Detox Mental Cu Sunete Naturale

Organizator: Ahimsa Yoga Studio
Tip eveniment: seminar
Data: 25-10-2019 18:00
Durata: 2 ore
Locatie: Bucharest
Detox Mental Cu Sunete Naturale
Traim intr-o lume a tehnologiei si pe masura ce intram tot mai mult in lumea virtuala cu atat simtim mai mult dorinta de a ne simti oameni vii si a ne reconecta cu Natura si intreg Universul.

Nevoia de reconectare este cea care ne impinge sa cautam noi cai de a reveni la originile noastre naturale si de a putea fi in contact cu fiinta noastra spirituala. Iar sunetele isi au un loc major in panoplia tehnicilor de curatare si reconectare spirituala.

Incepem o serie de workshopuri care au ca scop detoxifierea emotionala a mentalului nostru cu ajutorul sunetelor naturale: boluri si piramida de cuart, boluri tibetane, baghete rezonatoare, instrumente cu sunete ale naturii (Rain Stick, Ocean Drum, Wind Chimes, instrumente etnice). Alaturi de baia de sunete purificatoare si energizante, ne vom juca impreuna cu instrumentele si vom avea la fiecare intalnire o sectiune de Jam Session cu toti participantii.

Vom avea si o sectiune mica de discutii despre emotiile noastre de fiecare zi, pozitive si negative, cum sa le cunoaste mai bine si cum sa le punem la treaba in favoarea noastra.

Atmosfera va fi intregita de aromele uleiurilor esentiale in combinatii care ne vor ajuta sa ajungem purificati in starea gamma de integrare energetica.

Aceasta intalnire va fi completata cu o mini meditatie ghidata de sunete naturale prin care vom elimina blocajele emotionale, energia negativa si celelalte energi care nu ne mai sunt necesare si echilibrandu-ne la nivel energetic.

Despre Dr. Dany Melnicof

Medic specializat in medicina complementara (acupunctura vibrationala, aromaterapie, cristaloterapie) si human designer (consilier de dezvoltare personala, trainer, coach), master Ming Li/BaZi/Feng Shui

FORMULAR INSCRIERE: https://forms.gle/TP5wwxEY7xruDaT19

-------------------------------------------------------
Detalii administrative:
Cost workshop : 100 lei
Date: Sambata, 18 Octombrie 2019, ora 19:00-20:30
Durata:1h30min
Locatie: Ahimsa Yoga Studio, str Alexandru Donici, nr 10, sector 2, Bucuresti
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala