De la Picatura la Cosmos. Expozitia atelierelor de fotografie
Votati
Organizator: Instituto Cervantes de
Tip eveniment: seminar
Data: 17-04-2019 17:00
Durata: 3 ore
Locatie: Bucharest
De la Picatura la Cosmos. Expozitia atelierelor de fotografie
"De la picatura pana la cosmos" reprezinta expozitia lucrarilor rezultate ca urmare a atelierelor de fotografie pentru copii, respectiv adulti, "Apa si fotografia contemporana spaniola" care au avut loc in luna martie 2019, coordonate de Clara Durán.

Participantii la ateliere au studiat operele a 6 fotografi spanioli care au folosit apa ca tema artistica. Acesti fotografi sunt Patricia Allende, Chema Madoz, Isabel Muñoz, Javier Vallhonrat, Vari Caramés si Pablo Genovés.

Avand ca punct de plecare si de inspiratie atat lucrarile fotografilor amintiti, cat si posibilitatile infinite ale apei, participantii au luat aparatul foto si au abordat tema prin prisma lor, iar expozitia este alcatuita din perspectivele si expresiile artistice legate de apa ale copiilor si adultilor care au frecventat atelierele.

Vom putea vedea lucrarile ale: Maria Cristina Voicu, Monica Bumbes, Ioana Calinescu, Magda Bucur, Flavia Birla, Sofia Grigoras, Sara Bondoc, Tania Bondoc si Mara Gladunea.

Vernisajul va avea loc pe 17 aprilie la ora 18:00, iar expozitia va fi deschisa pana pe 10 mai.

Program de vizitare:
Luni-vineri, de la 09.00 la 20:00, sambata de la 09:00 la 15.00, duminica inchis.
Acest program este valabil pe toata durata expozitiei, cu exceptia intervalului 26 aprilie – 2 mai 2019.


Despre Clara Durán: Nascuta in Madrid, a absolvit Facultatea de Arte Frumoase (Universidad Complutense Madrid) cu studii in Loyola University Chicago, absolvind mai tarziu MA Fine Art Digital (University of the Arts London). A primit diverse burse si premii, iar expozitiile ei au calatorit prin Madrid, Sevilla, Chicago, Londra, Norvegia si Bucuresti. Este artist independent si fotograf freelance, colaborand cu artisti renumiti precum Javier Vallhonrat, Teresa Margolles si Lilli Hartmann. De asemenea, a fost parte din echipa Muzeului LUMA in Chicago si Muzeului National de Arta Contemporana in Bucuresti (MNAC).
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo