Descopera Proiectul Tau De Viata Pe Baza Intelepciunii Maya

Organizator: Spiritualitatea Maya
Tip eveniment: seminar
Data: 22-02-2020 17:00
Durata: 3 ore
Locatie: Bd. Iancu de Hunedoara nr.8 bloc.H3 Bucuresti, sector 1 (Cladirea UZINEXPORT).
Descopera Proiectul Tau De Viata Pe Baza Intelepciunii Maya
UN EVENIMENT CREAT PENTRU A-TI VINDECA VIATA
22 FEBRUARIE INTRE ORELE 17:00 SI 20:00

Cultura maya a creat metode fascinante de dezvoltare personala, care au fost pastrate pana in zilele noastre in unele comunitati din Guatemala. Vei avea ocazia de a le cunoaste si de a pune in practica tehnici care iti vor schimba viata pentru totdeauna.

• Invata bazele Calendarului Sacru Maya
• Descopera puterea semnului tau de nastere maya (nagual)
• Participa la tombola si primeste o amintire a culturii maya sau lectura crucii tale Maya (harta natala maya)

Inscriere: trimite un e-mail la info@culturaespiritualmaya.com cu numele tau si cu subiectul “Eveniment maya 22 februarie” (toate informatiile vor fi folosite exclusiv pentru eveniment si apoi vor fi distruse).

Eveniment gratuit—Locuri limitate!
Pentru mai multe informatii: 0721 536 462 - www.culturaespiritualmaya.com

* Este recomandat sa aveti la voi apa imbuteliata pentru 3 ore. In sala sunt permise lichide doar in recipiente cu capac. Accesul cu mancare nu este permis.

* Intrarea in sala se va face intre 16:20 si 16:50.

Cine conduce acest eveniment?

Juan Carlos Romera s-a nascut in Guatemala si este psiholog si terapeut transpersonal format in Spania si Germania. A fost initiat ca shaman – preot intr-o linie ancestrala maya autentica din Guatemala de catre un membru al Consiliului Batranilor Maya. In ultimii 15 ani a realizat conferinte, cursuri, ceremonii maya, ritualuri de initiere si sesiuni particulare de vindecare si de astrologie maya de nivel international in Brazilia, Italia, Spania, Belgia, Germania si Romania. Conduce Asociatia Kab’awil, organizatie care promoveaza intelepciunea traditionala maya, organizeaza calatorii spirituale si culturale in Guatemala si sustine financiar proiecte educationale si sociale in cadrul comunitatilor maya.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala