Cursul de autocunoastere si armonizare

Organizator: SOLISIS
Tip eveniment: curs
Data: 22-10-2020 00:00
Durata: 7 ore
Locatie: Online
Cursul de autocunoastere si armonizare
Cursul de Armonizare si Autocunoastere se poate face pe skype,
individual sau in grup,
​
o sedinta pe saptamana, dureaza 7 saptamani, Avantajul sedintelor on-line este ca nu trebuie sa va deplasati si in linistea de acasa putem foarte bine lucra, traim vremuri cu si mai multe posibilitati:)

Sedintele se pot face individual sau in grup (de la 2 persoane in sus) si avantajul e ca puteti practica toata saptamana si observa ce se intampla in voi la nivelul fiecarei chakre din punct de vedere mental, emotional si fizic. Invatati cum sa alegeti sa transmutati tot ce vine din frica si ca gandurile, emotiile si faptele voastre sa vina din sursa iubirii.

Puteti participa la intalnirile saptamanale la sediul nostru din Bucuresti si la sesiunile intensive cand Rada vine in Bucuresti, cam o data la 2 luni. Cursul va poate da o puternica regenerare mentala, emotionala si fizica si o perceptie a prezentei interioare, o conectare cu aspectele noastre subtile de lumina. Este un ghidaj practic si foarte concret cu rezultate palpabile in cotidian.

Observam relatia ganduri-emotii-corp la nivelul fiecarei chakre, incepem cu chackra radacina si urcam in fiecare saptamana un alt etaj in interiorul nostru.
​
​In fiecare saptamana observarea de sine, atentia indreptata spre interiorul vostru si exercitiile de respiratie si meditatie va vor ajuta sa va purificati.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala