Curs Usui Reiki / Holy Fire nivel 1 & 2
Votati
Organizator: Usui Reiki / Holy Fire II
Tip eveniment: seminar
Data: 25-05-2019 09:00
Durata: 1 zi si 5 ore
Locatie: Ploiesti
Curs Usui Reiki / Holy Fire nivel 1 & 2
Un nou curs Usui Reiki / Holy Fire Gradele 1 si 2 va avea loc in Ploiesti pe data de 25 - 26 / 05 / 2019 intre orele: 10.00 - 15.00.

Inscrierea se face la tel. 0723 678 281 pana pe data de 23 / 05 / 2019

Ce este Reiki?
Reiki este o tehnica japoneza pentru reducerea stresului si relaxare profunda. Este o energie vindecatoare naturala. Lucreaza la orice nivel, trateaza persoana pe toate planurile: corp, emotii, minte si spirit, aducand multe efecte benefice printre care: relaxare profunda si sentimente de pace, securitate, bunastare si sanatate infloritoare.
Are un efect profund de calmare. Multi oameni au obtinut rezultate miraculoase.

Ce simti in timpul unui tratament Reiki?
Un tratament se simte ca o minunata relaxare. Se realizeaza prin “asezarea mainilor pentru vindecare” si chiar la distanta. Reiki trece usor prin orice material.
Reiki este o metoda simpla, naturala si sigura de vindecare spirituala si auto-imbunatatire.
Este o terapie complementara blanda, dar puternica si poate fi folosita alaturi de medicina alopata si alternativa. Astfel se extind optiunile de tratament.

Ce este Reiki Holy Fire?

Folosirea cuvantului “holy” (sfant) in numele Holy Fire nu are un sens religios.
“Holy” este radacina cuvantului holystic care are semnificatia de a fi intreg si complet si asa este folosit in “Holy Fire”.
Prin urmare, “Holy Fire” (focul sfant) este o energie spirituala care creeaza plinatate (totalitate) prin purificare, vindecare, imputernicire, armonizare si indrumare.
Procesul acordarii la Reiki “Holy Fire” se numeste “Aprindere”. {ignition}. Se afla in avangarda modului in care Reiki evolueaza, devenind un proces in care egoul este integrat armonios in procesul evolutiei spirituale si personale.

Reiki Holy Fire in cursurile noastre:
Reiki Holy Fire este inclus ca parte a tuturor cursurilor Usui Reiki (Reiki Traditional). Este atat puternic cat si bland. Ne conecteaza direct cu un nivel mai inalt de constiinta decat orice energie de vindecare care a fost experimentata anterior.

Cateva calitati si beneficii:

- Respecta intotdeauna liberul arbitru.
- Vindeca profund si rapid fara suferinta.
- Vindeca relatii si interactiuni cu ceilalti.
- Elibereaza grija si o inlocuieste cu un sentiment de siguranta in cel mai pronuntat mod.
- Ofera indrumarea care este optima pentru fiecare nivel al experientei de viata.
- Tinde sa dezvolte trasaturile de personalitate care sunt sanatoase pentru fiecare persoana: iubirea de sine si pentru altii, bunatate, rabdare, incredere, vitalitate, entuziasm, optimism, bucurie, pace etc.
- Unul dintre cele mai minunate efecte este sentimentul de a fi iubit, acceptat. Acesta este un sentiment profund si rafinat.
- Odata primita, continua sa se dezvolte pentru a fi mai evoluata si mai eficienta.

Cursul Reiki Usui / Holy Fire gradele 1 si 2 pune bazele practicii Reiki. Veti invata tehnici simple dar foarte eficiente de auto vindecare, vindecare si optimizarea situatiilor de viata, pe care le poate aplica orice persoana indiferent de pregatire.
Veti invata sa va redescoperiti capacitatea de auto vindecare si armonizare.

In cadrul acestui curs veti primi cunostintele si initierile corespunzatoare primelor doua grade de Reiki Usui / Holy Fire, o tehnica energetica foarte eficienta pentru recastigarea sanatatii.

Medicina alopata se concentreaza pe vindecarea corpului fizic, la acest curs se va insista mai ales asupra acelor tehnici care au puterea vindecarii corpurilor fizic, emotional si mental. Atunci cand apare o afectiune a corpului fizic omul de obicei apeleaza, numai la doctor insa unii se intreaba ce ar putea sa faca atunci cand apare o afectiune a corpului emotional (cand traim o emotie negativa puternica).

Putini isi pun problema ce sa faca atunci cand programele subconstiente pe baza carora functioneaza ratiunea sunt afectate, iar insuccesul devine ceva obisnuit.

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor peste 18 ani, indiferent de experienta in stiintele spirituale sau initierile energetice acumulate.

Cursul de Reiki Usui Reiki / HolyFire Gradele I si II are urmatorul continut:
Notiuni de Vindecare Holistica;
Despre anatomia energetica:
– vindecarea prin chakre energetice si nadisuri
Metode de vindecare energetica:
Shoden: Metoda Reiki de vindecare, auto vindecare, auto tratamentul Usui clasic
Okuden: Simbolurile Gradului 2, tehnicile Reiki japoneze originale, tehnici de materializarea dorintelor, proiectelor: Reiki box, e.t.c.
Initieri:
Simbolul Cho Ku Rei pentru protectie, purificare, armonizare, amplificarea puterii intentiei
Simbolul Sei He Ki pentru vindecarea corpurilor emotional si mental
Simbolul Hon Sha Ze Sho Nen pentru tratament la distanta in timp si spatiu.

Participantii vor primi suport de curs, diploma aferenta acestor nivele si indrumare atat timp cat vor solicita aceasta, direct si prin intermediul internetului.
Investitie: 600 ron. Reluarea cursului in limita locurilor disponibile!
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo