Curs REIKI Usui Shiki Ryoho cu exercitii japoneze, 2 zile

Organizator: EniKo
Tip eveniment: curs
Data: 16-11-2019 10:00
Durata: 12 ore
Locatie: Brasov
Curs REIKI Usui Shiki Ryoho cu exercitii japoneze, 2 zile

Care este scopul in viata? Ce inseamna fericirea? Dorinta de cunoastere m-a determinat sa-mi indrept atentia catre stilul de viata japonez si sa aplic respectul, disciplina, recunostinta, profunzimea in viata personala si profesionala: filmul cu discursul din Japonia, de la Ceremonia inaugurarii Monumentului fondatorului Reiki, (in engleza) https://youtu.be/Yx7tLEsVX68 .

       Preocupata de intelegerea profunda a vietii si de gasirea propriului echilibru interior mi-am inceput cautarile din 1991. La fel cum sunt mai multe carari care ne conduc spre varful unui munte si in viata avem mai multe drumuri spre atingerea implinirii si fericirii. Astfel am cunoscut intelepciunea si filozofia nipona si in septembrie 2018 am plecat in a doua calatorie profesionala si de suflet in Japonia.

       Sunt profesor & maestru Reiki, practic Reiki (autentic si traditional) de 25 de ani si am participat la doua stagii de formare in Reiki in Japonia. Diplomele/Certificarile in Reiki, inclusiv cele obtinute in Japonia, le puteti vizualiza la https://lifecoaching.com.ro/ . In cadrul formarilor pe care le ofer va stau la dispozitie in calitate de trainer, profesor si coach spre a va conduce in pragul propriei voastre intelepciuni. Prin practica tehnicii japoneze Reiki invatati sa gestionati eficient resursele energetice, emotionale si mentale proprii.  

        Va invit la Cursul REIKI Usui Shiki Ryoho, cu exercitii japoneze, care se va organiza in 16-17 noiembrie 2019, in decursul a 2 zile intre orele 10-16, la Brasov. Informatii si inscrieri pana in 14 noiembrie 2019 pe email simoneniko@yahoo.com sau eniko.simon@lifecoaching.com.ro.

Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala