. Cu ajutorul acestei cunoasteri vei ajunge sa te cunosti in profunzime, sa constientizezi statutul pe care il ocupi – atat socio-familial cat si material sau profesional. Tarotul reprezinta intr-adevar un instrument prin care sa-ti dezvolti adevaratele calitati, intelepciunea cu care ai fost inzestrat inca de la nastere si intuitia.

#SimbolurileDinTarotOnline
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala