Descopera Proiectul Tau De Viata Pe Baza Intelepciunii Maya

Organizator: Asociatia Kab’awil
Tip eveniment: conferinta
Data: 22-02-2020 17:00
Durata: 3 ore
Locatie: Bucuresti
Descopera Proiectul Tau De Viata Pe Baza Intelepciunii Maya
UN EVENIMENT CREAT PENTRU A-TI VINDECA VIATA
22 FEBRUARIE ÎNTRE ORELE 17:00 SI 20:00

Cultura maya a creat metode fascinante de dezvoltare personala, care au fost pastrate pâna în zilele noastre în unele comunitati din Guatemala. Vei avea ocazia de a le cunoaste si de a pune în practica tehnici care îti vor schimba viata pentru totdeauna.

• Învata bazele Calendarului Sacru Maya
• Descopera puterea semnului tau de nastere maya (nagual)
• Participa la tombola si primeste o amintire a culturii maya sau lectura crucii tale maya (harta natala maya)

Înscriere: trimite un e-mail la info@culturaespiritualmaya.com cu numele tau si cu subiectul “Eveniment maya 22 februarie” (toate informatiile vor fi folosite exclusiv pentru eveniment si apoi vor fi distruse).

Locatie: Bd. Iancu de Hunedoara nr.8 bloc.H3 Bucuresti, sector 1 (Cladirea UZINEXPORT).

Eveniment gratuit—Locuri limitate!
Pentru mai multe informatii: www.culturaespiritualmaya.com

* Este recomandat sa aveti la voi apa îmbuteliata pentru 3 ore. În sala sunt permise lichide doar în recipiente cu capac. Accesul cu mâncare nu este permis.

* Intrarea în sala se va face între 16:20 si 16:50.

Cine conduce acest eveniment?

Juan Carlos Romera s-a nascut în Guatemala si este psiholog si terapeut transpersonal format în Spania si Germania. A fost initiat ca shaman – preot într-o linie ancestrala maya autentica din Guatemala de catre un membru al Consiliului Batrânilor Maya. În ultimii 15 ani a realizat conferinte, cursuri, ceremonii maya, ritualuri de initiere si sesiuni particulare de vindecare si de astrologie maya de nivel international în Brazilia, Italia, Spania, Belgia, Germania si România. Conduce Asociatia Kab’awil, organizatie care promoveaza întelepciunea traditionala maya, organizeaza calatorii spirituale si culturale în Guatemala si sustine financiar proiecte educationale si sociale în cadrul comunitatilor maya.

Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala