Curs Tehnici de Citire a Chipului

Votati
Organizator: MT Evolution Academy
Tip eveniment: seminar
Data: 06-07-2019 09:00
Durata: 1 zi si 5 ore
Locatie: BUCURESTI
Curs Tehnici de Citire a Chipului
CURS TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI

http://www.elenoh.ro/index.php/curs-de-citire-a-chipului/

1. Cui i se adreseaza acest curs?

✓ Psihologilor/Psihoterapeutilor/Consilierilor pentru dezvoltare personala/trainerilor/coach-lor

✓ Angajatorilor care sunt in procesul de selectie a candidatilor si vor sa stie despre punctele forte si talentele potentialilor angajati.

✓ Managerilor si organizatorilor care cauta o metoda sa imbunatateasca interactiunile la locul de munca si sa delege sarcini intr-o maniera cat mai optima, bazandu-se pe caracterul fiecarui membru al echipei.

✓ Femeilor si barbatilor care s-au intrebat mereu ce inseamna trasaturile lor faciale. Forma gurii si a ochilor lor, linia maxilarului – toate acestea reflecta situatii de viata carora a trebuit sa le faci fata, incepand din copilarie.

✓ Celor care sunt in relatii de lunga durata si vor sa inteleaga mai bine nevoile emotionale si fizice ale partenerului de cuplu.

✓ Celor care simt ca sunt la o rascruce. Atunci cand te confrunti cu o decizie importanta care priveste cariera sau relatia de cuplu, trasaturile tale ofera indicii asupra directiei care ti se potriveste cel mai bine.

✓ Parintilor care vor sa-si imbunatateasca relatia cu copiii. Lucrurile prin care trece copilul tau sunt intiparite pe fata lui sau a ei si citirea fetei te ajuta sa ajungi din nou la copilul tau.

✓ Oricarei persoane,ce doreste sa se cunoasca mai bine

2. STRUCTURA PROGRAMULUI:

MODULUL I - Basic:

Primul modul al cursului de Citire a Chipului prin metoda Mian Xiang introduce cursantii in arta straveche prin tehnici si metode atent elaborate. Modulul 1 trateaza cunostinte de baza si aprofundate, in special intelepciunea celor 5 elemente: apa, lemn, foc, pamant, metal, astfel incat sa asigure insusirea corecta si completa a informatiilor, pentru ca la finalul modulului, cursantii sa fie in masura a utiliza Fizionomia la un nivel avansat.

MODULUL II - Avansati

Daca pe parcursul Modulului I cursantul a fost introdus in fascinanta lume a Citirii Chipului, convins fiind de precizia si complexitatea tehnicilor invatate, Modului II ii va completa cunoasterea pana la o profunzime uimitoare. Avand la baza conceptele si notiunile fundamentale, modulul avansat pune accentul pe particulatiratile chipului uman, analizeaza individual trasaturile faciale dar si interdependentele dintre acestea.

Tehnicile de citire a chipului nu necesita acordul celuilalt pentru a-l evalua dintr-o privire, fiind cea mai utilizata metoda in afaceri, management la nivel de micro/macrointreprindere, recrutari, asigurari, presa, imobiliare, securitatea personalului si a informatiilor, banci si multe alte dominii unde este necesar contactul uman si evaluarea rapida si corecta.

Modul de predare este dinamic, interactiv si pe alocuri distractiv, asigura instrumentele necesare intelegerii si aplicarii cunostintelor in timp real, iar tot ce mai ai de facut este sa privesti chipul celor din jurul tau. Programul de predare va fi completat cu etape de practica, in care vor fi evidetiate si insusite corect elementele teoretice dobandite.

Din acest moment, vei privi la tine si lumea intreaga cu alti ochi!

TRAINER/SPECIALIST:
CIPRIAN CUCU

Fizionomist – Specialist in citirea si descifrarea trasaturilor faciale
Formator (Trainer) autorizat de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si A.N.C
Specialist Coaching autorizat de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si A.N.C
Public Speaker
Psiholog in formare
Presedintele Asociatiei de Dezvoltare si Ajutor

DATELE INCEPERII PROGRAMULUI DE FORMARE:

BUCURESTI – O noua grupa

CURS BASIC BUCURESTI

06 IULIE 2019 orele 10.00 – 18.00
07 IULIE 2019 orele 10.00 – 15.00inscriere

CURS AVANSATI BUCURESTI

13 IULIE 2019 orele 10.00 – 18.00inscriere

PENTRU MAI MULTE DETALII ACCESATI:
http://www.elenoh.ro/index.php/curs-de-citire-a-chipului/
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo